FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE

Particuliere bedrijvenOpenbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid • FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE
Private companiesPublic Finance, Taxation and Monetary Policy • FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE

Contactgegevens FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Guido Gezelleln. 72 2640 Mortsel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-34-49-34-10 32-34-49-34-10

Fax (fax): +32 (68) 723-64-55 +32 (68) 723-64-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE
Products information FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE

BTW identificatienummer (tax): BE07814270019
Ondernemingsnummer: 4433502197
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 310,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE
(Get full report from official database of BE for FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE
Addition kinds of activities for FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE

394912. Croquet en polo apparatuur en benodigdheden | Croquet and polo equipment and supplies
507802. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers
20240205. Yoghurt-desserts, bevroren | Yogurt desserts, frozen
22111201. Boekdoek | Book cloth
28650102. aminoazobenzeen | Aminoazobenzene
35230410. Feed grinders, breekmachines en mixers | Feed grinders, crushers, and mixers
49539902. Dode dierenafvoer | Dead animal disposal
51220304. Biotherapeutics | Biotherapeutics
58120100. Etnische restaurants | Ethnic food restaurants
63990103. Federale Spaar- en Lening Verzekeringsmaatschappij (FSLIC) | Federal savings and loan insurance corporation (fslic)

Werken bij FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een medewerker magazijn, om manueel verpakkingen marsepein te helpen maken, en deze te palletiseren. Dit is manueel werk, en kan fysisch zwaar worden.

  • Onderhoudstechnieker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hasselt, actief in industrieel en machine-onderhoud, zijn we op zoek naar onderhoudstechniekers/storingstechniekers, regio Limburg: Je wordt ingepland bij een klant, dit kunnen opdrachten van een jaar zijn, soms ettelijke jaren en sporadisch slechts enkele maanden Met jouw eigen camionette vertrek je van thuis uit naar de werkplaats, waar je instaat voor: Onderhoud aan productiemachines in zowel de chemische, de voedings-, de automotive- als de metaalsector  Storingen oplossen maar ook preventief onderhoud aan machines

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heverlee - Leuven - Kessel-Lo (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Exclusieve Home Manager M/V te St-Martens-Leerne 12u/week (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te St-Martnes-Leerne. U komt terecht in een gastgezin waar u het huishouden volledig in handen mag nemen. U poetst graag maar neemt voldoende initiatief om eveneens kasten uit te kuisen, bepaalde ruimtes te reorganiseren, etc... Er kan op termijn wel eens gevraagd worden om wat voorbereidend werk te doen voor het avondeten. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verkoopsmedewerker (M/V) - student (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lochristi, een bekende kledingketen, zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker student. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, de winkel op orde te houden, ... Ben jij vaak beschikbaar op zaterdag en/of zondag? Interesse? Reageer snel via [email protected] of 014/14.09.00 Uiteraard is er mogelijkheid om je regelmatig in te schakelen.

  • Studentenjob Polyvalent verkoopsmedewerker - TOTAL Kalken (richting Gent) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Kalken (E17 Antwerpen-Gent, richting Gent) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers. Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 2/5de regime. (tijdens de weekends)

  • New Product Developer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIX LABORATOIRES

    Type: Vaste Job

    Heb je een ‘neus’ voor de smaak, geur en textuur van voedingsmiddelen? Ben je gefascineerd door (sport -en dieet)voeding en gezondheidsproducten? Wil je mee werken aan de ontwikkeling en optimalisering van innovatieve voedingssupplementen? Dan ben jij de persoon die we zoeken om ons team te vervoegen! - Wie zijn we? Medix Laboratoires nv is een jong, dynamisch bedrijf en is internationaal actief als private label producent van voedingssupplementen, dieetvoeding en sportvoeding. Onze productiemogelijkheden bevatten capsules, poeders en een ruime waaier aan verpakkingsmogelijkheden waaronder een breed aanbod aan jars, big bags, zakken, pouches en kartonnen dozen. Ons fabrieksgebouw kan, met zijn 10.000 m², beschouwd worden als één van de modernste productiesites van Europa. Hierdoor garanderen wij de nieuwste productietechnieken en software. Via ons traceringsysteem kan er worden uitgegaan van de juistheid van de formules, productieplanningen en doseringen. Daarnaast zorgt onze inhouse R&D en labo voor innovatieve concepten en exclusieve adviesverlening op maat van de klant. Met zijn 48 werknemers is 'Medix' een klein, maar bruisend, KMO. Als een grote familie kent iedereen elkaar en wordt er nauw samengewerkt naar uitdagende gezamenlijke doelen met ruimte voor zelfstandigheid en zelfontwikkeling van ieder individu. - Als Product Developer bij Medix... Werk je hands-on mee aan de (smaak)ontwikkeling van nieuwe producten voor verschillende klanten. - Je verantwoordelijkheden: Je werk actief mee in het labo aan de ontwikkeling van nieuwe formulaties Je maakt van deze formulaties samples op maat van de klant Je zorgt voor een optimale smaakbeleving van de producten en proeft zelf op dagelijkse basis de producten Je verleent product technisch advies aan het salesteam en de klanten (ENG+FR pluspunt) Je bent mee verantwoordelijk voor een vlotte toestroom van producten vanuit het labo tijdens een klantenbezoek (georganiseerde proefsessies) Je test je producten in productie ( upscaling capsules en poeders) Je staat mee in voor het beheer en onderhoud van het labo Je geeft formules door voor prijsberekening Je behartigt mee de R&D administratie - De eerste maanden is een opleiding voorzien voor o.a.: De afweging van ingrediënten Leren kennen van grondstoffen Smaken van de producten Osmolaliteit bepaling

  • Calculator/werkvoorbereider (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Als calculator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het volledige calculatieproces (aanbestedingen en particulieren) binnen ons bedrijf, dit binnen de vooropgestelde tijdslijnen. Tevens verzorg je de benodigde rapportering en informatierol omtrent dit proces. Volgende verantwoordelijkheden behoren tot je takenpakket: Je analyseert nieuwe projecten en zorgt voor een nauwgezette prijscalculatie op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, …. Je berekent alle benodigde middelen (manuren, materialen, transportkosten, kosten verbonden aan onderaannemers) Je voorziet alle nodige vergunningen en technische fiches. Je verzorgt of assisteert de onderhandeling naar de beste prijzen bij alle potentiële leveranciers en (onder)aannemers.

  • Product Management Assistant (GENVAL)

    Regio: GENVAL

    Bedrijf: KING BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Product Management Assistant sta je in voor de administratieve ondersteuning van de Product Managers: Beheer van de technische fiches en certificaten per artikel (digitale bibliotheek). Nodige product documentatie voor website & webshop aan marketing afdeling bezorgen Behandelen van aanvragen van klanten: technische fiches, msds (veiligheidsbladen), voedingscertificaten

  • Solution Designer - Tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Solution Designer Netwerk en Security valt onder de directie Change Support en rapporteert aan de competence center manager support. Deze solution designer is binnen zijn domein Change Support verantwoordelijk voor het uitwerken van een oplossings-architectuur en designs in een project context. De solution designer staat vanuit zijn domein de enterprise architect bij in het in kaart brengen en beheersbaar houden van het ICT landschap. Hiernaast geeft hij/zij in samenwerking met de Productowner Security advies om de werking van de organisatie d.m.v. het IT landschap verder te optimaliseren en standaardiseren. Als autoriteit en aanspreekpunt binnen zijn/haar domein, verzekert hij/zij dat de architectuur keuzes binnen de projecten kwalitatief en uniform worden gedocumenteerd en architecturale beslissingen in lijn zijn met de ICT strategie. Daarnaast zijn ze ook coherent en bevatten ze de juiste mix tussen korte en lange termijn beslissingen, gebaseerd op best practices. We zoeken iemand die sterk coachend en adviserend optreedt door de juiste vragen te stellen en uit te dagen, steeds vanuit het algemene bedrijfsbelang, en daardoor soms ingaande tegen individuele belangen of silo werking.

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • verkooper/verkoopster voor zaterdagmiddag en/of zondagmorgen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: BROOD & BANKET HINDRYCKX

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij te Pittem zijn we op zoek naar een verkoopster/verkoper voor zaterdagmiddag en/of zondagmorgen.

Zoek naar antwoorden van FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE in sociale netwerken
Look for responds of FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE. Laat een reactie achter voor FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE. FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE. Leave a respond for FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE. FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE op de google maps. Adres en contacten FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE
Location of FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE on the google maps. Address and contacts of FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE: Parfums et Beauté Belgilux NV-SA | GANDAGAS/LUDO MEUWIS | Bibliothèque Principale des Communes du S-E de Bruxelles | C.R.S.P.C. ANDERLECHT | KRINGLOOPWINKEL ATELJEE

Other related companies as FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE: Parfums et Beauté Belgilux NV-SA | GANDAGAS/LUDO MEUWIS | Bibliothèque Principale des Communes du S-E de Bruxelles | C.R.S.P.C. ANDERLECHT | KRINGLOOPWINKEL ATELJEE

FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07814270019. Het bedrijf FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE bevindt zich op het adres: Guido Gezelleln. 72 2640 Mortsel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 310,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE, openstaande posities, locatie van FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE op de kaart.

FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE, company assigned to the tax number BE07814270019. The company FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE is located at the address: Guido Gezelleln. 72 2640 Mortsel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 310,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE were not found.
The main activity of FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE is not available. You also can look at reviews of FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE, open positions, location of FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFRANS SESTIG-CARVERS & MATHIEU DE MEERLEIRE, employees, financial statistics.