Wings 4 Direchtion BVBA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Wings 4 Direchtion BVBA
Private companiesTransportation by Air • Wings 4 Direchtion BVBA

Contactgegevens Wings 4 Direchtion BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wings 4 Direchtion BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wings 4 Direchtion BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kardinaal Sterckxlaan 85; 1860; Meise, België

Telefoon (phone): 02 269 90 45 (+32-02 269 90 45) 02 269 90 45 (+32-02 269 90 45)

Fax (fax): 02 270 34 64 (+32-02 270 34 64) 02 270 34 64 (+32-02 270 34 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wings 4 Direchtion BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wings 4 Direchtion BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wings 4 Direchtion BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wings 4 Direchtion BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wings 4 Direchtion BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wings 4 Direchtion BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wings 4 Direchtion BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wings 4 Direchtion BVBA
Products information Wings 4 Direchtion BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05492584228
Ondernemingsnummer: 2326049804
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 834,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Wings 4 Direchtion BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wings 4 Direchtion BVBA
(Get full report from official database of BE for Wings 4 Direchtion BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wings 4 Direchtion BVBA
Addition kinds of activities for Wings 4 Direchtion BVBA

145901. Klei, behalve kaolien en bal | Clays, except kaolin and ball
543199. Groenten- en fruitmarkten, nec | Fruit and vegetable markets, nec
27540602. Circulaires: gravure printing | Circulars: gravure printing
31310100. Boot en schoen accessoires | Boot and shoe accessories
59619923. Vrouwenkleding, postorder | Women's apparel, mail order

Werken bij Wings 4 Direchtion BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wings 4 Direchtion BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wings 4 Direchtion BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wings 4 Direchtion BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ateliermedewerker assemblage (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor montage en assemblage van panelen; hierbij zal je taak vnl. bestaan uit montage van rubber/glas in panelen, voorzien van gaten dmv boormachine, ... dit alles aan de hand van een plan waarop je je baseert.

  • Afweger van grondstoffen Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afweger voer je het voorbereidende werk uit van een compounder. Op basis van een productieorder pick je de nodige grondstoffen die hiervoor nodig zijn. Je zal de bevraagde hoeveelheid grondstof zeer nauwkeurig afwegen in een afgesloten ruimte, mobiele weegschaal, chemiekluis of shippingruimte. Wanneer je de weging met het ene product hebt uitgevoerd, reinig en ontsmet je al het hulpmateriaal. Als je product is afgewogen zal je dit samen met je volledig afgewerkt productieorder op locatie zetten. Je maakt daarvoor gebruik van een transpallet & scanner.

  • Industrieel elektricien (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven industrieel elektricien. Onze klant is een sterke, internationale en elektrotechnische partner met lokale aanwezigheid, die duurzame technologische en innovatieve totaaloplossingen op maat aanbiedt in succesvolle lange termijnsamenwerkingen. Ze zijn actief in het volledige spectrum van de elektrotechnische installaties en technologie – ‘van de hoogspanning tot de bit’! Steeds met behoud van de regionale identiteit, maar met het oog op groei aanbieden aan onze klanten in diverse sectoren. Voel jij je geroepen om deze groep te versterken? Laat ons snel iets weten!

  • chauffeur CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Transport met betonmixer en kipper vervoer van beton zand en gravé

  • Exclusieve huismanager (M/V) regio Sint-Andries 20u per week (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in Sint-Andries. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Kassamedewerker (wekelijks) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DOE HET ZELF

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van onze klanten aan de kassa. Je houdt de kassa bij en staat eveneens in voor administratieve taken.

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • Back-end developer (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Intersentia

    Type: Vaste Job

    Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Zelfstandige Kantoorhouders (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • flexijob keuken (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    afwas en keuken hulp

Zoek naar antwoorden van Wings 4 Direchtion BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Wings 4 Direchtion BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wings 4 Direchtion BVBA. Laat een reactie achter voor Wings 4 Direchtion BVBA. Wings 4 Direchtion BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wings 4 Direchtion BVBA. Leave a respond for Wings 4 Direchtion BVBA. Wings 4 Direchtion BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wings 4 Direchtion BVBA op de google maps. Adres en contacten Wings 4 Direchtion BVBA
Location of Wings 4 Direchtion BVBA on the google maps. Address and contacts of Wings 4 Direchtion BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Wings 4 Direchtion BVBA Wings 4 Direchtion BVBA: Verheye W | TWIN CAM | TOM VAN HOUTTE | TH?R?SA VAN HOUTTE | ISY SCHAMROTH

Other related companies as Wings 4 Direchtion BVBA: Verheye W | TWIN CAM | TOM VAN HOUTTE | TH?R?SA VAN HOUTTE | ISY SCHAMROTH

Wings 4 Direchtion BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wings 4 Direchtion BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05492584228. Het bedrijf Wings 4 Direchtion BVBA bevindt zich op het adres: Kardinaal Sterckxlaan 85; 1860; Meise. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 834,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Wings 4 Direchtion BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wings 4 Direchtion BVBA is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wings 4 Direchtion BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wings 4 Direchtion BVBA, openstaande posities, locatie van Wings 4 Direchtion BVBA op de kaart.

Wings 4 Direchtion BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wings 4 Direchtion BVBA, company assigned to the tax number BE05492584228. The company Wings 4 Direchtion BVBA is located at the address: Kardinaal Sterckxlaan 85; 1860; Meise. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 834,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bookkeepers. Products created in Wings 4 Direchtion BVBA were not found.
The main activity of Wings 4 Direchtion BVBA is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Wings 4 Direchtion BVBA is not available. You also can look at reviews of Wings 4 Direchtion BVBA, open positions, location of Wings 4 Direchtion BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wings 4 Direchtion BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wings 4 Direchtion BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wings 4 Direchtion BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wings 4 Direchtion BVBA, employees, financial statistics.