KHACHAN

Contactgegevens KHACHAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KHACHAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KHACHAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE MONS 32; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25209046 (+32-25209046) 25209046 (+32-25209046)

Fax (fax): +32 (83) 740-73-85 +32 (83) 740-73-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KHACHAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KHACHAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KHACHAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KHACHAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KHACHAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KHACHAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KHACHAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KHACHAN
Products information KHACHAN

BTW identificatienummer (tax): BE01265869140
Ondernemingsnummer: 5248138427
Hoofdstad (capital): 533,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 227,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types de Véhicules: Voitures.

Product categorie (product category): Véhicules automobiles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KHACHAN
(Get full report from official database of BE for KHACHAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KHACHAN
Addition kinds of activities for KHACHAN

25150104. Matrassen, waterbed flotatie | Mattresses, waterbed flotation
28120102. Caustic soda, natriumhydroxide | Caustic soda, sodium hydroxide
32979906. Retorts, grafiet | Retorts, graphite
65310200. Vastgoedmanagers | Real estate managers
72990604. Informatiediensten, consumenten | Information services, consumer
80110506. Ogen-, oren-, neus- en keelspecialist: arts / chirurg | Eyes, ears, nose, and throat specialist: physician/surgeon
83220203. Kinderbegeleidingsagentschap | Child guidance agency

Werken bij KHACHAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KHACHAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KHACHAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KHACHAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met BT-ervaring gezocht. (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice. Je wordt aan de hand van een rugzak met computerstem naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Je doet dit met een elektrische transpallet.

  • Verpleegkundige OK Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de dienst OK. Je assisteert en instrumenteert zowel bij lokale ingrepen als ingrepen onder algemene verdoving. Je verleent kwalitatieve verpleegkundige zorg en verschaft informatie rond de behandeling aan de patiënten. - Je bent Bachelor in de verpleegkunde  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Logistiek Medewerker Voor Black Friday bij BLECKMANN GROBBENDONK van 20/11/2018 tot 30/11/2018 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat onder andere in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . verantwoordelijkheid & nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS BOUTERSEM (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Boutersem en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Boutersem, Bunsbeek, Roosbeek en Vertrijk.

  • Huishoudhulp (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • STUDENT MAGAZIJNBEDIENDE (MAANDAG TE WERKEN) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een student magazijnier voor op maandag een hele dag te werken. Deze studentenjob kan doorlopen tot wanneer je studies gedaan zijn indien gewenst!  

  • JOBSTUDENT - Thuisverpleging (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN LOY THUISVERPLEGING

    Type: Studentenjob

    Van Loy Thuisverpleging staat garant voor kwalitatieve thuisverpleging. Onze patiënten kunnen elke dag rekenen op een persoonlijke aanpak en op de volledige toewijding van onze verpleegkundigen. Door ons team bestaande uit 10 verpleegkundigen bieden we een huiselijke en gemoedelijke sfeer voor zowel patiënten als verpleegkundigen. Je staat in voor de verpleegkundige zorgen in de thuisomgeving van jouw patiënten. Je hecht belang aan het welzijn van jouw patiënten door de hechte band die je met hen opbouwt. Je bent voor hen een aanspreekpunt en biedt een luisterend oor.

  • Student ondersteuning HR departement (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in merksem zijn wij op zoek naar een student voor de ondersteuning van de HR afdeling. Je verzorgt de voorbereiding van vergaderingen,doet klasseerwerk op de personeelsdienst,staat in voor algemeen balie en onthaalwerk. Je werkt 1 of 2 dagen per week

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • instructeur rijvaardigheid (free lance) (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DRIVOLUTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    DrivOlution levert een beproefde totaalaanpak voor veiliger en zuiniger rijden, volledig op maat van bedrijf en chauffeurs. Een multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten. Door het succes van onze programma’s en om onze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een instructeur rijvaardigheden (m/v). We zoeken een ondernemende instructeur die mee een breed aanbod van opleidingen kan verzorgen. Werken op zaterdag is een must, maar verder kan het takenpakket aangepast worden in functie van je beschikbaarheid, interesses en competenties: - Je bent beschikbaar op zaterdag - Je bent beschikbaar op weekdagen - Transport boeit je en je geeft opleidingen aan vrachtwagenchauffeurs in het kader van de nascholing vakbekwaamheid - Je bent geïnteresseerd in het geven van rijvaardigheidstraining voor autobestuurders Als instructeur bij DrivOlution ben je in staat om met allerlei klanten uit bedrijven te werken, gaande van een directeur tot een arbeider. Je levert dankzij je kennis, ervaring en coachingsvaardigheden een kwaliteitsvolle opleiding. Kwaliteit en resultaten staan bij DrivOlution voorop, dit betekent dat een instructeur meer doet dan enkel opleidingen geven. Je bent dan ook bereid deze rol in het geheel op te nemen, ook als dit bijleren betekent.

Zoek naar antwoorden van KHACHAN in sociale netwerken
Look for responds of KHACHAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KHACHAN. Laat een reactie achter voor KHACHAN. KHACHAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KHACHAN. Leave a respond for KHACHAN. KHACHAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KHACHAN op de google maps. Adres en contacten KHACHAN
Location of KHACHAN on the google maps. Address and contacts of KHACHAN

Andere gerelateerde bedrijven als come KHACHAN KHACHAN: DE BEYS F. | MICHEL DEFOY | DE RIDDER M | ERIK DE ROCKER | Grogna A

Other related companies as KHACHAN: DE BEYS F. | MICHEL DEFOY | DE RIDDER M | ERIK DE ROCKER | Grogna A

KHACHAN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KHACHAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01265869140. Het bedrijf KHACHAN bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE MONS 32; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 533,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 227,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Véhicules automobiles. Lijst met producten zijn Types de Véhicules: Voitures..
De hoofdactiviteit van KHACHAN is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KHACHAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KHACHAN, openstaande posities, locatie van KHACHAN op de kaart.

KHACHAN is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is KHACHAN, company assigned to the tax number BE01265869140. The company KHACHAN is located at the address: CHAUSS?E DE MONS 32; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 533,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 227,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Véhicules automobiles. List of products are Types de Véhicules: Voitures..
The main activity of KHACHAN is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KHACHAN is not available. You also can look at reviews of KHACHAN, open positions, location of KHACHAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KHACHAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KHACHAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KHACHAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KHACHAN, employees, financial statistics.