Rabai A

Contactgegevens Rabai A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rabai A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rabai A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de Stalingrad 14; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 513 84 84 (+32-02 513 84 84) 02 513 84 84 (+32-02 513 84 84)

Fax (fax): 02 511 62 52 (+32-02 511 62 52) 02 511 62 52 (+32-02 511 62 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rabai A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rabai A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rabai A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rabai A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rabai A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rabai A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rabai A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rabai A
Products information Rabai A

BTW identificatienummer (tax): BE05776580810
Ondernemingsnummer: 7244079589
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Rabai A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rabai A
(Get full report from official database of BE for Rabai A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rabai A
Addition kinds of activities for Rabai A

802199. Kantoren en klinieken van tandartsen, nec | Offices and clinics of dentists, nec
17310103. Stand-by of noodstroom specialisatie | Standby or emergency power specialization
27410600. Technische handleiding en publicatie van papier | Technical manual and paper publishing
27590800. Poster en decal druk en gravure | Poster and decal printing and engraving
36249907. Verlichtingskoolstoffen | Lighting carbons
38250221. Radar testinstrumenten, elektrisch | Radar testing instruments, electric
38299924. Viscosimeters, behalve industriële procestype | Viscosimeters, except industrial process type
57199907. handdoeken | Towels

Werken bij Rabai A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rabai A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rabai A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rabai A. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

  • Gemotiveerde orderpicker gezocht (Sint-Niklaas, 2 ploegen) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan als orderpicker. Je stelt pakketten samen met behulp van voicepicking, labelt de kledij en verpakt de kledij zodat deze cadeautjes opgestuurd kunnen worden naar hun eindbestemming.

  • Bijwerker intensieve zorgen regio Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je reeds aan de slag als verpleegkundige? Heb je relevante ervaring binnen de zorgsector? Zou je graag nog een extraatje bijverdienen? Of heb je lege dagen die je graag zou willen opvullen? Voor verschillende ziekenhuizen in de regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar verpleegkundigen met een bijzondere beroepstitel om af en toe bij te werken. Je wordt ingeschakeld op afdeling intensieve zorgen/recovery/spoed om de vaste medewerkers bij te staan ter ondersteuning.

  • Customer Service Medewerker | Goede kennis Duits | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de customer service? Spreek jij vloeiend Duits, ben jij klantgericht en een ware teamplayer? Wij hebben de ideale opportuniteit voor jou. Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming te Lommel, zoeken wij momenteel een communicatieve customer service medewerker met een grondige kennis van het Duits! Takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten; Je voorziet hen van de nodige informatie in verband met de producten; Je behandelt de inkomende klachten en voorziet een oplossing; Je registreert de klachten in het systeem en handelt deze volledig af; Je verwerkt orders tegen het vooropgestelde tijdstip; Je bent ook verantwoordelijk voor voorraadbeheer en geeft deze door aan de Planning; Je bereidt de facturatie voor, controleert en verstuurt ze; Je doet ook de volledige agendabeheer, plant afspraken in en communiceert deze naar de nodige afdelingen; Je zorgt ervoor dat alles administratief correct verwerkt is. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Gepassioneerde operatoren regio Diest (m/v) ONMIDDELLIJKE OPSTART (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, een gezond en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de productie van binnendeuren, gaan wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's om hun leuk team te komen versterken als operator (m/v). Je bent verantwoordelijk voor het lezen en interpreteren van opdrachten. Je kan een product kwalitatief bewerken op een machine in verhouding tot het gevraagde rendement. Je hebt affiniteit met houtbewerking en schrijnwerkerij. Je bent niet bang om beslissingen te nemen en je staat in voor de visuele controle. Je kan op zeer korte termijn opstarten in 2 ploegen. Vaste aanwerving, goede werksfeer, correct loon. Interne opleiding is voorzien!

  • MULTIMEDIATECHNIEKERS (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken: Minimum A2 informatica/elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring PC kennis ( hard -en software ) In het bezit zijn van rijbewijs B Talenkennis : Nederlands kennis Frans is een vereiste Communicatief gemotiveerd en nauwkeurig Werken op hoogte Flexibel naar werkuren

  • Jobstudent (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Financieel medewerker binnen een hecht team (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in verhuur, verkoop en industriële projecten rond verluchting, verlichting, stroomvoorziening en lasprojecten, zijn we op zoek naar een administratief bediende/debiteurenbeheerder voor op de financiële afdeling. In deze functie gebruik jij jouw ervaring in facturatie/ debiteuren/ creditcontrole voor financieel ondersteunende taken. Je werkt hierbij nauw samen met twee ervaren boekhouders, waarbij jij je vooral richt op volgende zaken: - opmaken facturen conform de vereisten van klanten - debiteurenbeheer: het opvolgen van niet betaalde facturen door klanten - Dubieuze facturen opvolgen - beheren - uitgaande creditnota's - credit controlling potentiële klanten: screenen van nieuwe klanten op solvabiliteit - opmaken van lijsten/tabellen in Excel (opleiding mogelijk) Kortom een financieel administratief ondersteunende functie in een klein, stabiel team.

  • Klinisch psycholoog (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LIPSYCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    • psychologische begeleiding en psychotherapie bij volwassenen (en evt ouderen) • individuele begeleidingen en relatietherapieën • zowel psychotherapie als eerstelijnsgesprekken • onlinehulp via beveiligd online therapieplatform is mogelijk • zich engageren in de verdere uitbouw van de praktijk (Intra-Extra) • overleg met en advies/consult aan eerstelijnsdiensten, verwijzers, e.a. • verslaggeving in het elektronisch cliëntendossier en opvolging naar verwijzers • beschikbaar zijn om een blok buiten de kantooruren te werken is een pluspunt

  • Leerkracht NT2 (Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centers is een onafhankelijk talencentrum, verbonden aan de UCL, Université Catholique de LLN. Wij onderwijzen zo'n 40 talen aan volwassenen uit diverse milieus. Wij hebben ook een uitgebreid Business Department en organiseren cursussen aan de Europese, federale en regionale instellingen. De lessen vinden zoals overdag als 's avonds plaats en zelfs op zaterdagvoormiddag. Regelmatig verzorgen wij interne opleidingen rond pedagogie, didactiek en samenwerken.*******Taken: CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving - U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes - U legt de nadruk op de professionele context - U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject - U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • Oppasser bij zieke kinderen (m/v) gans België (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als kinderoppas ben je verantwoordelijk voor : - opvang en goede zorg van kindjes vanaf 3 maanden tot 14 jaar. -Je bereidt en geeft de kinderen te eten en voorziet hen van activiteiten volgens leeftijd en gezondheidstoestand. -Je dient hen de nodige medicatie toe volgens de aanwijzingen van de ouders, indien nodig. -Het zieke kind kan volledig op jouw aandacht rekenen. Je doet verder geen huishoudelijke taken -Je bezorgt zieke kinderen toch een leuke dag

Zoek naar antwoorden van Rabai A in sociale netwerken
Look for responds of Rabai A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rabai A. Laat een reactie achter voor Rabai A. Rabai A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rabai A. Leave a respond for Rabai A. Rabai A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rabai A op de google maps. Adres en contacten Rabai A
Location of Rabai A on the google maps. Address and contacts of Rabai A

Andere gerelateerde bedrijven als come Rabai A Rabai A: FIRMIN CLAES | CENTRE P.M.S. | COIFFURE MARC | ANN DE JAEGER | KRIS ROGIE

Other related companies as Rabai A: FIRMIN CLAES | CENTRE P.M.S. | COIFFURE MARC | ANN DE JAEGER | KRIS ROGIE

Rabai A is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rabai A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05776580810. Het bedrijf Rabai A bevindt zich op het adres: Avenue de Stalingrad 14; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 400,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Rabai A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rabai A is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rabai A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rabai A, openstaande posities, locatie van Rabai A op de kaart.

Rabai A is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rabai A, company assigned to the tax number BE05776580810. The company Rabai A is located at the address: Avenue de Stalingrad 14; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 400,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bookkeepers. Products created in Rabai A were not found.
The main activity of Rabai A is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Rabai A is not available. You also can look at reviews of Rabai A, open positions, location of Rabai A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rabai A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rabai A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rabai A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rabai A, employees, financial statistics.