Roularta Media Group NV

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Roularta Media Group NV
Private companiesNonclassifiable Establishments • Roularta Media Group NV

Contactgegevens Roularta Media Group NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Roularta Media Group NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Roularta Media Group NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 33 Meiboomlaan; 8800 Roeselare, Belgium, België

Telefoon (phone): 32-51-266-111 32-51-266-111

Fax (fax): 32-51-266-866 32-51-266-866

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Roularta Media Group NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Roularta Media Group NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Roularta Media Group NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Roularta Media Group NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Roularta Media Group NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Roularta Media Group NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Roularta Media Group NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Roularta Media Group NV
Products information Roularta Media Group NV

BTW identificatienummer (tax): BE03619415283
Ondernemingsnummer: 1292236328
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 628,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1461
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Media^^Film & Video^^CD, CD-ROM & DVD Manufacturing & Distribution^^Internet Content Providers^^Internet Searching Services & Portals^^Publishing

Product categorie (product category): Public and Large Private Companies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Roularta Media Group NV
(Get full report from official database of BE for Roularta Media Group NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Roularta Media Group NV
Addition kinds of activities for Roularta Media Group NV

16290201. Snijden van rechts | Cutting of right-of-way
31310200. Hiel delen voor schoenen | Heel parts for shoes
37110201. Motorwagens, behalve off-highway, assemblage van | Motor trucks, except off-highway, assembly of
37519903. Hendel bars, motorfiets en fiets | Handle bars, motorcycle and bicycle
80990202. Hoorproefdienst | Hearing testing service

Werken bij Roularta Media Group NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Roularta Media Group NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Roularta Media Group NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Roularta Media Group NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met bedrijfswagen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Je vertrekt thuis rechtstreeks naar de werkplaats. Je zal instaan voor 80% buitenschrijnwerk(dakschrijnwerk, ramen/deuren,terrassen,gevelbekleding,..) en 20% binnenschrijnwerk ( parket, gyproc, maatwerk, ingebouwde kasten, winkelinterieur, keukens,...)

  • POLYVALENT OPERATOR 2 PLOEGEN (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag in een goeddraaiende textielfirma en je zal polyvalent in de productie worden ingezet. Je start in een functie als operator en verpakker van de eindproducten. Het is de bedoeling dat je ook andere functies aangeleerd krijgt, zodat je polyvalent op elke machine kan werken. Je komt terecht in een warme omgeving in een productieruimte en je zal in 2 ploegen aan de slag gaan.

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Administratief bediende ter ondersteuning van het HR departement (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Het beantwoorden van telefoons • Ondersteuning bieden bij het bijhouden en maken van personeelsdossiers • Dagelijkse controle tikkingen in het tijdsregistratiesysteem ter voorbereiding payroll, etc. • Andere administratieve taken zoals klassement ed.

  • Winkelmedewerker tuincentrum - deeltijds met optie vast - regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor taken zoals plantverzorging, adviesverlening, laden en lossen van de goederen, aanvullen van de winkelrekken, kassa en zoveel meer. Het is een job met veel afwisseling.

  • Verantwoordelijke Verkoop Binnendienst (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, actief in machinebouw zijn we op zoek naar een verantwoordelijke verkoop binnendienst. Je helpt mee offertes opstellen en bespreekt dit met de klanten. Je overlegt met de zaakvoerder bij de opmaak van de planning. Je ondersteunt de technische dienst met kennis en toepassingen die zij kunnen gebruiken.

  • FLEXIBELE RECEPTIEMEDEWERKER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De receptionisten in ons wellness centrum hebben een afwisselend en uitdagend takenpakket: Je staat in voor een enthousiast onthaal van onze klanten. Je bent het visitekaartje van onze firma. Je beantwoordt de telefoons. Je begeleidt de klanten en helpt hen bij hun keuze door hen professioneel te informeren over ons aanbod. Je verzorgt de reservaties en boekt allerlei behandelingen voor het schoonheidsinstituut. Als receptionist krijg je bovendien na een inwerkperiode een administratieve verantwoordelijkheid toegewezen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 34 à 36u/week in Zedelgem/Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Zedelgem/Loppem. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • technieker voor onderhoud van opleggers en trailers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in voor het onderhoud van opleggers en trailers. Dit kan zowel gaan over preventief onderhoud als over herstellingen. Daar onder kan vallen : smeren van de vrachtwagens, herstellingen aan de verlichting, onderhoud van de hydraulica, ...

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

Zoek naar antwoorden van Roularta Media Group NV in sociale netwerken
Look for responds of Roularta Media Group NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Roularta Media Group NV. Laat een reactie achter voor Roularta Media Group NV. Roularta Media Group NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Roularta Media Group NV. Leave a respond for Roularta Media Group NV. Roularta Media Group NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Roularta Media Group NV op de google maps. Adres en contacten Roularta Media Group NV
Location of Roularta Media Group NV on the google maps. Address and contacts of Roularta Media Group NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Roularta Media Group NV Roularta Media Group NV: V.C. ZWIJNAARDE | ANDRE VERHELST | Bleu Marine | Delporte R | LAI PIERO

Other related companies as Roularta Media Group NV: V.C. ZWIJNAARDE | ANDRE VERHELST | Bleu Marine | Delporte R | LAI PIERO

Roularta Media Group NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Roularta Media Group NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03619415283. Het bedrijf Roularta Media Group NV bevindt zich op het adres: 33 Meiboomlaan; 8800 Roeselare, Belgium. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1461 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 628,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Public and Large Private Companies. Lijst met producten zijn Media^^Film & Video^^CD, CD-ROM & DVD Manufacturing & Distribution^^Internet Content Providers^^Internet Searching Services & Portals^^Publishing.
De hoofdactiviteit van Roularta Media Group NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Roularta Media Group NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Roularta Media Group NV, openstaande posities, locatie van Roularta Media Group NV op de kaart.

Roularta Media Group NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Roularta Media Group NV, company assigned to the tax number BE03619415283. The company Roularta Media Group NV is located at the address: 33 Meiboomlaan; 8800 Roeselare, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1461 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 628,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Public and Large Private Companies. List of products are Media^^Film & Video^^CD, CD-ROM & DVD Manufacturing & Distribution^^Internet Content Providers^^Internet Searching Services & Portals^^Publishing.
The main activity of Roularta Media Group NV is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Roularta Media Group NV is not available. You also can look at reviews of Roularta Media Group NV, open positions, location of Roularta Media Group NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Roularta Media Group NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Roularta Media Group NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Roularta Media Group NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Roularta Media Group NV, employees, financial statistics.