FLROBBYTRANS NV

Contactgegevens FLROBBYTRANS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLROBBYTRANS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLROBBYTRANS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Karreweg 129 9770 Kruishoutem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-88-35-64 32-93-88-35-64

Fax (fax): 32-93-88-35-92 32-93-88-35-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLROBBYTRANS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLROBBYTRANS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLROBBYTRANS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLROBBYTRANS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLROBBYTRANS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLROBBYTRANS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLROBBYTRANS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLROBBYTRANS NV
Products information FLROBBYTRANS NV

BTW identificatienummer (tax): BE04823242187
Ondernemingsnummer: 5105316162
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 654,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLROBBYTRANS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLROBBYTRANS NV
(Get full report from official database of BE for FLROBBYTRANS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLROBBYTRANS NV
Addition kinds of activities for FLROBBYTRANS NV

481399. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec
28690308. Mierenzuur en metaalzouten | Formic acid and metallic salts
35499905. Schroef downs en dozen | Screw downs and boxes
35990200. Flexibele metalen slang, buizen en balg | Flexible metal hose, tubing, and bellows
50320306. Tegel, klei of ander keramiek, met uitzondering van vuurvaste | Tile, clay or other ceramic, excluding refractory

Werken bij FLROBBYTRANS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLROBBYTRANS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLROBBYTRANS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLROBBYTRANS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tuinarbeider met ervaring (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag buiten, werk je graag in de tuin? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! We zijn dringen op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het aanlegggen en onderhouden van tuinen, regio Wevelgem. We zoeken iemand met passie voor groen. Je taken zullen bestaan uit gras afrijden, snoeien, harken, aanplanten, ...

  • Installateur van bewakingsinstallaties (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Geboeid door anti-inbraak en-camerabeveiliging? Altijd al eens willen weten hoe badgesystemen werken? Actief Interim Aarschot is op zoek naar security monteurs en techniekers! Onze klant is een topper in de beveiligingssector. Je komt terecht in een vlotte toffe ploeg met fijne collega's waar een goede werksfeer de bovenhand heeft. Als monteur zal jij instaan voor het installeren van de beveiligingsinstallatie op maat van jouw klant. Tijdens jouw interimperiode word je helemaal ondergedompeld in de wereld van bewakingssystemen en intern opgeleid tot een volwaardig installateur. Heb je reeds ervaring binnen de sector? Super, wij zijn ook op zoek naar een technieker die instaat voor de dienst naverkoop!

  • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een monteur voor de detailafwerking van de bus. Voorbeelden van enkele taken zijn: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclame bakje enz...

  • ERVAREN MAGAZIJNIER- 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf in Wevelgem gaat Forum Jobs op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van het correct laden van de vrachtwagens en een visuele controle.

  • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

  • Dringend ervaren stukadoor/ gyprocplaatser gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zonhoven is Konvert Konstrukt Houthalen op zoek naar een stukadoor voor binnenbepleistering en gyprocwerken. Onze klant is voornamelijk werkzaam in de villabouw, er wordt uitsluitend op werven in de regio Limburg gewerkt. Je kan zelfstandig werken en blijft gemotiveerd om bij te leren. Ben jij de enthousiaste kandidaat die wij zoeken? Stel je dan zo snel mogelijk kandidaat voor deze toffe vacature!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Andries zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Regionale Sales representant(e) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant.

  • Mystery Shopper (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • Stagair(e) Human Resources (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NH HOTEL GROUP

    Type: Leercontract

    Onze Human Resources afdeling is centraal georganiseerd voor al onze NH hotels in België. De HR kantoren bevinden zich in NH Brussels Airport-Diegem. . Een stage op de HR afdeling omvat taken in de 4 belangrijkste HR-peilers; werving & selectie, personeelsadministratie, opleiding & vorming en HR projecten

Zoek naar antwoorden van FLROBBYTRANS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLROBBYTRANS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLROBBYTRANS NV. Laat een reactie achter voor FLROBBYTRANS NV. FLROBBYTRANS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLROBBYTRANS NV. Leave a respond for FLROBBYTRANS NV. FLROBBYTRANS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLROBBYTRANS NV op de google maps. Adres en contacten FLROBBYTRANS NV
Location of FLROBBYTRANS NV on the google maps. Address and contacts of FLROBBYTRANS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLROBBYTRANS NV FLROBBYTRANS NV: ER CONSTRUCTION SPRL | ZONNEBANK CHRISTA | Utexbel SA | RENE HESELMANS | MAISON TROPICA B.D.

Other related companies as FLROBBYTRANS NV: ER CONSTRUCTION SPRL | ZONNEBANK CHRISTA | Utexbel SA | RENE HESELMANS | MAISON TROPICA B.D.

FLROBBYTRANS NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLROBBYTRANS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04823242187. Het bedrijf FLROBBYTRANS NV bevindt zich op het adres: Karreweg 129 9770 Kruishoutem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 654,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLROBBYTRANS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLROBBYTRANS NV is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLROBBYTRANS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLROBBYTRANS NV, openstaande posities, locatie van FLROBBYTRANS NV op de kaart.

FLROBBYTRANS NV is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLROBBYTRANS NV, company assigned to the tax number BE04823242187. The company FLROBBYTRANS NV is located at the address: Karreweg 129 9770 Kruishoutem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 654,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLROBBYTRANS NV were not found.
The main activity of FLROBBYTRANS NV is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLROBBYTRANS NV is not available. You also can look at reviews of FLROBBYTRANS NV, open positions, location of FLROBBYTRANS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLROBBYTRANS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLROBBYTRANS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLROBBYTRANS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLROBBYTRANS NV, employees, financial statistics.