MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA

Particuliere bedrijvenHotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties • MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA
Private companiesHotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places • MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA

Contactgegevens MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise 251 Box 14; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 648 37 84 (+32-02 648 37 84) 02 648 37 84 (+32-02 648 37 84)

Fax (fax): 02 640 53 43 (+32-02 640 53 43) 02 640 53 43 (+32-02 640 53 43)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA
Products information MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA

BTW identificatienummer (tax): BE04785614013
Ondernemingsnummer: 5593933105
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 653,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Fiduciairies; Accountants

Product categorie (product category): Bookkeeping service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA
(Get full report from official database of BE for MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA
Addition kinds of activities for MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA

0132. Tabak | Tobacco
7335. Commerciële fotografie | Commercial photography
20519902. Bakkerij, voor thuisbezorging | Bakery, for home service delivery
28690314. Sebacinezuur | Sebacic acid
36940105. Spanningsregelaars, automotive | Voltage regulators, automotive
51590101. Katoenhandelaren | Cotton merchants
51940000. Tabak en tabaksproducten | Tobacco and tobacco products
79220200. Theatrale productie diensten | Theatrical production services
92220103. Openbaar ministerie 's kantoor | Public prosecutors' office

Werken bij MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen in Lummen zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Avelgem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Huishoudhulp regio Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp regio Groot Leuven - voltijds (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student slagerijbediende weekend (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Lochristi zijn wij, AGO Jobs&HR Zelzate, op zoek naar een student die in de weekends kan bijspringen. Als student sta je in voor de algemene bediening binnen in de slagerij: - Je begroet de klanten met je eeuwige glimlach - Je neemt bestellingen op van de klanten - Je rekent correct af aan de kassa Daarnaast kan je ook instaan voor het mee bereiden van diverse salades, onder het oog van de slager zelf. Zie jij het zitten om in het weekend (zaterdagen en/of zondagen) iets bij te verdienen in de slagerij? Bel dan snel naar kantoor Zelzate op 09/345 81 96!

  • Contract Manager HVAC - Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: VINCI Facilities

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor het beheer van een aantal klanten met een service of onderhoudscontract. Deze verantwoordelijkheid behelst de kwaliteit, het inzetten van de juiste ressources, de relatie, de organisatie en de financiële parameters van zijn portfolio. TAKEN Ondersteunt de Business Unit Manager bij het opstellen van het jaarlijks strategisch plan. Implementeert het HSEQ beleid op de werkvloer : gebruik DIF, incidentmeldingen, melden van onveilige situaties, opstellen en toepassen HSEQ-plan, audits, respect en controle van veiligheidsinstructies op de werkplek. Hij is verantwoordelijk voor de financiële resultaten van zijn portfolio. Hij volgt zijn omzet en Gross Margin op en zorgt voor de nodige groei. Hij bereidt de contractreviews voor en stelt oplossingen voor in geval van problemen. Hij zoekt steeds naar mogelijkheden om voortdurend te verbeteren. Hij implementeert de conclusies. Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch onderhoud op de installaties van de klanten. Hij is verantwoordelijk voor de opvolging van de wetgeving aangaande koeling, verwarming, elektriciteit, enz... en neemt nodige acties. Tevens moet hij doelstellingen maken i.v.m. trendanalyses en de opvolging ervan. Hij is verantwoordelijk voor een goede ratio aan spin off werkzaamheden t.o.v. zijn contractportfolio. Hij benadert zijn klanten commercieel en biedt voortdurend en proactief oplossingen aan. Is verantwoordelijk voor de goede organisatie en planning van zijn ressources i.f.v. zijn contractportfolio. Is verantwoordelijk voor een goed people-management, en zorgt voor motivatie en teamspirit in zijn ploeg. Is verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met zijn klanten : communicatie en rapportering Overzicht behouden : delegeren en analyseren, controleren. Verantwoordelijk voor het veiligheidsonthaal op de eerste werkdag van de nieuwe werknemers en interims. PROFIEL Opleiding : Master in Electromechanica – optie klimatisatie. Ervaring : relevante ervaring van 5 à 10 jaar in een technisch omgeving, liefst in een onderhoudsafdeling Technische vaardigheden : multi technisch en algemeen brede kennis van technologie/nieuwe technologie, Excel – Word – PowerPoint. Feeling voor juridische aspecten., stipt kunnen werken/goede organisatie, stressbestendig zijn. AANBOD VINCI Energies biedt u een professionele omgeving waar u de mogelijkheid krijgt om een heel interessant werk te leveren en verder te bouwen aan uw carrière. Tevens biedt VINCI Energies u een attractief loon met voordelige extralegale voordelen, zoals : Groepsverzekering + overlijdensverzekering en invaliditeitsverzekering. Gratis hospitalisatieverzekering. Arbeidsduurvermindering : 12 dagen bijkomend betaald verlof per jaar (vrij op te nemen – geen sluitingsperiode). Carrièremogelijkheden en opleidingsplan. Maaltijdcheques. Bonusplan. Firmawagen.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe ervaring? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een kraanchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met kraan achter de cabine (autolaadkraan) of op de trailer (rolkraan) voor het lossen bij klanten.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • MONTEUR SECTIONAAL POORTEN - REGIO RONSE - KLUISBERGEN - MAARKEDAL (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Oudenaarde gespecialiseerd in sectionaal poorten zijn we dringend op zoek naar een monteur!

  • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

    Regio: ROTEM

    Bedrijf: JAEKEN JACKY

    Type: Flexijob

    Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

  • Kassier / Kassierster Delhaize (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: LAEREMANS EN CIE

    Type: Flexijob

    Flexijobber of student voor kassawerk. Iedere maandag van 13u tot 19u en eventueel enkele uren extra op andere dagen in de week.

  • KELNERS BANKETTEN (STUDENTEN OF FLEXI'S) (DWORP)

    Regio: DWORP

    Bedrijf: KASTEEL GRAVENHOF

    Type: Flexijob

    U versterkt ons team bij grotere events, gaande van huwelijks-, communie- en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevents en brunches. U staat in voor de bediening in de zaal. U ruimt ook af en stelt eventueel de zaal opnieuw op voor een volgend event. Het uurrooster is variabel en wordt één week op voorhand meegedeeld.

Zoek naar antwoorden van MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA in sociale netwerken
Look for responds of MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA. Laat een reactie achter voor MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA. MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA. Leave a respond for MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA. MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA op de google maps. Adres en contacten MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA
Location of MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA on the google maps. Address and contacts of MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA: Campine NV | Seca | Bovan NV | AMEDE VLAMINCK | DE CONINCK ANNICK

Other related companies as MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA: Campine NV | Seca | Bovan NV | AMEDE VLAMINCK | DE CONINCK ANNICK

MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04785614013. Het bedrijf MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA bevindt zich op het adres: Avenue Louise 251 Box 14; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 653,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bookkeeping service. Lijst met producten zijn Fiduciairies; Accountants.
De hoofdactiviteit van MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA, openstaande posities, locatie van MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA, company assigned to the tax number BE04785614013. The company MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA is located at the address: Avenue Louise 251 Box 14; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 653,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bookkeeping service. List of products are Fiduciairies; Accountants.
The main activity of MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA is not available. You also can look at reviews of MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA, open positions, location of MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOORE STEPHENS EUROPEAN AFFAIRS OFFICE SA, employees, financial statistics.