Van Steendam K

Contactgegevens Van Steendam K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Steendam K: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Steendam K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Scheldeweg 15; 9090; Melle (Gontrode), België

Telefoon (phone): 09 252 20 65 (+32-09 252 20 65) 09 252 20 65 (+32-09 252 20 65)

Fax (fax): +32 (16) 989-97-89 +32 (16) 989-97-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Steendam K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Steendam K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Steendam K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Steendam K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Steendam K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Steendam K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Steendam K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Steendam K
Products information Van Steendam K

BTW identificatienummer (tax): BE04356323242
Ondernemingsnummer: 2102752685
Hoofdstad (capital): 709,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 172,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Van Steendam K zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Steendam K
(Get full report from official database of BE for Van Steendam K)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Steendam K
Addition kinds of activities for Van Steendam K

5983. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
299901. Cokes | Coke
17310104. Installatie van schakelapparaten en aanverwante apparaten | Switchgear and related devices installation
22580000. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
24310204. Storm ramen, hout | Storm windows, wood
31110603. Parchment leer | Parchment leather
35370110. Skids, metal | Skids, metal
38230105. Thermokoppels, industrieel proces type | Thermocouples, industrial process type
51220310. Vitamines en mineralen | Vitamins and minerals
59939903. Pijpwinkel | Pipe store

Werken bij Van Steendam K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Steendam K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Steendam K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Steendam K. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel bediende | Voltijds | Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal bedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een medewerker Customer Service Center. Je zal voornamelijk instaan voor de opname van orders, afhandeling van klachten (m.b.t. facturen/prijzen) en opvolgen van commerciële after-sales contacten. Daarnaast sta je ook in voor de administratieve verwerking van de gegevens en de opmaak van facturen.

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudelijke taken (poetsen, strijken,...) bij particulieren.

 • Poetshulp Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zwevegem 16 u per week (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Zwevegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.Er dient af en toe eens gekookt te worden voor dit drukbezette gastgezin.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: INNOTECH

  Type: Vaste Job

  Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

 • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: DE MILIEUBOOT

  Type: Vaste Job

  Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

 • Personal Trainer (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Geven van groeps- en individuele lessen.

 • lesgever EHBO en/of Ergonomie (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ACT NOW!

  Type: Zelfstandige activiteit

  wegens uitbreiding zijn we op zoek naar freelance lesgevers in het veld van eerstehulp/ brandbestrijding/ veiligheid/ preventie. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

 • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: V-FOLD

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

 • Elmos - Security Consultant / Project Manager (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job description Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings ...) Good understanding of project methodologies and project management Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage

 • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: SMASH CAFE

  Type: Flexijob

  We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

 • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

  Type: Flexijob

  Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Van Steendam K in sociale netwerken
Look for responds of Van Steendam K in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Steendam K. Laat een reactie achter voor Van Steendam K. Van Steendam K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Steendam K. Leave a respond for Van Steendam K. Van Steendam K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Steendam K op de google maps. Adres en contacten Van Steendam K
Location of Van Steendam K on the google maps. Address and contacts of Van Steendam K

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Steendam K Van Steendam K: Jungers Nicole | ANNITA WOUTERS | Radermacher Robert SA | Eco Taverne | Art-Bati SA

Other related companies as Van Steendam K: Jungers Nicole | ANNITA WOUTERS | Radermacher Robert SA | Eco Taverne | Art-Bati SA

Van Steendam K is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Steendam K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04356323242. Het bedrijf Van Steendam K bevindt zich op het adres: Scheldeweg 15; 9090; Melle (Gontrode). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 709,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 172,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Van Steendam K zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Steendam K is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Steendam K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Steendam K, openstaande posities, locatie van Van Steendam K op de kaart.

Van Steendam K is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Steendam K, company assigned to the tax number BE04356323242. The company Van Steendam K is located at the address: Scheldeweg 15; 9090; Melle (Gontrode). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 709,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 172,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bookkeepers. Products created in Van Steendam K were not found.
The main activity of Van Steendam K is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Steendam K is not available. You also can look at reviews of Van Steendam K, open positions, location of Van Steendam K on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Steendam K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Steendam K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Steendam K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Steendam K, employees, financial statistics.