AVEVE AGRARICH CENTRUM

Contactgegevens AVEVE AGRARICH CENTRUM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVEVE AGRARICH CENTRUM: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVEVE AGRARICH CENTRUM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ISSCHOTWEG 248; 2222; ITEGEM, België

Telefoon (phone): 15241550 (+32-15241550) 15241550 (+32-15241550)

Fax (fax): +32 (81) 583-49-48 +32 (81) 583-49-48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVEVE AGRARICH CENTRUM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVEVE AGRARICH CENTRUM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVEVE AGRARICH CENTRUM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVEVE AGRARICH CENTRUM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVEVE AGRARICH CENTRUM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVEVE AGRARICH CENTRUM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVEVE AGRARICH CENTRUM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVEVE AGRARICH CENTRUM
Products information AVEVE AGRARICH CENTRUM

BTW identificatienummer (tax): BE08393524169
Ondernemingsnummer: 8867858886
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 805,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in AVEVE AGRARICH CENTRUM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): HUISBRANDOLIE; Royal Canin; Tuinbenodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVEVE AGRARICH CENTRUM
(Get full report from official database of BE for AVEVE AGRARICH CENTRUM)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVEVE AGRARICH CENTRUM
Addition kinds of activities for AVEVE AGRARICH CENTRUM

2079. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
202199. Creamery boter, nec | Creamery butter, nec
319900. Lederwaren, niet inbegrepen | Leather goods, nec
346904. Dozen, gestempeld metaal | Boxes, stamped metal
358503. Verwarmingsapparatuur, compleet | Heating equipment, complete
23429902. Korset accessoires: klemmen, verblijven, enz. | Corset accessories: clasps, stays, etc.
37280115. Vleugelsamenstellingen en onderdelen, vliegtuigen | Wing assemblies and parts, aircraft
70410101. Pension, broederschap en meid | Boarding house, fraternity and sorority
76991701. Bakpan glazen en reinigen | Baking pan glazing and cleaning
86110105. Scheepvaart- en stoomschipvereniging | Shipping and steamship company association

Werken bij AVEVE AGRARICH CENTRUM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVEVE AGRARICH CENTRUM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVEVE AGRARICH CENTRUM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVEVE AGRARICH CENTRUM. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker 2 ploegen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een financieel sterk familiebedrijf zoeken wij een technieker. Je staat in voor het preventief, curatief onderhoud van de productiemachines. Daarnaast doe je een aantal lasopdrachten (halfautomaat, elektrode). Je werkt in 2 ploegen en houdt van de storingen aan de machines op te lossen.

  • VOLVO TRUCKS zoekt arbeiders twee ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo-Trucks zoekt gedreven productiemedewerkers. Je werkt in Oostakker in de productie en staat samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering.

  • projectleider (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

  • Chauffeur C/CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 (distributie) chauffeurs - rijbewijs C of CE. 1 chauffeur voor dagploeg (start tussen 05u - 10u) 1 chauffeur voor nachtploeg (+/- vanaf 16u tot 3u 's nachts)

  • Huishoudhulp (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar iemand die op vrijdag 8 uur bij 1 gezin in BALEN het huishouden en de schoonmaak kan doen. Het uurrooster kan aangevuld worden met andere gezinnen in Lommel en omstreken.

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Verkoper / Verkoopster slagerij (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Winkelbediende m/v gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Te bespreken Ze zijn open op zaterdag en zondagvoormiddag dus flexibiliteit in het weekend is een must

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Weekendhulp Massimo Dutti Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI AALST

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Technieker West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: COZIE

    Type: Vaste Job

    Omschrijving Cozie, partner van Engie, is een sterk groeienden en innovatieve onderneming in de verwarmingssector met vestigingen doorheen België. Voor onze vestigingen in West- en Oost Vlaanderen en Vlaams Brabant zijn wij op zoek naar techniekers. Ben jij oplossings- en klantgericht ingesteld, technisch geschoold, heb je ervaring in HVAC en werk je graag zelfstandig? Lees dan zeker verder! Hoe ziet je dag eruit? Als onderhoudstechnieker sta je vooral in voor het preventief onderhoud van de cv-installaties. Jij zorgt voor de veiligheid en de efficiënte werking van installaties op stookolie en aardgas. Je spoort storingen op en controleert de conformiteit van de installatie. Je kan de verschillende onderdelen van installaties demonteren en monteren Je kan het volledig onderhoud van een HVAC-inrichting uitvoeren Je hebt kennis van elektrische aansluitingen Je beschikt over een goede kennis van hydraulische kringen Je stelt duidelijke servicerapporten op en laat deze tekenen door de klant Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen Je rapporteert commerciële opportuniteiten aan uw leidinggevende.

  • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

  • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

Zoek naar antwoorden van AVEVE AGRARICH CENTRUM in sociale netwerken
Look for responds of AVEVE AGRARICH CENTRUM in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVEVE AGRARICH CENTRUM. Laat een reactie achter voor AVEVE AGRARICH CENTRUM. AVEVE AGRARICH CENTRUM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVEVE AGRARICH CENTRUM. Leave a respond for AVEVE AGRARICH CENTRUM. AVEVE AGRARICH CENTRUM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVEVE AGRARICH CENTRUM op de google maps. Adres en contacten AVEVE AGRARICH CENTRUM
Location of AVEVE AGRARICH CENTRUM on the google maps. Address and contacts of AVEVE AGRARICH CENTRUM

Andere gerelateerde bedrijven als come AVEVE AGRARICH CENTRUM AVEVE AGRARICH CENTRUM: Algemene Bouwwerken De Brauwer | BART GROSEMANS | BUREAU CR?ATEL?S | JOHANNES DAEMS | J.Z. SEATING

Other related companies as AVEVE AGRARICH CENTRUM: Algemene Bouwwerken De Brauwer | BART GROSEMANS | BUREAU CR?ATEL?S | JOHANNES DAEMS | J.Z. SEATING

AVEVE AGRARICH CENTRUM is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AVEVE AGRARICH CENTRUM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08393524169. Het bedrijf AVEVE AGRARICH CENTRUM bevindt zich op het adres: ISSCHOTWEG 248; 2222; ITEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 805,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is HUISBRANDOLIE; Royal Canin; Tuinbenodigdheden. Producten gemaakt in AVEVE AGRARICH CENTRUM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVEVE AGRARICH CENTRUM is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVEVE AGRARICH CENTRUM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVEVE AGRARICH CENTRUM, openstaande posities, locatie van AVEVE AGRARICH CENTRUM op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AVEVE AGRARICH CENTRUM is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is AVEVE AGRARICH CENTRUM, company assigned to the tax number BE08393524169. The company AVEVE AGRARICH CENTRUM is located at the address: ISSCHOTWEG 248; 2222; ITEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 805,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is HUISBRANDOLIE; Royal Canin; Tuinbenodigdheden. Products created in AVEVE AGRARICH CENTRUM were not found.
The main activity of AVEVE AGRARICH CENTRUM is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AVEVE AGRARICH CENTRUM is not available. You also can look at reviews of AVEVE AGRARICH CENTRUM, open positions, location of AVEVE AGRARICH CENTRUM on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVEVE AGRARICH CENTRUM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVEVE AGRARICH CENTRUM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVEVE AGRARICH CENTRUM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVEVE AGRARICH CENTRUM, employees, financial statistics.