Marbaise S

Contactgegevens Marbaise S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Marbaise S: address, phone, fax, email, website, opening hours

Marbaise S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Cité du Cardinal Cardijn 27; 4800; Verviers (Petit-Rechain), België

Telefoon (phone): 087 31 37 91 (+32-087 31 37 91) 087 31 37 91 (+32-087 31 37 91)

Fax (fax): 087 35 14 19 (+32-087 35 14 19) 087 35 14 19 (+32-087 35 14 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Marbaise S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Marbaise S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Marbaise S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Marbaise S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Marbaise S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Marbaise S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Marbaise S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Marbaise S
Products information Marbaise S

BTW identificatienummer (tax): BE07460784912
Ondernemingsnummer: 6067443847
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 620,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Accountants; Tax-Consultants

Product categorie (product category): Bookkeeping service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Marbaise S
(Get full report from official database of BE for Marbaise S)

Aanvulling soorten activiteiten voor Marbaise S
Addition kinds of activities for Marbaise S

384302. Tandheelkundige materialen | Dental materials
738902. Inspectie- en testdiensten | Inspection and testing services
22620207. Sueding: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Sueding: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
24930305. Wandtegel, fiberboard | Wall tile, fiberboard
34839908. Jet voortstuwingsprojecten | Jet propulsion projectiles
38210113. Laserbalkuitlijningstoestellen | Laser beam alignment devices

Werken bij Marbaise S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Marbaise S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Marbaise S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Marbaise S. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

  • Schadebeheerder (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een schadebeheerder. - Je bent verantwoordelijk voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten en zorgt er voor dat de klant een perfecte dienstverlening krijgt. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe klanten en leveranciers en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang van het dossier. - Je neemt actie om de klachten naar tevredenheid op te lossen - Je beheerst de afspraken uit de SLA’s op jouw vakgebied en komt ze na - Je draagt bij om de KPI’s van je afdeling te bereiken

  • CNC Frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Frezen van machine-onderdelen; - Stukwerk in kleine series frezen.

  • chauffeur CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Laden en lossen vrachtwagen met de heftruck en transpallet. Transport van kartonnen tubes uit eigen productie. Te beleveren zones: volledig België rond de grenzen van Frankrijk Nederland Luxemburg. Leveringen dieper in de buurlanden worden gedaan door hun externe partners.

  • Jobstudent verkoop kleding M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je zin om een centje bij te verdienen in een hippe kledingzaak? Wij zoeken studenten, die graag in de verkoop willen werken. Je helpt met de leveringen en in de stock, je plooit en labelt de kledij. Je houdt de winkel en paskamers netjes en helpt de klanten waar nodig. Na verloop van tijd bedien je de klanten aan de kassa. Uiteraard doe je dit alles met een grote glimlach!

  • Housekeeping - Vossemeren Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je enthousiast om vrijdag 26 oktober de handen uit de mouwen te steken bij Vossemeren te Lommel? Dit van 10-15u zoeken we housekeepers (m/v) om bedden op te maken.

  • Bijlesgever wiskunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Bijlesgever chemie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let's Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit. |

  • Chromatografie specialist (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de farmaceutische industrie, regio Wevelgem, is Konvert Office op zoek naar een Chromatografie specialist (m/v): Jouw taken: -Je stelt werkprocedures, -documenten, -instructies op, nodig binnen het chromatografie programma Empower, binnen een zelfgemaakt (in samenwerking met het team) kader, volledig conform GMP en let daarbij op data integriteit en GDP - Je maakt een structuur in het Empower programma en zoekt hierin autonoom je weg, door samenwerking met het team QC analisten en specialisten, dit in projecten met gestandaardiseerde instrument-, integratie-, rapportage- en berekeningsmethoden - Je zoekt binnen het QC team, naar oplossingen voor problemen en optimalisaties, dit binnen het kader van de GMP wetgeving, terwijl je correct documenteert en rapporteert - Je staat in voor de coördinatie, uitvoering en certificatie van de opleiding van het team chromatografie en bent hun eerste aanspreekpunt en je tilt elke analist en specialist naar een hoger niveau en denkt mee aan rolinvulling binnen het team - Je bent contactpersoon voor externen voor het labo chromatografie

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Marbaise S in sociale netwerken
Look for responds of Marbaise S in social networks

Lees alle opmerkingen voor Marbaise S. Laat een reactie achter voor Marbaise S. Marbaise S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Marbaise S. Leave a respond for Marbaise S. Marbaise S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Marbaise S op de google maps. Adres en contacten Marbaise S
Location of Marbaise S on the google maps. Address and contacts of Marbaise S

Andere gerelateerde bedrijven als come Marbaise S Marbaise S: PUBLISPRINT | Clarisse | M.C.R. | DORIGATTI VICTOR DATTOLA | M. VRIJENS

Other related companies as Marbaise S: PUBLISPRINT | Clarisse | M.C.R. | DORIGATTI VICTOR DATTOLA | M. VRIJENS

Marbaise S is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Marbaise S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07460784912. Het bedrijf Marbaise S bevindt zich op het adres: Cité du Cardinal Cardijn 27; 4800; Verviers (Petit-Rechain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 620,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bookkeeping service. Lijst met producten zijn Accountants; Tax-Consultants.
De hoofdactiviteit van Marbaise S is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Marbaise S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Marbaise S, openstaande posities, locatie van Marbaise S op de kaart.

Marbaise S is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Marbaise S, company assigned to the tax number BE07460784912. The company Marbaise S is located at the address: Cité du Cardinal Cardijn 27; 4800; Verviers (Petit-Rechain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 620,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bookkeeping service. List of products are Accountants; Tax-Consultants.
The main activity of Marbaise S is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Marbaise S is not available. You also can look at reviews of Marbaise S, open positions, location of Marbaise S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Marbaise S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Marbaise S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Marbaise S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Marbaise S, employees, financial statistics.