FLCID LINES -R & D NV

Contactgegevens FLCID LINES -R & D NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCID LINES -R & D NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCID LINES -R & D NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Waterpoortstr. 2 8900 Ieper - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-57-21-78-77 32-57-21-78-77

Fax (fax): 32-57-21-78-79 32-57-21-78-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCID LINES -R & D NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCID LINES -R & D NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCID LINES -R & D NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCID LINES -R & D NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCID LINES -R & D NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCID LINES -R & D NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCID LINES -R & D NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCID LINES -R & D NV
Products information FLCID LINES -R & D NV

BTW identificatienummer (tax): BE09255676269
Ondernemingsnummer: 6015533447
Hoofdstad (capital): 783,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLCID LINES -R & D NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cleaning and maintenance products, household

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCID LINES -R & D NV
(Get full report from official database of BE for FLCID LINES -R & D NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCID LINES -R & D NV
Addition kinds of activities for FLCID LINES -R & D NV

336300. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
13219909. Natuurlijke benzine productie | Natural gasoline production
20910303. Kabeljauw, gepekeld | Codfish, pickled
22110213. Broeken, katoen | Trouserings, cotton
34830102. Kisten, munitie | Canisters, ammunition
53110000. Warenhuizen | Department stores
61419901. Industriële leningsbanken en bedrijven, geen depositobank | Industrial loan banks and companies, not a deposit bank
95329901. Landherontwikkelingsbureau, overheid | Land redevelopment agency, government

Werken bij FLCID LINES -R & D NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCID LINES -R & D NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCID LINES -R & D NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCID LINES -R & D NV. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Cornby in Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES CORNBY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vanwege een aankomende drukke periode zijn we voor onze vestiging Cornby in Zwijnaarde op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders. In Dacor wordt vooral gewerkt met paté en ham. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

  • Assistant Accountant - Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring als ervaren medewerker boekhouder en ben je gedreven en enthousiast om een team te ondersteunen? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! Onze klant is actief in de communicatiesector gelegen in de regio Brussel. Jouw verantwoordelijkheid: Administratieve taken; Het inboeken van lonen en het voorbereiden van de btw; Opvolgen van achterstallige betalingen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Vrachtwagenchauffeur CE ( M/V) (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jou job bestaat uit het vervoeren van stukgoederen op paletten alsook andere gepaletiseerde materialen zoals RVS en aluminium in alle vormen en maten.

  • Calibration Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp 13u/week (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student | Week | Dagdienst / ploegen | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je tijdens de week een centje bijverdienen als orderpicker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk. Bijvoorbeeld: picken van artikels, producten naar de correcte afdeling brengen, producten verpakken, orders controleren, orders herverpakken, ...

  • Vuilnisophaler te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Studentenjob

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Puurs is op zoek naar een betrouwbare flexibele vuilnisvrouw of vuilnisman voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Puurs. Samen met de chauffeur zal je de afvalcontainers ophalen bij de klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Puurs rijden.

  • Applicatie Ontwikkeling (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Beveiliging is vitaal om in vertrouwen te leven en werken in onze digitale samenleving. Daarom voorziet het bedrijf waarvoor jij applicaties zal ontwikkelen information security consulting services. Je ondersteunt developers binnen een jong team. Mogelijkheid om van thuis uit / offline te werken. Bepaal zelf je dagen in overeenstemming met je lessenrooster.

  • Pharmaceutical Process Engineer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben je geboeid door de procesindustrie? Heb je kennis van de geldende cGMP eisen en richtlijnen binnen de farmaceutische sector? Dan ben jij de Pharmaceutical Process Engineer die we zoeken voor onze klant regio Linkeroever! Als Pharmaceutical Process Engineer: Ben je verantwoordelijk voor projecten in de farmaceutische sector. Ben je verantwoordelijk voor de engineering, implementatie en uitvoering van industriële procesinstallaties (zoals CIP, SIP, formulatie installaties, waterbehandelingssystemen, enz.). Ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen & aanleveren van project gerelateerde engineering documenten binnen de verschillende projectfases: van conceptueel design tot en met constructie en commissioning. Bewaak je de geleverde prestaties en documentatie van subcontractors. Ben je tijdens de opstartfase verantwoordelijk voor controle van de correcte implementatie conform de gebruikelijke standaarden (e.g. cGMPs) en vooropgesteld design. Ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de design-documenten. Kan je samenwerken in een multidisciplinair team (software, E&I). Daarenboven sta je permanent in contact met de klanten, collega´s en subcontractors.

  • Ervaren Brood- en banketbakker (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: BVBA Bakkerij Buntinx-Withofs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een brood- en banketbakker. U werkt samen met de zaakvoerder om zowel brood als banket te bakken.

  • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

Zoek naar antwoorden van FLCID LINES -R & D NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCID LINES -R & D NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCID LINES -R & D NV. Laat een reactie achter voor FLCID LINES -R & D NV. FLCID LINES -R & D NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCID LINES -R & D NV. Leave a respond for FLCID LINES -R & D NV. FLCID LINES -R & D NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCID LINES -R & D NV op de google maps. Adres en contacten FLCID LINES -R & D NV
Location of FLCID LINES -R & D NV on the google maps. Address and contacts of FLCID LINES -R & D NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCID LINES -R & D NV FLCID LINES -R & D NV: GERARDUS VANDEVEN | PINCODING LIMBURG | STEFAAN VAN DE POEL | CHRISTIAN SPELIERS | SOUPCON D'INT?RIEUR

Other related companies as FLCID LINES -R & D NV: GERARDUS VANDEVEN | PINCODING LIMBURG | STEFAAN VAN DE POEL | CHRISTIAN SPELIERS | SOUPCON D'INT?RIEUR

FLCID LINES -R & D NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCID LINES -R & D NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09255676269. Het bedrijf FLCID LINES -R & D NV bevindt zich op het adres: Waterpoortstr. 2 8900 Ieper - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 783,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cleaning and maintenance products, household. Producten gemaakt in FLCID LINES -R & D NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCID LINES -R & D NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCID LINES -R & D NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCID LINES -R & D NV, openstaande posities, locatie van FLCID LINES -R & D NV op de kaart.

FLCID LINES -R & D NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLCID LINES -R & D NV, company assigned to the tax number BE09255676269. The company FLCID LINES -R & D NV is located at the address: Waterpoortstr. 2 8900 Ieper - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 783,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cleaning and maintenance products, household. Products created in FLCID LINES -R & D NV were not found.
The main activity of FLCID LINES -R & D NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCID LINES -R & D NV is not available. You also can look at reviews of FLCID LINES -R & D NV, open positions, location of FLCID LINES -R & D NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCID LINES -R & D NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCID LINES -R & D NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCID LINES -R & D NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCID LINES -R & D NV, employees, financial statistics.