GINO VELGHE

Contactgegevens GINO VELGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GINO VELGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GINO VELGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SQUARE EUGبNE PLASKY 97; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 27330345 (+32-27330345) 27330345 (+32-27330345)

Fax (fax): +32 (13) 421-19-36 +32 (13) 421-19-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GINO VELGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GINO VELGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GINO VELGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GINO VELGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GINO VELGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GINO VELGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GINO VELGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GINO VELGHE
Products information GINO VELGHE

BTW identificatienummer (tax): BE03620239257
Ondernemingsnummer: 5945770263
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 611,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in GINO VELGHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boucheries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GINO VELGHE
(Get full report from official database of BE for GINO VELGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GINO VELGHE
Addition kinds of activities for GINO VELGHE

832203. Emergency Social Services | Emergency social services
02190000. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
36480201. spotlights | Spotlights
37320201. Kano's, gebouw en reparatie | Canoes, building and repairing
39990814. Naaien kits, nieuwigheid | Sewing kits, novelty
49410000. Water voorraad | Water supply
51590501. Noten, onbewerkt of opgerold | Nuts, unprocessed or shelled only
72410000. Kapper winkels | Barber shops

Werken bij GINO VELGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GINO VELGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GINO VELGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GINO VELGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker in 2 ploegen (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Tempo Inhouse Kuehne+Nagel (Eindh)

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsmedewerker werk je actief mee vanuit het magazijn aan een correcte en tijdige oplevering van de goederen voor outbound. Samen met het operationele magazijnteam zorg je onder meer voor controle van de uitgevoerde instructies van in- en outbound. Je neemt als kwaliteitsmedewerker de volgende taken en verantwoordelijkheden voor je rekening : ¿Kwaliteitscontroles : bijv. controles uitvoeren op paletten: beschadigingen, aantallen, hoogtes, manier van stapelen, ... ¿Problemen en verbeteringen in het kwaliteitsbewaking identificeren, meewerken aan de analyse van de oorzaken, verbeteringen voorstel kwallen en verbeteringen (deels) zelf mee uitvoeren. ¿Je bent het operationele aanspreekpunt voor het kwaliteitsbeheer op de afdeling.

  • Commercieel Bediende NL/FR/EN M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR/EN m/v. Taken : Je staat in voor de input van de dagelijkse salesorders + divers ander administratief werk. Je ontvangt telefonische oproepen en informeert de klanten (opvolging van de bestelling, informatie,...). Je onderzoekt de vraag van de klant technisch en commercieel (termijn van fabricatie, beschikbaarheid van producten, kost,...). Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Ben je op zoek naar een tijdelijke tewerkstelling en onmiddellijk beschikbaar? Wacht niet langer en breng je vaardigheden naar een hoger niveau. We groeien snel en willen onze klanten het beste kunnen blijven bieden. Daarom zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer snel via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

  • Handlanger (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een bedrijf in de kartonsector, zijn wij opzoek naar gemotiveerde handlangers : - Uitpakken, plooien, lijmen van kartonnen dozen. - Machines bevoorraden - Afgewerkte producten stockeren

  • Student Orderpicker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Studentenjob

    Voor de vestiging van TDL in Lummen zijn wij op zoek naar studenten die als orderpicker/magazijnier willen werken. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan. Alle uren zijn bespreekbaar: kan je na school om 16u, 17u of 18u komen werken ben je dan minstens 3u beschikbaar om te werken? Heb je 1 of meerdere lesvrije dagen of namiddagen? Neem dan zeker contact met ons op. Je kan je uren/dagen zelf aangeven. Werken in het weekend is niet mogelijk...

  • Jobstudenten Mecancien vrachtwagens! (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Hooglede zoeken we gemotiveerde studenten automechanica die graag tijdens het jaar wat willen bijverdienen en ervaring willen opdoen. Je staat in voor het stellen van de juiste diagnose. Je gaat zelfstandig of met begeleiding te werk bij het uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ...) Je staat in voor het klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ...) je staat in voor het onderhoud van de werkplaats.

  • Jobstudent (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Redders (Cv) - op afroep (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ZWEMBAD

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten (m/v) voor de functie van redder-toezichter in ons stedelijk zwembad 'de Sprink'. We zijn op zoek naar medewerkers die op afroepbasis kunnen inspringen en jobstudenten voor tijdens de vakanties.

  • Bakken sorteren (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: WESTVLEES

    Type: Vaste Job

    Westvlees is een voedingsbedrijf dat sinds jaren een van de belangrijkste Europese producenten van vers en bereid varkensvlees is. Westvlees verwerkt 1.4 miljoen varkens per jaar tot ruim 140.000 ton varkensvlees. Daarmee krijgt het het vertrouwen van klanten in 50 landen wereldwijd. Westvlees is op zoek naar een medewerker die bakken klaarmaakt voor de snijzaal. Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • Commerciële binnendienstmedewerker regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als commercieel medewerker binnendienst ben je werkzaam op de binnendienst verkoop. Je voert het commercieel beleid van de firma consequent uit via dagelijkse telefonische en elektronische contacten met de klanten. Je maakt offertes en verwerkt de binnenkomende orders in het ERP-systeem. Je bewaakt het orderverloop en zoekt bij problemen naar klantgerichte oplossingen. Dit betekent concreet dat je: Klantgericht commerciële gesprekken zal voeren. Advies zal verstrekken aan klanten over producten, leveringsvoorwaarden en prijzen. Klanten proactief zal informeren bij vertragingen en wijzigingen en steeds zal denken aan klantgerichte oplossingen en alternatieven. Externe contacten en relaties zal onderhouden. Occasioneel aanwezig zal zijn op beurzen. Op verzoek offertes zal opstellen en registreren. Op basis van werkafspraken binnen het team verantwoordelijkheid zal nemen voor bepaalde klantensegmenten of regio's. Zal samenwerking met de collega's van dezelfde of andere afdelingen zoals de commerciële buitendienst, marketing, inkoop, logistiek, productie en after-sales.

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

  • Flexi job zaal (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HOTEL DU PARC

    Type: Flexijob

    je helpt mee met de bediening in de zaal en in de tuin afruimen van de tafels, afhankelijk van je ervaring kan je ook bestellingen opnemen

  • Verkoopsmedewerker flexi-statuut (m/v) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een klant die actief is in de verkoop van fietsen, vrijetijdsartikelen en tuinmeubelen zoeken wij flexi-jobbers voor de verkoop (m/v). Jouw taak bestaat eruit om klanten verder te helpen, de winkel op orde te houden, de kassa te bedienen,...

Zoek naar antwoorden van GINO VELGHE in sociale netwerken
Look for responds of GINO VELGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GINO VELGHE. Laat een reactie achter voor GINO VELGHE. GINO VELGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GINO VELGHE. Leave a respond for GINO VELGHE. GINO VELGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GINO VELGHE op de google maps. Adres en contacten GINO VELGHE
Location of GINO VELGHE on the google maps. Address and contacts of GINO VELGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come GINO VELGHE GINO VELGHE: TIERRA VERDE | ANNE-MARIE LEPAGE | Mongolie-Mongoli? (Ambassade) | CLAUDE NICOLAS | Ons Geluk

Other related companies as GINO VELGHE: TIERRA VERDE | ANNE-MARIE LEPAGE | Mongolie-Mongoli? (Ambassade) | CLAUDE NICOLAS | Ons Geluk

GINO VELGHE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GINO VELGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03620239257. Het bedrijf GINO VELGHE bevindt zich op het adres: SQUARE EUGبNE PLASKY 97; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 611,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boucheries. Producten gemaakt in GINO VELGHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GINO VELGHE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GINO VELGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GINO VELGHE, openstaande posities, locatie van GINO VELGHE op de kaart.

GINO VELGHE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is GINO VELGHE, company assigned to the tax number BE03620239257. The company GINO VELGHE is located at the address: SQUARE EUGبNE PLASKY 97; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 611,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boucheries. Products created in GINO VELGHE were not found.
The main activity of GINO VELGHE is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GINO VELGHE is not available. You also can look at reviews of GINO VELGHE, open positions, location of GINO VELGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GINO VELGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GINO VELGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GINO VELGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GINO VELGHE, employees, financial statistics.