Van Emelen J

Contactgegevens Van Emelen J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Emelen J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Emelen J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Romboutweg 5; 2930; Brasschaat, België

Telefoon (phone): 03 653 12 64 (+32-03 653 12 64) 03 653 12 64 (+32-03 653 12 64)

Fax (fax): +32 (71) 191-53-24 +32 (71) 191-53-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Emelen J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Emelen J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Emelen J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Emelen J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Emelen J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Emelen J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Emelen J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Emelen J
Products information Van Emelen J

BTW identificatienummer (tax): BE08427032470
Ondernemingsnummer: 3111572265
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 893,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Van Emelen J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Emelen J
(Get full report from official database of BE for Van Emelen J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Emelen J
Addition kinds of activities for Van Emelen J

242601. Meubel voorraad en onderdelen, hardhout | Furniture stock and parts, hardwood
806903. Respiratoire ziekenhuis | Respiratory hospital
14990201. Muscovite mijnbouw | Muscovite mining
20990101. Ahornsiroop | Maple syrup
25910100. Schaduw-, gordijn- en gordijnhardware | Shade, curtain, and drapery hardware
35920101. Ventielen, vliegtuigen | Valves, aircraft
39449910. Magische lantaarns (speelgoed) | Magic lanterns (toys)
50470201. Tandheelkundige laboratoriumapparatuur | Dental laboratory equipment
52119908. Thuiscentra | Home centers

Werken bij Van Emelen J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Emelen J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Emelen J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Emelen J. Looking for open vacancies in other companies

  • Vakman - Machinebediener (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we careabout! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Voor onze klant (ontwerper en ontwikkelaar van machines, verspaner van grote onderdelen en lasconstructies en revisor van machines) zoeken we een vakman-machinebediener die volgend takenpakket op zicht neemt: Stukken maken Afwijkingen melden aan werkplaatsleider/kwaliteitscontroleur Verspanen, draaien, frezen, kotteren, slijpen... CNC programma's schrijven Onderhoud machine en werkplek Actief meewerken aan het preventiebeleid van de onderneming Bijwonen van de toolboxvergaderingen Systematisch melden van risicovolle situaties of handelingen

  • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

  • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

  • Huishoudhulp te regio Gent (Destelbergen) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Poetshulp Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • projectleider - Afwerking M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gespecialiseerd in vervaardiging van systeemwanden, kasten en maatwerk, is op zoek naar een projectleider. Interesse? Lees zeker even verder voor een gedetailleerd takenpakket. Je hebt de algemene leiding over verschillende grote en kleinere werven. Na een grondige voorbereiding zorg je ervoor dat alles via plan verloopt. Je bent de eindverantwoordelijke voor het ganse project qua planning, budgetbewaking, veiligheid en kwaliteitscontrole en rapporteert rechtstreeks aan de directie. Projecten omvatten vooral systeemwanden maar ook verlaagde plafonds, gipskartonwanden en maatwerk.

  • SAP Hybris Customer Engagement Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten. Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Hybris Customer Engagement Consultant. Je maakt deel uit van onze project teams, die uitdagende Cloud Sales, Service en Marketing projecten neerzetten. Samen met jouw team ben je als SAP Hybris – Customer Engagement Consultant in staat om de complexe business noden en wensen om te zetten in werkbare designoplossingen. Door een methodische aanpak en op basis van veel communicatie en interactie met collega’s en klanten ben je in staat een state-of-the-art oplossing af te leveren. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • logopedist (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: DIENST LOGOPEDIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van logopedische stoornissen bij kinderen. Belang hechten aan dossierkennis, gerichte handelingsplannen kunnen opstellen, doelen plannen, leggen van goede contacten met ouders en scholen. Zelfstandig en in groepsverband kunnen werken.

  • Centric - Business Analysts for New Generation VOM (Vehicle Order Management) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Topic / Content Learn & document current VOM application Vehicle Order mgt Asses functional impact/gap on VOM of other linked applications: Pricing, Accessories and Post Prouction options Gather and write user requirements for NG VOM Delivery Application documentation (flows, features, functionalities) Application documentation (flows, features, functionalities) Documented User requirements Frequency weekly deliverable towards line manager Technical Experience in the area of supply and demand, sales and pricing applications; stock (Supply Chain pipeline) management Specific automotive experience of the above is an asset. capability to propose and design future business processes and system support needs (i.e. architecture proposal for these new processes) fundamental IT knowledge & experience to transform the IT solution from concept to construction Experience with a business modelling tool is an asset

  • Containerparkmedewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    Klantvriendelijk ontvangen van bezoekers. Bezoekers helpen bij het sorteren en correct deponeren van het afval. Controle van de aangeboden afvalstoffen. Toezicht houden op het containerpark.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    bedienen van de gasten in de feestzaal ,

Zoek naar antwoorden van Van Emelen J in sociale netwerken
Look for responds of Van Emelen J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Emelen J. Laat een reactie achter voor Van Emelen J. Van Emelen J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Emelen J. Leave a respond for Van Emelen J. Van Emelen J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Emelen J op de google maps. Adres en contacten Van Emelen J
Location of Van Emelen J on the google maps. Address and contacts of Van Emelen J

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Emelen J Van Emelen J: HUIS ING-MAR | ETERNEL | RUDI SCHEERLINCK | Dumont Robert | MAISON VANDEN BERGHE

Other related companies as Van Emelen J: HUIS ING-MAR | ETERNEL | RUDI SCHEERLINCK | Dumont Robert | MAISON VANDEN BERGHE

Van Emelen J is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Emelen J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08427032470. Het bedrijf Van Emelen J bevindt zich op het adres: De Romboutweg 5; 2930; Brasschaat. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 893,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Van Emelen J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Emelen J is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Emelen J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Emelen J, openstaande posities, locatie van Van Emelen J op de kaart.

Van Emelen J is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Emelen J, company assigned to the tax number BE08427032470. The company Van Emelen J is located at the address: De Romboutweg 5; 2930; Brasschaat. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 893,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookkeepers. Products created in Van Emelen J were not found.
The main activity of Van Emelen J is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Emelen J is not available. You also can look at reviews of Van Emelen J, open positions, location of Van Emelen J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Emelen J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Emelen J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Emelen J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Emelen J, employees, financial statistics.