Strobbe G

Contactgegevens Strobbe G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Strobbe G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Strobbe G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rotstraat 10; 9140; Temse (Elversele), België

Telefoon (phone): 052 46 44 37 (+32-052 46 44 37) 052 46 44 37 (+32-052 46 44 37)

Fax (fax): 052 46 44 37 (+32-052 46 44 37) 052 46 44 37 (+32-052 46 44 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Strobbe G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Strobbe G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Strobbe G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Strobbe G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Strobbe G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Strobbe G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Strobbe G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Strobbe G
Products information Strobbe G

BTW identificatienummer (tax): BE02568023681
Ondernemingsnummer: 3382934570
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 564,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Strobbe G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Strobbe G
(Get full report from official database of BE for Strobbe G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Strobbe G
Addition kinds of activities for Strobbe G

238600. Lederen en schapenbeklede kleding | Leather and sheep-lined clothing
17210100. Residentieel schilderij | Residential painting
17210102. Interieur residentieel schilderij aannemer | Interior residential painting contractor
20990201. Bakpoeder | Baking powder
22110505. denims | Denims
34930202. Platte veren, blad of strip voorraad | Flat springs, sheet or strip stock
73891310. Repossession service | Repossession service
76990502. Motor reparatie en vervanging, niet-automotive | Engine repair and replacement, non-automotive

Werken bij Strobbe G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Strobbe G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Strobbe G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Strobbe G. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaaladviseur rolluiken (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ontvangen van de bezoekers in de toonzaal. Door middel van je productenkennis adviseer je klanten en staat hen bij bij de keuze van hun rolluik en/of zonwering. Uiteindelijk werk je een offerte uit en volgt deze correct op.

  • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

  • Lifttechnicus (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technicus sta je in voor de installatie, het onderhoud en het herstel van liften in gebouwen.  Bedrijfsprofiel: De firma is een autoriteit op het vlak van installatie en onderhoud van liften. Je bent werkzaam in een klein, maar dynamisch team. 

  • Poetshulp Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Automechanica (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Dag Student! Voor een garage in Brugge zoeken we een student automechanica. Volg je de richting automechanica of een gelijkaardige studie? Heb je ervaring met automechanica? En ben je beschikbaar in augustus? Lees dan snel verder!

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Monteur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een MONTEUR BOVENLEIDING Je staat in voor het monteren en demonteren van onderdelen aan de bovenleiding, afrollen van kabels, bedienen spoormachines en het plaatsen van funderingspalen

  • Lasser Half-Automaat grote voertuigen (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de regio van Roeselare actief in het maken van transportmiddelen zijn wij op zoek naar een Lasser Half-Automaat.

  • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

  • Make-up demonstratrice (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als make-up demonstratrice krijg je een opleiding over de inhoud en gebruik van onze produkten. Je gaat mensen in een ongedwongen sfeer leren maquileren. En dit in groepjes van 6 tot 8 personen. Je krijgt het nodige werkmateriaal ter beschikking om op te starten.

  • Account Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

    Type: Werfreserve

    Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

Zoek naar antwoorden van Strobbe G in sociale netwerken
Look for responds of Strobbe G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Strobbe G. Laat een reactie achter voor Strobbe G. Strobbe G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Strobbe G. Leave a respond for Strobbe G. Strobbe G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Strobbe G op de google maps. Adres en contacten Strobbe G
Location of Strobbe G on the google maps. Address and contacts of Strobbe G

Andere gerelateerde bedrijven als come Strobbe G Strobbe G: AD DELHAIZE | Fosset B | SPORTPOINT | WALTER SCHUSTER | GEERINCKX G & STESSENS J

Other related companies as Strobbe G: AD DELHAIZE | Fosset B | SPORTPOINT | WALTER SCHUSTER | GEERINCKX G & STESSENS J

Strobbe G is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Strobbe G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02568023681. Het bedrijf Strobbe G bevindt zich op het adres: Rotstraat 10; 9140; Temse (Elversele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 564,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Strobbe G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Strobbe G is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Strobbe G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Strobbe G, openstaande posities, locatie van Strobbe G op de kaart.

Strobbe G is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Strobbe G, company assigned to the tax number BE02568023681. The company Strobbe G is located at the address: Rotstraat 10; 9140; Temse (Elversele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 564,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bookkeepers. Products created in Strobbe G were not found.
The main activity of Strobbe G is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Strobbe G is not available. You also can look at reviews of Strobbe G, open positions, location of Strobbe G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Strobbe G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Strobbe G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Strobbe G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Strobbe G, employees, financial statistics.