Belgafin International BVBA

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Belgafin International BVBA
Private companiesPersonal Services • Belgafin International BVBA

Contactgegevens Belgafin International BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgafin International BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgafin International BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hauwerzele 19; 9520; Sint-Lievens-Houtem, België

Telefoon (phone): 053 62 18 54 (+32-053 62 18 54) 053 62 18 54 (+32-053 62 18 54)

Fax (fax): +32 (14) 495-60-78 +32 (14) 495-60-78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgafin International BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgafin International BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgafin International BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgafin International BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgafin International BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgafin International BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgafin International BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgafin International BVBA
Products information Belgafin International BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07579986572
Ondernemingsnummer: 7278686523
Hoofdstad (capital): 630,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 488,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Belgafin International BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeeping service

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgafin International BVBA
(Get full report from official database of BE for Belgafin International BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgafin International BVBA
Addition kinds of activities for Belgafin International BVBA

2298. Cordage en touw | Cordage and twine
27520900. Publicatiedruk, lithografisch | Publication printing, lithographic
36489909. Ultraviolette lampinrichtingen | Ultraviolet lamp fixtures
39520205. Canvas bord, kunstenaars ' | Canvas board, artists'
41199905. Bezienswaardigheden bus | Sightseeing bus
86519904. Politieke fondsinsameling | Political fundraising

Werken bij Belgafin International BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgafin International BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgafin International BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgafin International BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef kok Bedrijfsrestaurant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor:  - het aansturen en begeleiden van de keukenmedewerkers en/of chefs - de activiteit in de keuken organiseren en coördineren - optimaal food-cost beheer - Kleine administratieve taken uitvoeren   Bedrijfsprofiel: Voor een groeiend bedrijf in de BENELUX zijn we op zoek naar getalenteerde, gemotiveerde medewerker die eten en drinken de rol geeft die het verdient.    

  • Transportplanner / dispatcher (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt de planning van de koppeling tussen de verhuurde machines / machinisten / opleidingen /... Je zorgt ervoor dat de puzzel past! Je werkt in shiften om permanente ondersteuning aan chauffeurs te voorzien.

  • Wegenisarbeiders gezocht! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een bouwfirma in de regio Aarschot zijn wij op zoek naar wegenisarbeiders. Beschik je over een stabiele en relevante werkervaring van minimum 5 jaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Student Administratie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • THUISVERPLEEGKUNDIGE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDIG TEAM

    Type: Studentenjob

    Ons thuisverpleegkundig team Knokke-Heist is dringend op zoek naar een jobstudent om het team te versterken! Je zal instaan voor de professionele zorg aan patiënten aan huis in de regio Knokke - Heist - Blankenberge met focus op het menselijke, je krijgt de tijd en ruimte om een kwalitatieve zorg te verlenen aan onze patiënten!

  • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tom & Co

    Type: Studentenjob

    • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

  • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

    Type: Vaste Job

    ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

  • Medewerk(st)er payroll (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: 1) het administratieve luik voor het interimgebeuren: prestatiestaten doorgeven, facturen controleren,... 2) opleidingen organiseren 3) payroll (Protime / sociaal secretariaat) 4) administratieve taken: arbeidsongevallen aangeven, administratie voor educatief verlof, grensarbeiders,...

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Belgafin International BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Belgafin International BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgafin International BVBA. Laat een reactie achter voor Belgafin International BVBA. Belgafin International BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgafin International BVBA. Leave a respond for Belgafin International BVBA. Belgafin International BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgafin International BVBA op de google maps. Adres en contacten Belgafin International BVBA
Location of Belgafin International BVBA on the google maps. Address and contacts of Belgafin International BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgafin International BVBA Belgafin International BVBA: JOZEF VAN LEUGENHAEGE | Jalal (Chez) | JEAN-PIERRE LINCE | KURT DOM | K.S.G.O. OVERSCHELDE

Other related companies as Belgafin International BVBA: JOZEF VAN LEUGENHAEGE | Jalal (Chez) | JEAN-PIERRE LINCE | KURT DOM | K.S.G.O. OVERSCHELDE

Belgafin International BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgafin International BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07579986572. Het bedrijf Belgafin International BVBA bevindt zich op het adres: Hauwerzele 19; 9520; Sint-Lievens-Houtem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 630,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 488,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookkeeping service. Producten gemaakt in Belgafin International BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belgafin International BVBA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgafin International BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgafin International BVBA, openstaande posities, locatie van Belgafin International BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belgafin International BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Belgafin International BVBA, company assigned to the tax number BE07579986572. The company Belgafin International BVBA is located at the address: Hauwerzele 19; 9520; Sint-Lievens-Houtem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 630,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 488,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookkeeping service. Products created in Belgafin International BVBA were not found.
The main activity of Belgafin International BVBA is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgafin International BVBA is not available. You also can look at reviews of Belgafin International BVBA, open positions, location of Belgafin International BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgafin International BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgafin International BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgafin International BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgafin International BVBA, employees, financial statistics.