TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL
Private companiesApparel and Accessory Stores • TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL

Contactgegevens TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue De Souvret 2 4000 Liège - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-25-59-59 32-42-25-59-59

Fax (fax): 32-42-25-26-38 32-42-25-26-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL
Products information TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03764984130
Ondernemingsnummer: 7416564941
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 736,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, finishing work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL
(Get full report from official database of BE for TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL
Addition kinds of activities for TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL

20649918. Popcornballetjes of andere behandelde popcornproducten | Popcorn balls or other treated popcorn products
20910305. Kabeljauw, gerookt | Codfish, smoked
28419901. Reinigingsmiddelen, synthetische organische of anorganische alkalische | Detergents, synthetic organic or inorganic alkaline
32310100. Sierglas: gesneden, gegraveerd of anders ingericht | Ornamental glass: cut, engraved or otherwise decorated
32970100. Baksteen vuurvaste materialen | Brick refractories
33130208. Ferrovanadium | Ferrovanadium
76991702. Bierpomp spoelen schoonmaken en reparatie service | Beer pump coil cleaning and repair service

Werken bij TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operatoren (A2 Diploma) met doorgroeimogelijkheden - Chemische sector te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent ben ik op zoek naar een medewerker die producten aanmaakt en die beschikt over een A2 diploma. Je volgt kwaliteitsparameters op, daarnaast ook de stocklevels van grondstoffen. Verder sta je open voor een gevarieerde jobinhoud met veel uitdagingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanmaken van de producten op alle reactoren en de opvolging van het chemisch proces. Dit doe je in samenspraak met het labo. Je staat flexibel tegenover een gevarieerde functieinhoud en sporadisch fysiek werk schrikt jou niet af. Je zoekt een functie op lange termijn en werkt nauwkeurig en veilig. Er wordt vinger aan de pols gehouden door een permanent evaluatiesysteem. Hierdoor heb je de mogelijkheid tot ultieme zelfontplooiing. Werkuren: Je werkt in een 2 ploegenstelsel en bent flexibel om ook overdag of vaste nacht te werken. werkuren: 6u - 14u en van 14u - 22u op vrijdag: 6u - 12u en van 12u - 18u overdag van 7u15 - 16u15 op vrijdag: 7u15 - 11u15 Nacht van 22u - 6u op vrijdag: 18u - 24u Bedrijfsprofiel: Een gerenommeerde chemische speler in de omgeving Gent.

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumst zijn we op zoek naar een inside sales medewerker voor een vervanging tot eind april 2019. - Administratieve ondersteuning van de 2 account managers (BENELUX) - Prijs offertes opmaken en doorgeven aan de klant (goedkeuringen intern opvolgen) - Ondersteuning bij claims of leveringsproblemen - Ondersteuning bij het maken van credit notas - Veel contact onderhouden met interne departementen (finance, CSR, claims) om alles goed op te volgen

  • MONTEUR (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een langere seizoensopdracht voor minstens een aantal maanden kijken we uit naar een monteur om te werken in regio Wevelgem. Je cableert de profielen van de pergola's dit volgens elektrisch schema. Je doet de voormontage van de profielen. Je werkt elke weekdag tussen 7u en 18u.

  • Verkoper - interieurarchitect (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie sta je in voor het uittekenen van nieuwe presentaties voor onze verschillende showrooms en voor het ontwerpen van beurs-stands. Je assisteert in de ontwikkeling van nieuwe producten voor onze filialen. Je staan in voor de verkoop in onze toonzaal, staat de klanten op een creatieve en commerciële manier te woord en begeleidt hen in het keuzeproces.

  • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp te regio Gent (Destelbergen) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Jobstudent +18 | Weekend | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij als student op zoek naar een studentenjob om een mooi centje te verdienen? Aarzel dan niet, wij hebben de job voor jou! Wij zoeken studenten die beschikbaar zijn in het weekend en/of zomer om te werken in een magazijnsomgeving. Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk: Orders picken Orders packen Orders labellen Orders controleren Retourns behandelen Orders inputten en herverpakken ... We bieden jou een mooie studentenjob aan in Grobbendonk. Ben je beschikbaar in het weekend op zaterdag en/of zondag. Indien mogelijk bestaat de kans hier doorheen de zomer ook te werken.

  • Quality Engineer (Picanol) | Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken, behandelt opmerkingen, voert audits uit, … Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteracties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van de producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt, beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Verpleegkundige vast te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    - Zorg op maat voor senioren vind je vanzelfsprekend, je bent een luisterend oor en hebt aandacht voor hun behoeften en noden. - Je staat in voor de verpleegkundige taken, maar ondersteunt ook de hygiënische verzorging van de bewoners. - Voor jou staat de bewoner centraal. - Opvangen en informeren van de bewoner en familie, inzamelen van informatie en correcte rapportering, voorbereiding en uitdeling van medicatie, regelen van ziekenhuisopnames,...behoren tot jouw takenpakket. - Computerkennis is een pluspunt. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! In het kader van werving en selectie zij wij op zoek naar een verpleegkundige voor een gloednieuwe woonzorgcentrum in de buurt van Dilbeek. Als jij een verpleegkundige bent met een passie voor jouw sector en een hart voor ouderen, dan ligt een nieuwe uitdagende job voor jou binnen handbereik! Dit modern woonzorgcentrum is niet gericht op kwantiteit maar kwaliteit. Het is gekend tot ver buiten de dorpsgrens en heeft dan ook een zeer lange wachtlijst. In het woonzorgcentrum heerst een open sfeer en er worden steeds leuke activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Om hunvisie op ouderenzorg nog beter uit te dragen en te verwezenlijken, zijn zij op zoek naar jou!

  • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

    Type: Werfreserve

    Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

  • TRAINEE INTERNE HR DIENST (BE765005) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Leercontract

    Hudson is binnen een wereldwijd netwerk marktleider in Talent Management Solutions, Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, enz. Als marktleider streven we ernaar om 's werelds beste te zijn bij het helpen van werkgevers om succes te boeken met mensen. Hudson België, met kantoren in Brussel, Antwerpen, Gent en Hasselt is een onderdeel van de beursgenoteerde internationale Hudson Group. TRAINEE INTERNE HR DIENST Functie Actief proces van Rekrutering en Selectie opvolgen: searchen van kandidaten (via onze database, jobsites, sociale media, etc.), telefonisch screenen van kandidaten, administratief ondersteunen van het rekruteringsproces, etc. Learning and Development initiatieven mee ondersteunen (zowel logistiek als meer inhoudelijk). Personeelsdossiers opvolgen. Deelname aan diverse HR projecten (bvb. Corporate Social Responsibility activiteiten, Induction programma voor nieuwkomers…). Updaten van tools, presentaties en documenten in kader van Rekrutering & Selectie, Training & Development, Performance Management, etc.

Zoek naar antwoorden van TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL. Laat een reactie achter voor TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL. TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL. Leave a respond for TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL. TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL op de google maps. Adres en contacten TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL
Location of TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL on the google maps. Address and contacts of TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN | Tovepro BVBA | BEUKENHOF | Remy Patrick | SOCI?T? COLOMBOPHILE

Other related companies as TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN | Tovepro BVBA | BEUKENHOF | Remy Patrick | SOCI?T? COLOMBOPHILE

TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03764984130. Het bedrijf TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL bevindt zich op het adres: Rue De Souvret 2 4000 Liège - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 736,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Building, finishing work - contractors. Producten gemaakt in TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL, openstaande posities, locatie van TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL op de kaart.

TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL, company assigned to the tax number BE03764984130. The company TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL is located at the address: Rue De Souvret 2 4000 Liège - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 736,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Building, finishing work - contractors. Products created in TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL were not found.
The main activity of TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL is not available. You also can look at reviews of TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL, open positions, location of TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TECHNIQUES SPÉCIALES NETTOYAGES SPRL, employees, financial statistics.