Choquet Daisy

Contactgegevens Choquet Daisy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Choquet Daisy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Choquet Daisy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de la Basilique 48; 7603; Péruwelz (Bon-Secours), België

Telefoon (phone): 069 77 59 01 (+32-069 77 59 01) 069 77 59 01 (+32-069 77 59 01)

Fax (fax): 069 77 59 55 (+32-069 77 59 55) 069 77 59 55 (+32-069 77 59 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Choquet Daisy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Choquet Daisy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Choquet Daisy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Choquet Daisy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Choquet Daisy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Choquet Daisy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Choquet Daisy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Choquet Daisy
Products information Choquet Daisy

BTW identificatienummer (tax): BE07149047851
Ondernemingsnummer: 3480438232
Hoofdstad (capital): 195,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 843,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Bookkeepers

Product categorie (product category): Bookkeeping service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Choquet Daisy
(Get full report from official database of BE for Choquet Daisy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Choquet Daisy
Addition kinds of activities for Choquet Daisy

4221. Boerderij product opslag en opslag | Farm product warehousing and storage
913199. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, nec | Executive and legislative combined, nec
16290100. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
31720000. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
51990501. Schildleer | Chamois leather
52719900. Stacaravans, nec | Mobile home dealers, nec
87419905. Restaurant management | Restaurant management

Werken bij Choquet Daisy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Choquet Daisy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Choquet Daisy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Choquet Daisy. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Storingstechnieker Convience Food (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker Convenience Food. Je takenpakket bestaat uit: - Het oplossen van technische storingen aan productiemachines en installaties, zowel eletrisch al mechanisch; - Het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken; - Je biedt productieondersteuning in de breedste zin van het woord; - Je formuleert verbetervoorstellen op bais van je ervaringen; - Je rapporteert wijzigingen volgens de geldende procedures.

  • Bouwcalculator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator te regio Dendermonde ziet je takenpakket er als volgt uit voor de vacature: administratieve opvolging van projecten aanvragen plannen en vergunningen communicatie met onderaannemers en leveranciers opmaken offertes rapporteren met de technisch directeur

  • Metser met ervaring (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een klant van ons die gevestigd is in regio Langemark is op dit moment op zoek naar een metser met ervaring. Je staat in voor metselwerken bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Vastgoedadviseur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je investeert je tijd hoofdzakelijk in het uitbreiden van je klantenbestand. Dit doe je door toekomstige klanten onvoorwaardelijk te adviseren onder meer door een eerlijke en correcte schatting te doen van hun woning. Je overige tijd besteed je aan het begeleiden van potentiële kopers en de algemene opvolging van je klantendossiers.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN ZELE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Teamleader - Zelfstandig Accountant voor kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

  • Technisch opstarter CNC machines (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een specifieke opleiding wordt u verantwoordelijk voor het opstarten van de afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines. U regelt de systemen af, bepaalt de parameters, installeert en configureert de besturingssoftware. U zorgt ervoor dat de machine feilloos kan proefdraaien. U wordt een specialist in uw vakgebied en geeft in bijzondere situaties ook ondersteuning aan de service-engineers bij de klant.

  • Zelfstandige consultant specialisatie Sociaal Recht & Sociaal Zekerheidsrecht (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: BEWEGING.NET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Procura vzw is het kenniscentrum voor de non-profit en sociale economie van beweging.net. De dienstverlening naar onze leden toe omvat ondermeer het verlenen van advies in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Om deze activiteit verder uit te breiden en te ondersteunen wensen wij samen te werken met een zelfstandige consultant Sociaal Recht en Sociaal Zekerheidsrecht. Functieomschrijving Wij zoeken een zelfstandige (met KBO nummer en op zelfstandige basis) consultant met ervaring voor het uitvoeren van adviesverlening in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Je bent het aanspreekpunt van onze leden als ze vragen hebben in verband met het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Jouw adviezen met gepersonaliseerde nota’s zijn een werkelijke meerwaarde voor onze leden. De kandidaat die wij zoeken is punctueel en nauwkeurig.

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Machelen) - Zelfstandige basis (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor verschillende woonzorgcentra en ziekenhuizen in Gent zoeken wij verpleegkundigen voor nachten. Aan jou om ons door te geven wat je interesseert! Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Kelner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA MIMOSA

    Type: Flexijob

    Dranken klaar maken Eten en drinken brengen aan de tafel Afruimen Bestellingen opnemen Toog netjes houden Glazen afwassen Frigos bijvullen

Zoek naar antwoorden van Choquet Daisy in sociale netwerken
Look for responds of Choquet Daisy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Choquet Daisy. Laat een reactie achter voor Choquet Daisy. Choquet Daisy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Choquet Daisy. Leave a respond for Choquet Daisy. Choquet Daisy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Choquet Daisy op de google maps. Adres en contacten Choquet Daisy
Location of Choquet Daisy on the google maps. Address and contacts of Choquet Daisy

Andere gerelateerde bedrijven als come Choquet Daisy Choquet Daisy: Tera Bouw BVBA | TOPOLINO | Center Business | A. DIERCXSENS | APOTHEEK ZELDERLOO

Other related companies as Choquet Daisy: Tera Bouw BVBA | TOPOLINO | Center Business | A. DIERCXSENS | APOTHEEK ZELDERLOO

Choquet Daisy is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Choquet Daisy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07149047851. Het bedrijf Choquet Daisy bevindt zich op het adres: Avenue de la Basilique 48; 7603; Péruwelz (Bon-Secours). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 195,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 843,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bookkeeping service. Lijst met producten zijn Bookkeepers.
De hoofdactiviteit van Choquet Daisy is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Choquet Daisy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Choquet Daisy, openstaande posities, locatie van Choquet Daisy op de kaart.

Choquet Daisy is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Choquet Daisy, company assigned to the tax number BE07149047851. The company Choquet Daisy is located at the address: Avenue de la Basilique 48; 7603; Péruwelz (Bon-Secours). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 195,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 843,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bookkeeping service. List of products are Bookkeepers.
The main activity of Choquet Daisy is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Choquet Daisy is not available. You also can look at reviews of Choquet Daisy, open positions, location of Choquet Daisy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Choquet Daisy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Choquet Daisy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Choquet Daisy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Choquet Daisy, employees, financial statistics.