FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA

Contactgegevens FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Panthéonlaan 45 1081 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-81-01-22 32-93-81-01-22

Fax (fax): 32-93-81-01-22 32-93-81-01-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA
Products information FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04042114257
Ondernemingsnummer: 3555145263
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 448,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA
(Get full report from official database of BE for FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA
Addition kinds of activities for FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA

2679. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
632102. Wederzijdse ongevallen en gezondheidsverenigingen | Mutual accident and health associations
651400. Woonoperators, behalve appartementen | Dwelling operators, except apartments
783200. Bewegende theaters, behalve de inrijlaan | Motion picture theaters, except drive-in
20230206. Gecondenseerde melk | Condensed milk
20539903. Croissants, bevroren | Croissants, frozen
27590201. Speelkaarten: afdrukken, nsk | Playing cards: printing, nsk
39110202. Sigaren aanstekers, edelmetaal | Cigar lighters, precious metal
42139911. Aanhangwagen of container op platte auto (tofc / cofc) | Trailer or container on flat car (tofc/cofc)

Werken bij FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • SCHRIJNWERKER (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker/daktimmerman : kan je gevelbekleding plaatsen plaats je dakconstructies voor zowel nieuwbouw als renovatie plaats je en werk je binnendeuren af

  • carrossier (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een dynamisch en gemotiveerde medewerker die bij voorkeur een opleiding carrossier heeft genoten of ervaring heeft in de functie. goeie kennis van verschillende taken binnen een carrosseriebedrijf zelfstandig kunnen werken teamplayer handig oog voor details en werkt nauwkeurig flexibel

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Avelgem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Houtvenne - Hulshout - Booischot uitstekend betaald (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 25u/week bij gezin te BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Balen kan runnen. Dit voor 25 uren per week, te presteren in 5 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • PROCES INGENIEUR (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    Wienerberger is wereldwijd n°1 in de productie en verkoop van snelbouw. In Europa is het marktleider in de productie en verkoop van gevelstenen, dakpannen en kleiklinkers. Bekende merken binnen de groep zijn Desimpel, Porotherm, Terca en Koramic. In België tellen we 11 productievestigingen en meer dan 1.100 medewerkers. Momenteel zijn wij op zoek voor onze vestiging te Beerse (Steenbakkersdam) naar een enthousiaste (m/v): PROCES INGENIEUR Jouw verantwoordelijkheden : het aanspreekpunt voor het verbeteren van productie- en onderhoudsprocessen het realiseren van deze verbeteringen en dit op een gestructureerde manier het bepalen van de technische standaards voor de manier van werken wat betreft productie, onderhoud, energie, kwaliteit, … en het vastleggen ervan in procedures en opleidingen het ondersteunen van collega’s op gebied van veiligheid, milieu en energiebeheer rapportering aan de plantmanager Jouw profiel : masterdiploma industrieel ingenieur elektromechanica passie voor structureel en continu verbeteren goede technische kennis van mechanica, elektriciteit, pneumatica en hydraulica sterke organisatorische vaardigheden en in staat de juiste prioriteiten te stellen analytisch ingesteld vlotte en doeltreffende communicatie kennis van het Engels teamplayer Ons aanbod : een boeiende uitdaging in een groeiende onderneming de ruimte om initiatief te nemen en uw functie verder te ontwikkelen een marktconform salarispakket een doorgedreven interne opleiding Wil je deel uitmaken van ons team? Solliciteer dan via kleikoppen.be We garanderen je een vertrouwelijke behandeling van jouw kanidatuur.

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • Commercieel medewerk(st)er (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: A.C.S. & A.C.S. TELECOM

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille en de opvolging ervan met een uitmuntende klantvriendelijkheid. Met kennis van zaken weet je elke klant het juiste advies te verstrekken, steeds rekening houdend met ieders budget en smaak. Het spreekt voor zich dat een verzorgd voorkomen en de nodige vriendelijkheid onontbeerlijk zijn voor deze functie.

  • Wij zoeken zelfstandige monteurs met reeds ervaring in het plaatsen van garagepoorten! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: VACO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groeiende KMO legt zich reeds 15 jaar toe op de productie en plaatsing van poorten en hekken. Wij werken zowel voor particuliere als industriële klanten in de regio. Wij leveren steeds maatwerk en streven ernaar om met de beste materialen te werken. Om onze klanten de vereiste kwaliteit te kunnen blijven garanderen kijken wij uit naar extra collega’s voor ons montageteam: Jouw uitdaging: Als monteur ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het plaatsen van garagepoorten. A tot Z betekent: · Ophangsystemen aanbrengen · Motoren bevestigen en regelen · Aanbrengen van elektrische bedradingen · Assemblage · Eventueel de oude poort uitbreken bij renovatie · Plaatsen en aansluiten van toebehoren, dit zowel mechanisch als elektrisch · De werking uitleggen aan de klant · … Onze monteurs leveren eveneens service en voeren herstellingen uit op de geplaatste installaties: · De werking van het materiaal en de kritieke punten controleren · Mechanische onderdelen schoonmaken, bijstellen, smeren, aandraaien, … · Opvolggegevens van interventies registreren · Defecte onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen · Technische ondersteuning bieden aan collega’s · Luisteren naar de behoeften van de klant en extra werkzaamheden uitvoeren indien nodig · …

  • Lerares mode (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: CVO MEISE-JETTE

    Type: Werfreserve

    Je bent een enthousiaste en inspirerende leraar, die graag met volwassenen werkt. Deze vacature is bedoeld voor de werfreserve.

Zoek naar antwoorden van FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA. Laat een reactie achter voor FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA. FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA. Leave a respond for FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA. FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA op de google maps. Adres en contacten FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA
Location of FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA on the google maps. Address and contacts of FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA: COIFFURE PATRICK | De Riemaecker W | William's Jewellery | G?D? COLIS EXPRESS | A.C.X. KOERIERDIENST

Other related companies as FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA: COIFFURE PATRICK | De Riemaecker W | William's Jewellery | G?D? COLIS EXPRESS | A.C.X. KOERIERDIENST

FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04042114257. Het bedrijf FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA bevindt zich op het adres: Panthéonlaan 45 1081 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 448,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA, openstaande posities, locatie van FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA op de kaart.

FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA, company assigned to the tax number BE04042114257. The company FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA is located at the address: Panthéonlaan 45 1081 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 448,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA were not found.
The main activity of FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA is not available. You also can look at reviews of FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA, open positions, location of FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNAGEL BELGIUM BVBA BVBA, employees, financial statistics.