PEDICURE VANHAEVERBEKE

Contactgegevens PEDICURE VANHAEVERBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEDICURE VANHAEVERBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEDICURE VANHAEVERBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRبRE-ORBANSTRAAT 134; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59501794 (+32-59501794) 59501794 (+32-59501794)

Fax (fax): +32 (86) 110-39-67 +32 (86) 110-39-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEDICURE VANHAEVERBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEDICURE VANHAEVERBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEDICURE VANHAEVERBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEDICURE VANHAEVERBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEDICURE VANHAEVERBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEDICURE VANHAEVERBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEDICURE VANHAEVERBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEDICURE VANHAEVERBEKE
Products information PEDICURE VANHAEVERBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE03481811523
Ondernemingsnummer: 7152069091
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 351,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in PEDICURE VANHAEVERBEKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Schoonheidssalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEDICURE VANHAEVERBEKE
(Get full report from official database of BE for PEDICURE VANHAEVERBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEDICURE VANHAEVERBEKE
Addition kinds of activities for PEDICURE VANHAEVERBEKE

0182. Voedselgewassen die onder dekking worden gegroeid | Food crops grown under cover
222100. Breedgeweven stoffabrieken, met de hand gemaakt | Broadwoven fabric mills, manmade
336900. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
20489904. Aardworm eten en beddengoed | Earthworm food and bedding
28799901. Landbouw desinfectiemiddelen | Agricultural disinfectants
33310203. Blokken, koper | Blocks, copper
52110101. Vloeren, hout | Flooring, wood
73499906. Vensterreiniging | Window cleaning

Werken bij PEDICURE VANHAEVERBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEDICURE VANHAEVERBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEDICURE VANHAEVERBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEDICURE VANHAEVERBEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/losser I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek, gespecialiseerd in het laden/lossen van stukgoed uit containers en vrachtwagens op locatie, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lader/losser die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je takenpakket zal bestaan uit: Laden/lossen en behandelen van niet-gepalletiseerde stukgoederen. Rework: (her)verpakken en palletiseren voor veilig vervoer. Bundelen van goederen: (her)laden (zonder glasbreuk of beschadiging). Stuffen en strippen.

  • Huishoudhulp regio Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Diest Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS VLAANDERE PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Zaalmedewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven zijn wij op zoek naar gemotiveerd zaal- en keukenpersoneel! Jouw taken bestaan uit: - Opdienen van de borden - Kassabediening - Klantencontact - Orde van de zaal garanderen - Ondersteuning keuken

  • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Studentenjob

    Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

  • AFWASHULP (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: PUCCINI

    Type: Studentenjob

    Puccini, een gekend restaurant op de Pauwengraaf, zoekt een afwashulp. U heeft oog voor orde en netheid.

  • Student Action Wetteren (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Bij Action krijg je een breed takenpakket: je zal meehelpen in de winkel om rekken te vullen, bent verantwoordelijk voor de kassa,... Ook opruimwerk zal tot je taken behoren.

  • CUSTOMER SERVICE FRANSE MARKT (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Regio Wommelgem * A-Z orderopvolging van eigen klanten en nauwe samenwerking met Accountmanager * Leuk team binnen internationaal bedrijf Deze organisatie actief in de voedingsindustrie heeft enkele bekende producten in zijn assortiment. In de vestiging in Wommelgem zijn zowel een productiesite als de administratieve kantoren aanwezig. Voor deze klant is Hays Response op zoek naar een Order Desk medewerker voor de Franstalige klanten. Als Order Desk medewerker ben jij verantwoordelijk voor de orderopvolging van a tot z. Enerzijds ga jij het aanspreekpunt zijn voor je Franstalige klantenportfolio. Dit wilt zeggen dat jij vragen gaat beantwoorden, oplossingen gaat zoeken voor eventuele problemen en daarbij de klanten ook op de hoogte gaat houden. Anderzijds ga jij de orders in het systeem zetten en opvolgen. Bovendien voer je prijswijzigingen of commerciële correcties door in het systeem en verstuur je ze naar de klanten. Je contacten verlopen zowel via mail als telefonisch. Daarbij werk je nauw samen met de Accountmanager van jouw markt.

  • Service Desk Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Talentus Vilvoorde

    Type: Vaste Job

    De Service Desk Engineer speelt een centrale rol binnen onze Customer Operations-afdeling. Het is het hart van het bedrijf dat ervoor zorgt dat een klant geholpen wordt. Je bent voor klanten en technische partners het eerste aanspreekpunt m.b.t. ondersteuning van onze telecomdiensten en je analyseert in die hoedanigheid elke klantvraag op een efficiënte manier. Je stelt je adviserend en ondersteunend op en zorgt voor een nauwkeurige registratie en afhandeling van elk dossier. Je ziet het als een uitdaging om op een efficiënte manier alle gemelde problemen op te lossen binnen de vooropgestelde SLA en je escaleert niet-opgeloste problemen binnen de vooropgestelde termijn naar de Service Desk Manager en rapporteert aan de Head of Service Support. Je communiceert nauwkeurig de vooruitgang van lopende dossiers naar klanten en partners. Je documenteert je acties in onze incident tools. Wij laten je in deze rol constant evolueren en zullen de nodige technische trainingen en opleiding voorzien om van jou een netwerk engineer te maken met oog voor detail en zin voor klantgerichtheid en efficiëntie. Bedrijfsprofiel: Deze firma biedt een cloud interactie platform aan dat bedrijven in de mogelijkheid stelt om efficiënter, zorgeloos en aan een lagere kost te communiceren – van op elke plaats met elk toestel. Door het begrijpen van en luisteren naar de behoeften van onze klanten, kunnen we eenvoudige en schaalbare oplossingen en tools aanbieden. Optimaal beveiligd, vloeien hierbij telecom en IT naadloos in elkaar, zodat onze klanten voorbereid zijn op de digitale uitdagingen van morgen.

  • Dakwerken platte en hellende daken (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN DER AUWERA

    Type: Vaste Job

    Je plaatst dakbedekkingen op hellende daken (pannen, onderdak, isolatie) en platte daken (roofing en EPDM). Het betreft het maken van de houtconstructie, leggen van roofing of pannen, afwerken van nokken en gootaansluitingen. Je vertrekt dagelijks vanuit Wechelderzande.

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Westende Priorijlaan (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    De winkel Priorijlaan 34, 8434 Westende-bad Openingsuren hoogseizoen (schoolvakanties, verlengde weekennds, half juni-half september): van maandag tot en met zondag van 7u tot 19u  laagseizoen: maandag: van 7u tot 13u, dinsdag tot en met zaterdag: van 7u tot 18u30, zondag gesloten Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

  • Onderhoudsmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

Zoek naar antwoorden van PEDICURE VANHAEVERBEKE in sociale netwerken
Look for responds of PEDICURE VANHAEVERBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEDICURE VANHAEVERBEKE. Laat een reactie achter voor PEDICURE VANHAEVERBEKE. PEDICURE VANHAEVERBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEDICURE VANHAEVERBEKE. Leave a respond for PEDICURE VANHAEVERBEKE. PEDICURE VANHAEVERBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEDICURE VANHAEVERBEKE op de google maps. Adres en contacten PEDICURE VANHAEVERBEKE
Location of PEDICURE VANHAEVERBEKE on the google maps. Address and contacts of PEDICURE VANHAEVERBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come PEDICURE VANHAEVERBEKE PEDICURE VANHAEVERBEKE: DANCE'S PASSION | Marksports SPRL | GARAGE KELGTERMANS | JOSEPH ZWAENEPOEL | PARFUMERIE PARIS-CENTRE

Other related companies as PEDICURE VANHAEVERBEKE: DANCE'S PASSION | Marksports SPRL | GARAGE KELGTERMANS | JOSEPH ZWAENEPOEL | PARFUMERIE PARIS-CENTRE

PEDICURE VANHAEVERBEKE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEDICURE VANHAEVERBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03481811523. Het bedrijf PEDICURE VANHAEVERBEKE bevindt zich op het adres: FRبRE-ORBANSTRAAT 134; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 351,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Schoonheidssalons. Producten gemaakt in PEDICURE VANHAEVERBEKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PEDICURE VANHAEVERBEKE is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEDICURE VANHAEVERBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEDICURE VANHAEVERBEKE, openstaande posities, locatie van PEDICURE VANHAEVERBEKE op de kaart.

PEDICURE VANHAEVERBEKE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEDICURE VANHAEVERBEKE, company assigned to the tax number BE03481811523. The company PEDICURE VANHAEVERBEKE is located at the address: FRبRE-ORBANSTRAAT 134; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 351,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Schoonheidssalons. Products created in PEDICURE VANHAEVERBEKE were not found.
The main activity of PEDICURE VANHAEVERBEKE is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PEDICURE VANHAEVERBEKE is not available. You also can look at reviews of PEDICURE VANHAEVERBEKE, open positions, location of PEDICURE VANHAEVERBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEDICURE VANHAEVERBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEDICURE VANHAEVERBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEDICURE VANHAEVERBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEDICURE VANHAEVERBEKE, employees, financial statistics.