Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA

Contactgegevens Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stuivenberg 19; 9881; Aalter (Bellem), België

Telefoon (phone): 09 374 67 64 (+32-09 374 67 64) 09 374 67 64 (+32-09 374 67 64)

Fax (fax): +32 (59) 952-84-40 +32 (59) 952-84-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA
Products information Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02073913574
Ondernemingsnummer: 8813751220
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 662,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA
Addition kinds of activities for Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA

4013. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services
15419903. Voedingsmiddelen productie of verpakking plantenbouw | Food products manufacturing or packing plant construction
35230404. Vee-, behandelings- en waterapparatuur | Cattle feeding, handling, and watering equipment
35420302. Extruderen machines (gereedschapsmachines), metaal | Extruding machines (machine tools), metal
35679915. Verbrandingsovens, thermisch, rook en katalytisch | Incinerators, thermal, fume & catalytic
39990900. Beekeepers 'benodigdheden | Beekeepers' supplies
51999900. Nondurable goods, nec, nec | Nondurable goods, nec, nec
84220201. Arboretum | Arboretum

Werken bij Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • INTERNATIONAAL TRANSPORTPLANNER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de invulling van de rol van internationaal transportplanner zijn wij op zoek naar iemand met uitstekende planningsvaardigheden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen voor het aan jou toegewezen verkeer zodat transporten rendabel en tijdig verlopen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen! Je hebt de volgende taken: -Je contacteert onderaannemers en geeft de transportopdrachten door. -Je zorgt voor een optimale beladingsgraad en zoekt terugvrachten. -Je verwerkt administratief de verzendingen en geeft instructies aan het magazijn. -Je overhandigt de nodige transportdocumenten aan chauffeurs. -Je geeft douane-instructies door. -Je behandelt klachten tijdig en efficiënt. -Je volgt de markt commercieel op en geeft wijzigingen of bijzonderheden door aan je supervisor.

  • Inpakker Chocolade - Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een chocolade bedrijf in Hoogstraten zoeken we inpakkers die zware lasten kunnen tillen. Je takenpakket bestaat uit: - grondstoffen toevoegen aan de productiemachines - kwaliteitscontrole uitvoeren - klaar gemaakt product uit de machine halen - Dit breng je dan naar de inpak afdeling. Interesse om als inpakker / handlanger te werken? Solliciteer dan snel!

  • Medewerker Tuinbouw (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal meewerken in de boomkwekerij en instaan voor de verzorging van de bomen en planten. Voornamelijk sta je in voor het klaarzetten en controleren van bestellingen. Je rijdt rond op het domein met een heftruck en een kleine traktor. (je krijgt een opleiding) TREFWOORDEN: Groen - Onderhoud - Boom - Tuinbouw - Landbouw

  • Sales talent (m/v) gezocht regio Wevelgem (1292004) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een uitdagend loonpakket? That's what you certainly get! • Je denkt mee met de klant ikv hun bestellingen & mogelijkheden; • Je kan de noden van de klant goed aanvoelen en geeft advies over het assortiment; • Je staat in nauw contact met de collega's van external sales; • Je volgt de bestellingen van de klanten nauwgezet op; • Je bent in het bezit van een eigen klantenportefeuille en bouwt een goede relatie uit met de klant.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Zwemlesgever (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een zwemlesgever. Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,... De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (woensdagnamiddag en zaterdag). Je engagement voor een volledig schooljaar wordt wel verwacht. Ook sta je in voor de administratieve opvolging zoals het invullen van de zwemlijsten. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de zwembadmanager. Er wordt verwacht dat je de nodige veiligheidsprocedures opvolgt en naleeft.

  • Student orderpicker Danone (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team zeer gemotiveerde studenten die mee zullen instaan voor het klaarmaken van de bestellingen in het distributiecentrum. Eens je opgeleid bent, zal je flexibel ingepland worden tijdens de week en/of het weekend (op zaterdag). Je bent bereid om een engagement aan te gaan om minimum 1 of meerdere dagen per week te werken. De werkuren zijn meestal van 6u-15u30, 8u50-18u of 14u-22u. Het takenpakket bestaat uit bestellingen klaarmaken met een electrisch transpallet, inwikkelen van de afgewerkte order, en deze wegplaatsen.

  • Jobstudent online marketeer (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: SALES AT SIZE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent online marketeer wordt je nauw betrokken bij de online marketing van onze verschillende klanten. Bij elke opstartende klant wordt een online strategie uitgeschreven. Jij werkt vervolgens actief mee aan de implementatie van deze strategie. Dit kan op verschillende fronten; social media, Google Adwords, webdevelopment, grafische uitwerking, copywriting... Afhankelijk van jouw skills en interesses tekenen we samen een takenpakket uit in functie van jouw ontwikkeling. In onze kleine, maar weliswaar snel groeiende, ondernemeing kan je jezelf verder ontplooien in samenwerking met een aantal gediplomeerde vakexperten. de heel diverse klantenportefeuille maakt de uitdaging eens zo boeiend!

  • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: STARCO

    Type: Vaste Job

    Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

  • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

Zoek naar antwoorden van Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA. Laat een reactie achter voor Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA. Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA. Leave a respond for Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA. Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA
Location of Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA: WILLY BUNTINX | JEAN VAN HOVE | MAR PRODUCTS | Batty | BILTERIJST NV

Other related companies as Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA: WILLY BUNTINX | JEAN VAN HOVE | MAR PRODUCTS | Batty | BILTERIJST NV

Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02073913574. Het bedrijf Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA bevindt zich op het adres: Stuivenberg 19; 9881; Aalter (Bellem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 662,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA, openstaande posities, locatie van Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA op de kaart.

Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA, company assigned to the tax number BE02073913574. The company Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA is located at the address: Stuivenberg 19; 9881; Aalter (Bellem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 662,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bookkeepers. Products created in Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA were not found.
The main activity of Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA, open positions, location of Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Haver Kantoor vr Boekh & Fisk BVBA, employees, financial statistics.