Sinnesael N

Contactgegevens Sinnesael N: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sinnesael N: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sinnesael N

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Cottemweg 14; 8460; Oudenburg, België

Telefoon (phone): 059 26 72 26 (+32-059 26 72 26) 059 26 72 26 (+32-059 26 72 26)

Fax (fax): +32 (4) 472-58-97 +32 (4) 472-58-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sinnesael N: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sinnesael N"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sinnesael N"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sinnesael N, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sinnesael N. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sinnesael N, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sinnesael N. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sinnesael N
Products information Sinnesael N

BTW identificatienummer (tax): BE06739532470
Ondernemingsnummer: 3674072265
Hoofdstad (capital): 678,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 743,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Sinnesael N zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sinnesael N
(Get full report from official database of BE for Sinnesael N)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sinnesael N
Addition kinds of activities for Sinnesael N

7519. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
20320210. Spaghetti: verpakt in blikjes, potten, enz. | Spaghetti: packaged in cans, jars, etc.
26790104. Pijpen en fittingen, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Pipes and fittings, fiber: made from purchased material
32649905. Magneten, permanent: keramiek of ferriet | Magnets, permanent: ceramic or ferrite
36639906. Mobiele communicatieapparatuur | Mobile communication equipment
37289901. Vliegtuigen assemblage, subassemblies en onderdelen, nec | Aircraft assemblies, subassemblies, and parts, nec
50459904. Computers en accessoires, persoonlijke en home entertainment | Computers and accessories, personal and home entertainment
83610104. Kinderdorpen | Children's villages
87110302. Mijningenieur | Mining engineer
91210000. Wetgevende instanties | Legislative bodies

Werken bij Sinnesael N: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sinnesael N: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sinnesael N. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sinnesael N. Looking for open vacancies in other companies

  • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN MET RIJBEWIJS C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Plaatsen van ramen en deuren in alu en pvc - Zorgen voor de afwerking van het ramen. - Plaatsen van gordijnbakken en venstertabletten.

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • Monteur-Elektricien (regio Kempen-Limburg) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De nadruk ligt op elektrische montage op locatie. Je werkt in teamverband aan een project voor een klant. Is het afgelopen, krijg je meteen een nieuw project toegewezen. Aan variatie alvast geen gebrek.

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Huishoudhulp/poetshulp Riemst (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zwijnaarde, Sint-Denijs Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Elisabeth Center Antwerp - Eventmedewerker (student of bijverdiener) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Tot je takenpakket hoort onder andere: Je helpt bij de mise-en-place van de bar en de zaal: voorraad controleren, dranken koud zetten, benodigdheden klaarzetten,tafels en stoelen schikken. Je staat in voor een warm en vriendelijk onthaal van de bezoekers: je scant de tickets, staat aan de kassa en beheert de vestiaire. Daarnaast is het ook mogelijk dat je doet aan massa-bediening aan de bar: tijdens de pauze moeten honderden mensen gelijktijdig bediend worden. Je zal de klanten onthalen, hen bedienen van koude en warme dranken en bestellingen doorgeven. Bijkomende taken zijn: Verzamelen en sorteren van leeggoed, glazen afwassen, tafels afruimen De orde en netheid in de zaal behoort tot één van je belangrijkste verantwoordelijkheden

  • Monitor om kinderen te leren programmeren met Scratch - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de wondere wereld van programmeren te leren ontdekken? Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De leren programmeren activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend leren programmeren en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • STUDENT(E) - BONGO SHOP WOLUWE (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Woluwe (The W Shopping) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

    Type: Vaste Job

    Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

  • Contact Center Medewerker (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een kleine speler in de markt van telecom en energie, maar die sterk aan het groeien is. Voor deze groei hebben ze natuurlijk mankracht nodig! Heb jij zin om aan boord te gaan ? Lees dan snel verder voor meer details! Functie Als flexibele en dynamische customer expert ondersteun je de verkopers en account managers van Orange & Luminus; Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van binnenkomende vragen; Je zorgt voor de activatie van de contracten; Je bent regelmatig in contact met de verkopers van de winkels of account managers op de baan via telefoon en email; Je dient de binnenkomende aanvragen zo efficiënt & snel mogelijk op te lossen; Je werkt met verschillende datasystemen.

Zoek naar antwoorden van Sinnesael N in sociale netwerken
Look for responds of Sinnesael N in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sinnesael N. Laat een reactie achter voor Sinnesael N. Sinnesael N bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sinnesael N. Leave a respond for Sinnesael N. Sinnesael N on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sinnesael N op de google maps. Adres en contacten Sinnesael N
Location of Sinnesael N on the google maps. Address and contacts of Sinnesael N

Andere gerelateerde bedrijven als come Sinnesael N Sinnesael N: KOEN SCHEPENS | Van Thuyne J.P. | RENO-BUILD | Mathy | CARDIFF

Other related companies as Sinnesael N: KOEN SCHEPENS | Van Thuyne J.P. | RENO-BUILD | Mathy | CARDIFF

Sinnesael N is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sinnesael N, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06739532470. Het bedrijf Sinnesael N bevindt zich op het adres: Cottemweg 14; 8460; Oudenburg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 678,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 743,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Sinnesael N zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sinnesael N is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sinnesael N is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sinnesael N, openstaande posities, locatie van Sinnesael N op de kaart.

Sinnesael N is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sinnesael N, company assigned to the tax number BE06739532470. The company Sinnesael N is located at the address: Cottemweg 14; 8460; Oudenburg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 678,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 743,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bookkeepers. Products created in Sinnesael N were not found.
The main activity of Sinnesael N is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Sinnesael N is not available. You also can look at reviews of Sinnesael N, open positions, location of Sinnesael N on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sinnesael N, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sinnesael N, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sinnesael N, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sinnesael N, employees, financial statistics.