VALENTINO HAARSTUDIO

Contactgegevens VALENTINO HAARSTUDIO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VALENTINO HAARSTUDIO: address, phone, fax, email, website, opening hours

VALENTINO HAARSTUDIO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROEKSTRAAT 29A; 3110; ROTSELAAR (GROOT), België

Telefoon (phone): 16440031 (+32-16440031) 16440031 (+32-16440031)

Fax (fax): +32 (51) 536-42-21 +32 (51) 536-42-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VALENTINO HAARSTUDIO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VALENTINO HAARSTUDIO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VALENTINO HAARSTUDIO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VALENTINO HAARSTUDIO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VALENTINO HAARSTUDIO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VALENTINO HAARSTUDIO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VALENTINO HAARSTUDIO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VALENTINO HAARSTUDIO
Products information VALENTINO HAARSTUDIO

BTW identificatienummer (tax): BE03082183837
Ondernemingsnummer: 9188110351
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 842,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in VALENTINO HAARSTUDIO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VALENTINO HAARSTUDIO
(Get full report from official database of BE for VALENTINO HAARSTUDIO)

Aanvulling soorten activiteiten voor VALENTINO HAARSTUDIO
Addition kinds of activities for VALENTINO HAARSTUDIO

356700. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
28920106. Lood azide (explosief) | Lead azide (explosive)
33669900. Kopergieterijen, nec | Copper foundries, nec
36350000. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners
47419900. Verhuur van spoorauto's, nec | Rental of railroad cars, nec

Werken bij VALENTINO HAARSTUDIO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VALENTINO HAARSTUDIO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VALENTINO HAARSTUDIO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VALENTINO HAARSTUDIO. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser/schoolverlater regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een erkend en stabiel bedrijf regio Heist-op-den-berg, zijn wij opzoek naar schoolverlaters die willen werken als lassers/monteurs voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je zal instaan voor het lassen en monteren van grote en kleine onderdelen. Werken, lezen en uitvoeren aan de hand van technische plannen vormt voor jou geen enkel probleem Autonoom zal je je taken correct en zorgvuldig uitvoeren Controle van je uitgevoerde werken Inspringen waar nodig is bij je collega's

  • Mechanieker (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Grimbergen zijn we op zoek naar een MECHANIEKER. Je zal onderhoud en herstellingen uitvoeren op werfmaterieel: graafmachines, trilwalsen, asfaltfinisher, ... 

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Hasselt: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ZEMST – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bouwarbeiders, metsers (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HINION

    Type: Vaste Job

    Metselaars met kennis van ruwbouw, facadewerk,.. liefst met 1 jaar ervaring. Mogelijkheid tot interne opleiding. correcte en stipte verloning, in een jong aangenaam team

  • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • Zelfstandig (mede-)uitbater Horeca (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: SPORTARIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een passie voor horeca? Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging met veel verantwoordelijkheid? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Sportaria is een bruisende horeca-zaak en feestzaal gelegen in Sportcomplex Marienborgh te Edegem. Voor deze zaak zijn we op zoek naar een zelfstandig mede-uitbater (eventueel koppel) . Je zal instaan voor de dagdagelijkse werking van de zaak, zoals de bediening aan de toog alsook het bereiden van kleine snacks. Verder sta je ook in voor een aantal administratieve taken, het beheren van de stock, het plaatsen van bestellingen, het beheer van de kassa, het contact met klanten, enzovoort. Je bent commercieel en klantvriendelijk ingesteld en beschikt over een grote dosis verantwoordelijkheidszin? Je bent reeds zelfstandige of bent bereid dit statuut aan te nemen? Avond- en weekendwerk zijn voor jou geen probleem? Je bent bereid de leiding te nemen over een klein aantal personeelsleden? Dan word jij het nieuwe gezicht van Sportaria!

  • Logopedist Regio Kortrijk Marke (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: De Rynck Elza

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze praktijk zijn we nog op zoek naar een collega. Er zijn momenteel 15 uren ter beschikking waarbij na verloop van tijd zeker uitbreiding mogelijk is! We behandelen zowel kinderen alsook volwassenen met articulatie-, taal-, leer- en stemproblemen. Regio: Kortrijk en Marke. Aarzel zeker niet om contact op te nemen en even te komen kijken. We maken met plezier tijd voor je vrij.

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

Zoek naar antwoorden van VALENTINO HAARSTUDIO in sociale netwerken
Look for responds of VALENTINO HAARSTUDIO in social networks

Lees alle opmerkingen voor VALENTINO HAARSTUDIO. Laat een reactie achter voor VALENTINO HAARSTUDIO. VALENTINO HAARSTUDIO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VALENTINO HAARSTUDIO. Leave a respond for VALENTINO HAARSTUDIO. VALENTINO HAARSTUDIO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VALENTINO HAARSTUDIO op de google maps. Adres en contacten VALENTINO HAARSTUDIO
Location of VALENTINO HAARSTUDIO on the google maps. Address and contacts of VALENTINO HAARSTUDIO

Andere gerelateerde bedrijven als come VALENTINO HAARSTUDIO VALENTINO HAARSTUDIO: AUTO-SPORT WILLY | PWA HERSELT | MICHEL PACKET | ENBE ANC RECKINGER | Notenboom

Other related companies as VALENTINO HAARSTUDIO: AUTO-SPORT WILLY | PWA HERSELT | MICHEL PACKET | ENBE ANC RECKINGER | Notenboom

VALENTINO HAARSTUDIO is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VALENTINO HAARSTUDIO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03082183837. Het bedrijf VALENTINO HAARSTUDIO bevindt zich op het adres: BROEKSTRAAT 29A; 3110; ROTSELAAR (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 842,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in VALENTINO HAARSTUDIO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VALENTINO HAARSTUDIO is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VALENTINO HAARSTUDIO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VALENTINO HAARSTUDIO, openstaande posities, locatie van VALENTINO HAARSTUDIO op de kaart.

VALENTINO HAARSTUDIO is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is VALENTINO HAARSTUDIO, company assigned to the tax number BE03082183837. The company VALENTINO HAARSTUDIO is located at the address: BROEKSTRAAT 29A; 3110; ROTSELAAR (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 842,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in VALENTINO HAARSTUDIO were not found.
The main activity of VALENTINO HAARSTUDIO is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VALENTINO HAARSTUDIO is not available. You also can look at reviews of VALENTINO HAARSTUDIO, open positions, location of VALENTINO HAARSTUDIO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VALENTINO HAARSTUDIO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VALENTINO HAARSTUDIO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VALENTINO HAARSTUDIO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VALENTINO HAARSTUDIO, employees, financial statistics.