Uyttendaele L

Contactgegevens Uyttendaele L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Uyttendaele L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Uyttendaele L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pintestraat 52; 9840; De Pinte, België

Telefoon (phone): 09 282 24 63 (+32-09 282 24 63) 09 282 24 63 (+32-09 282 24 63)

Fax (fax): +32 (13) 499-55-12 +32 (13) 499-55-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Uyttendaele L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Uyttendaele L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Uyttendaele L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Uyttendaele L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Uyttendaele L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Uyttendaele L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Uyttendaele L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Uyttendaele L
Products information Uyttendaele L

BTW identificatienummer (tax): BE05211608886
Ondernemingsnummer: 8470977783
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 403,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Uyttendaele L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Uyttendaele L
(Get full report from official database of BE for Uyttendaele L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Uyttendaele L
Addition kinds of activities for Uyttendaele L

509103. Visserij apparatuur en benodigdheden | Fishing equipment and supplies
20410105. Bloem: gemengd, bereid of zelfopkomstig | Flour: blended, prepared, or self-rising
23920304. Kussensloop: gemaakt van aangekochte materialen | Pillowcases: made from purchased materials
27320101. Boek muziek: alleen afdrukken, niet ter plaatse gepubliceerd | Book music: printing only, not published on site
36479905. Locomotief- en spoorweglichten | Locomotive and railroad car lights
36990500. Beveiligingsapparatuur | Security devices
50990400. Kinderwagens, kinderwagens, en zithouders | Children's carriages, strollers, and restraint seats

Werken bij Uyttendaele L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Uyttendaele L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Uyttendaele L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Uyttendaele L. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur m/v (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zal je instaan voor het verplaatsen van palletten in een productieomgeving. Daarbij kan je u flexibel opstellen om in rustige periodes ook andere taken uit te voeren.

  • Heftruckchauffeur - attest niet noodzakelijk OPTIE VAST (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler werkzaam in oa de automotive wereld zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur die ervaring heeft met het rijden van lange lepels. Je beschikt over een geldig heftruckattest of de nodige ervaring, en kan in 2 ploegen werken.

  • Procesoperator volcontinue (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een procesoperator (M/V) voor de chemische sector. Functie: - Bedienen apparatuur binnen het volledige proces - Opvolgen van alarmen - Doseren diverse grondstoffen volgens voorschrift - Opvolgen van de procescondities, gebruik van grondstoffen,... via batchrapporten - Steeds overleg plegen met de collega's - Verantwoordelijk voor jouw werkpost - Gebruik ERP systeem - Afnemen van diverse staalnames + uitvoeren van analyses en testen - Lossen van bulk grondstoffen valt onder jouw supervisie

  • Service Technieker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een specialist in betaaloplossingen, zijn we op zoek naar een Field Service Engineer (m/v) voor de regio Leuven/Brussel: Je staat in voor de installatie en het onderhoud van elektronische betaaloplossingen bij de klanten Je doet interventies voor acute storingen Je adviseert de klant over het gebruik van de toepassingen en over het voorkomen van storingen  Je treedt op als ambassadeur: je ziet opportuniteiten en je informeert de klanten over welke toepassingen nog meer comfort kunnen bieden

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

  • Carwash Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ISOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een voltijds medewerker om ons team te versterken in onze carwash te Ternat. (Carwash Isocom, Assesteenweg 47 1740 Ternat) Je staat in voor de volgende zaken: - Klanten verwelkomen en betalingen ontvangen - Voorwas van de voertuigen die door de wasstraat gaan - Onderhoud terrein en installaties Je gewone werkdagen zijn maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 8u30 tot 18u30 (38uur contract). Op jaarbasis werk je +- 12 extra dinsdagen en +- 6 extra zondagen. Je werkt samen met de zaakvoerders, 3 broers,in een familiale sfeer.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Overname bankagentschap en verzekeringsmakelaar (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1677049-inline.html?cid=Partner_VDAB Connexis Bank & Verzekeringen is een gespecialiseerd selectiekantoor dat zich toelegt op de financiële sector. Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Jouw dagdagelijkse taken omvatten: Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Momenteel vertrouwen wij op enorm veel mond-aan-mondreclame Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor, waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers: je leidt, stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico’s uit het oog te verliezen

  • www.pastafoodtuck.be medewerker foodtruck mét vrachtwagenrijbewijs (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ITALIAN TAKE-AWAY

    Type: Flexijob

    Je rijdt met onze grote pastafoodtruck (met vrachtwagenrijbewijs C) naar het event vanuit Erpe-Mere en serveert daar gedurende gemiddeld 2 uur pasta. Aangekomen op het event of bedrijfsfeest warm je de reeds klaargemaakte sauzen op en kook je de pasta af, jij of je collega serveert dan. Je bent steeds vergezeld van een andere toffe collega. Nadien rij je gewoon terug naar Erpe-Mere & job is done. Je wordt betaald per uur en dit is een leuke bijverdienste.

Zoek naar antwoorden van Uyttendaele L in sociale netwerken
Look for responds of Uyttendaele L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Uyttendaele L. Laat een reactie achter voor Uyttendaele L. Uyttendaele L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Uyttendaele L. Leave a respond for Uyttendaele L. Uyttendaele L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Uyttendaele L op de google maps. Adres en contacten Uyttendaele L
Location of Uyttendaele L on the google maps. Address and contacts of Uyttendaele L

Andere gerelateerde bedrijven als come Uyttendaele L Uyttendaele L: JOHAN BAREE | PALTHE PROPERSHOP | Smets P Consultancy | Gouden Kroon (De) | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as Uyttendaele L: JOHAN BAREE | PALTHE PROPERSHOP | Smets P Consultancy | Gouden Kroon (De) | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Uyttendaele L is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Uyttendaele L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05211608886. Het bedrijf Uyttendaele L bevindt zich op het adres: Pintestraat 52; 9840; De Pinte. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 403,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Uyttendaele L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Uyttendaele L is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Uyttendaele L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Uyttendaele L, openstaande posities, locatie van Uyttendaele L op de kaart.

Uyttendaele L is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Uyttendaele L, company assigned to the tax number BE05211608886. The company Uyttendaele L is located at the address: Pintestraat 52; 9840; De Pinte. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 403,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bookkeepers. Products created in Uyttendaele L were not found.
The main activity of Uyttendaele L is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Uyttendaele L is not available. You also can look at reviews of Uyttendaele L, open positions, location of Uyttendaele L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Uyttendaele L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Uyttendaele L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Uyttendaele L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Uyttendaele L, employees, financial statistics.