Van Mellaert-Wouters SPRL

Contactgegevens Van Mellaert-Wouters SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Mellaert-Wouters SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Mellaert-Wouters SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue dessous l'Eglise 9; 4450; Juprelle (Slins), België

Telefoon (phone): 04 278 08 87 (+32-04 278 08 87) 04 278 08 87 (+32-04 278 08 87)

Fax (fax): 04 278 08 84 (+32-04 278 08 84) 04 278 08 84 (+32-04 278 08 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Mellaert-Wouters SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Mellaert-Wouters SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Mellaert-Wouters SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Mellaert-Wouters SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Mellaert-Wouters SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Mellaert-Wouters SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Mellaert-Wouters SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Mellaert-Wouters SPRL
Products information Van Mellaert-Wouters SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01757507324
Ondernemingsnummer: 3856719970
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 183,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Van Mellaert-Wouters SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Mellaert-Wouters SPRL
(Get full report from official database of BE for Van Mellaert-Wouters SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Mellaert-Wouters SPRL
Addition kinds of activities for Van Mellaert-Wouters SPRL

606299. Staatskredietverenigingen, nv | State credit unions, nec
20999917. Thee mixen | Tea blending
23370103. Suits: vrouwen, misses 'en junioren' | Suits: women's, misses', and juniors'
32749901. Landbouwkalk | Agricultural lime
34259901. Zaagbladen, ketting type | Saw blades, chain type
38299923. Trillingsmeters, analysatoren en kalibratoren | Vibration meters, analyzers, and calibrators
39140000. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
59991102. Dierenvoeding | Pet food
80710106. Neurologisch laboratorium | Neurological laboratory
92290100. Openbare orde en veiligheidsstatistieken centra | Public order and safety statistics centers

Werken bij Van Mellaert-Wouters SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Mellaert-Wouters SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Mellaert-Wouters SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Mellaert-Wouters SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Siroopbereider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • Hef- of reachtruckchauffeur | Voltijds in 2 ploegen | Regio: Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf te Houthalen zijn we op zoek naar hef- of reachtruckchauffeur.

  • Verpleegkundige gezocht voor het FPC (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega's creëer je een leefklimaat op de afdeling waarbinnen structuur, veiligheid en begeleiding wordt geboden aan patiënten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis. Zo draag je bij aan een optimale behandeling, beveiliging en resocialisatie. Je maakt deel uit van het multidisciplinair team en neemt deel aan het teamoverleg; Je staat in voor de medicatiebedeling en -controle; Je volgt de medische toestand van patiënten op en voert verpleegtechnische handelingen uit; Je neemt de communicatie met de medische dienst voor jouw rekening; Je werkt met de patiënten op de leefgroep, begeleidt hen bij hun dagelijks functioneren, gaat met hen in gesprek, motiveert hen om deel te nemen aan een dagprogramma, etc.; Je observeert en rapporteert;

  • Vrachtwagenchauffeur C ADR (distributie) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging?! Voor een distributiebedrijf dat actief is in heel België zijn wij voor in het Gentse op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur C + ADR. De chauffeur rijdt naar onze klant (de camions blijven steeds bij onze klanten staan), laden hun camion (bij de specifieke klant in Gent staat de camion reeds voorgeladen !) , doen hun dagrit en komen dan terug bij de klant, van waaruit zij naar huis vertrekken. Dit telkens van maandag tem vrijdag, 10 à 11 uur gemiddeld per dag, ca. 15 stops per dag, distributie van gepallettiseerde goederen over heel België. Indien u niet in het bezit bent van een ADR rijbewijs dan is er een mogelijkheid om deze via hen te behalen. U zal dan wel , om de periode te overbruggen, in het Busselse tewerkgesteld worden. Je zal dan pas kunnen starten in Gent van zodra je jouw ADR attest hebt behaald. Je bent wel alvast in orde met jouw bestuurderskaart en Code 95

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp in Brecht-Wuustwezel (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Studenten inpakker chocoladebedrijf (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Malle zijn wij op zoek naar studenten die doorheen de week een centje willen bijverdienen. - Je functie zal bestaan uit het inpakken van chocolade pralines. - We zoeken studenten die doorheen het jaar kunnen werken. - Werkuren: 7u-15:30u

  • Supervisor assemblage (automotive) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een supervisor assemblage. Jobomschrijving Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten op de lijn en bijsturen: zorgen dat operatoren over alle nodige materiaal beschikken, operatoren opleiden en informeren over wijzigingen die impact hebben op hun werk, design-to-assemble issues identificeren en communiceren Begeleiden en ondersteunen van de operatoren: feedback geven, sturen, evalueren en continu bijstand verlenen bij de uitvoering van de job Bewaken van kwaliteit en rendement, operatoren dit bewustzijn bijbrengen, grondige tussen- en eindcontroles doen op alle wagens, gepast ingrijpen bij kwaliteitsproblemen, “Reworks” naast de lijn inplannen en organiseren Administratie: aanvullen van het bouwboek en o pmaken en updaten van instructiefiches Mee helpen uitwerken, implementeren en opvolgen van projecten. U heeft hierbij permanent oog voor verbeteringsmogelijkheden en biedt ondersteuning bij procesveranderingen

  • Mechanical design engineer - 3D automated solutions (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant, regio Deinze, is gespecialiseerd in geautomatiseerde oplossingen in haar niche, en dit voor tal van internationale klanten. Ben jij sterk in mechanische processen en heb je een sterke affiniteit met 3D ontwerpen? Zie je het zitten om te werken op projectbasis? Kijk dan hier wat onze klant in aanbieding heeft voor jou! Contacteer ons op 09/352.01.00 of via mail: apply(at)lga.jobs Een overzicht van het takenpakket: Je werkt nauw samen met het projectteam en verleent jouw advies tijdig Je staat in rechtstreeks contact met de project manager, waar je tijdig aan rapporteert Als mechanisch ingenieur sta jij in voor de analyses van de mechanische installaties en de opbouw ervan Dit alles aan de hand van 3D-CAD software Je controleert ook tijdig de aangekochte materialen en assemblages Het grootste deel van je tijd vertoef binnen het bedrijf, maar legt vaak telefonisch contact met de klant

  • Stottertherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde stottertherapeut. Je werkt samen met sportcoach, yoga therapeut, pedicure, psyholoog, loopbaancoach, studiecoach, kinesist, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

Zoek naar antwoorden van Van Mellaert-Wouters SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Van Mellaert-Wouters SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Mellaert-Wouters SPRL. Laat een reactie achter voor Van Mellaert-Wouters SPRL. Van Mellaert-Wouters SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Mellaert-Wouters SPRL. Leave a respond for Van Mellaert-Wouters SPRL. Van Mellaert-Wouters SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Mellaert-Wouters SPRL op de google maps. Adres en contacten Van Mellaert-Wouters SPRL
Location of Van Mellaert-Wouters SPRL on the google maps. Address and contacts of Van Mellaert-Wouters SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Mellaert-Wouters SPRL Van Mellaert-Wouters SPRL: HAIRDESIGN R. & D. | ATELIER BUDIN | Lamot Gallery | LUC AERTS | DE BACKER

Other related companies as Van Mellaert-Wouters SPRL: HAIRDESIGN R. & D. | ATELIER BUDIN | Lamot Gallery | LUC AERTS | DE BACKER

Van Mellaert-Wouters SPRL is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Mellaert-Wouters SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01757507324. Het bedrijf Van Mellaert-Wouters SPRL bevindt zich op het adres: Rue dessous l'Eglise 9; 4450; Juprelle (Slins). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 183,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Van Mellaert-Wouters SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Mellaert-Wouters SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Mellaert-Wouters SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Mellaert-Wouters SPRL, openstaande posities, locatie van Van Mellaert-Wouters SPRL op de kaart.

Van Mellaert-Wouters SPRL is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Mellaert-Wouters SPRL, company assigned to the tax number BE01757507324. The company Van Mellaert-Wouters SPRL is located at the address: Rue dessous l'Eglise 9; 4450; Juprelle (Slins). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 183,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bookkeepers. Products created in Van Mellaert-Wouters SPRL were not found.
The main activity of Van Mellaert-Wouters SPRL is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Mellaert-Wouters SPRL is not available. You also can look at reviews of Van Mellaert-Wouters SPRL, open positions, location of Van Mellaert-Wouters SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Mellaert-Wouters SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Mellaert-Wouters SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Mellaert-Wouters SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Mellaert-Wouters SPRL, employees, financial statistics.