FLBPH FRUIT COMPANY O O D

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • FLBPH FRUIT COMPANY O O D
Private companiesTextile Mill Products • FLBPH FRUIT COMPANY O O D

Contactgegevens FLBPH FRUIT COMPANY O O D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBPH FRUIT COMPANY O O D: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBPH FRUIT COMPANY O O D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 2 Sveta Gora Street 1421 Sofia - BULGARIA, België

Telefoon (phone): 359-(2)-866-11-37 (+32-359-(2)-866-11-37) 359-(2)-866-11-37 (+32-359-(2)-866-11-37)

Fax (fax): 359-(2)-963-47-74 (+32-359-(2)-963-47-74) 359-(2)-963-47-74 (+32-359-(2)-963-47-74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBPH FRUIT COMPANY O O D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBPH FRUIT COMPANY O O D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBPH FRUIT COMPANY O O D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBPH FRUIT COMPANY O O D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBPH FRUIT COMPANY O O D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBPH FRUIT COMPANY O O D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBPH FRUIT COMPANY O O D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBPH FRUIT COMPANY O O D
Products information FLBPH FRUIT COMPANY O O D

BTW identificatienummer (tax): BE05532684326
Ondernemingsnummer: 6798034667
Hoofdstad (capital): 854,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 782,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLBPH FRUIT COMPANY O O D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBPH FRUIT COMPANY O O D
(Get full report from official database of BE for FLBPH FRUIT COMPANY O O D)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBPH FRUIT COMPANY O O D
Addition kinds of activities for FLBPH FRUIT COMPANY O O D

221101. Lakens, beddengoed en tafeldoeken: katoen | Sheets, bedding and table cloths: cotton
504703. Medische apparatuur en benodigdheden | Medical equipment and supplies
50849907. Krachtcentrale machines | Power plant machinery
67229902. Wederverkoop van fondsen, op eigen rekening | Mutual fund sales, on own account
72999906. Huishoudelijke verbetering en renovatie contractant agentschap | Home improvement and renovation contractor agency

Werken bij FLBPH FRUIT COMPANY O O D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBPH FRUIT COMPANY O O D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBPH FRUIT COMPANY O O D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBPH FRUIT COMPANY O O D. Looking for open vacancies in other companies

  • SNELLE OPSTART: order-entry medewerker / administratief bediende (NL/FR) (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle organisatie gelegen in Kortenberg ben ik DRINGEND op zoek naar nauwkeurige Administratief Bediende voor data input. In deze functie zal je fungeren als order-entry medewerker. Meer specifiek zal je takenpakket bestaan uit:  Het ingeven van bestelbonnen in een bedrijfsspecifiek systeem, zowel in het Nederlands als het Frans. Hiervoor is een grote nauwkeurigheid vereist. Tevens zal je telefoons beantwoorden wanneer de andere collega's bezet zijn. Je staat klanten te woord en verbindt hen door van zodra er iemand beschikbaar is. Het betreft een tijdelijke functie met onmiddellijke opstart. De duur is nog onbepaald, maar zal waarschijnlijk enkele weken betreffen.  Ben jij nauwkeurig en heb je een goede talenkennis NL/FR? Ben je geëngageerd voor een tijdelijke opdracht? Aarzel dan niet en solliciteer snel via onze website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Wij verzekeren je op de dag zelf nog een antwoord op je sollicitatie!

  • Chauffeur C - Bijverdienste (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingen. Zowel enkele dagen per week, als enkele voor- of namiddagen per week zijn een optie. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • Bouwplaatmachinist/betonmixer M/V (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om 7u30 begint jouw dag op de koer in Diksmuide. Vandaag zal jij in totaal 60m³ beton van de centrale naar de verschillende bekistingtafels in het atelier brengen. Dat is in totaal zo’n twintig keer op en af. Dit doe je met een compacte betonmixer die 3m³ beton transporteert. Niet te vergelijken met een grote betonmixer dus maar net de precisie van het werken vind jij leuk: meer bedieningselementen, de mengton die rond zijn vertikale as kan draaien en ook jouw bestuurderszetel die 180° draaien om een beter zicht te hebben op de plaats waar de beton moet worden gestort. Fijn werk is voor jou geen probleem! Jouw doel: het correct in vormen storten van allerhande types beton in verschillende kleuren. Hiervoor reinig je tussen de verschillende kleuren door ook jouw mixer Het leuke aan deze job voor jou is het feit dat je zelfstandig mag werken, maar toch niet helemaal alleen bent. Je hebt ook sociale contacten bij het afleveren aan de bekistingtafels. Om 16u30 zit jouw dag er al op. 60m³ beton afgeleverd, mission accomplished!

  • Allround medewerker zaadhuis (Zwangerschapsvervanging) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende. Je komt in een team van 4 werknemers terecht. In het zaadhuis worden zaadbestellingen verwerkt en wordt het zaaien van de jongplantenorders voorbereid. Je komt terecht in een familiale bedrijfscultuur waar respect, klanttevredenheid en collegialiteit hoog in het vaandel worden gedragen. Jouw taken Je boekt zaadbestellingen in Je weegt deze zaadbestellingen Je hebt contact met de klanten betreffende hun bestellingen Je boekt bestellingen van klanten in en bevestigt deze Je helpt mee met de stockbeheer: opname, controle en aanvullen van de stock

  • Plooier BOUW (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het lassen & het plooien van inox. Dit betreft allemaal maatwerk en dus nooit een serie van hetzelfde. De producten die gelast moeten worden, zijn eigenlijk allemaal toepassingen voor daken. (hoekprofielen, goten, etc.)

  • Betonmixerchauffeurs C+E Heist-op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt vanuit onze centrale in Heist-Op-Den-Berg, en levert mortel en stortklaar beton aan de klanten in de regio. - Je staat in voor de controle van de toestand van uw mixer-vrachtwagen voor elke levering en u verzorgt het dagelijkse onderhoud en de reiniging. - Je controleert de vracht bij het laden en lossen.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZOTTEGEM (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zottegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student recruiter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

  • Lasser-samensteller (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: INBOCO

    Type: Vaste Job

    Het jong dynamisch bedrijf Inboco te Bocholt is op zoek naar een lasser/samensteller. Op het vlak van staalconstructies heeft Inboco al diverse referenties in de meest verschillende takken van de industrie. Onze diensten variëren van las- en samenstellingwerken tot volledige projecten die we zelf ook helemaal kunnen ontwikkelen en uitvoeren. We zorgen voor de industriële staalconstructies van magazijnen, werkplaatsen, kantoren, tussenvloeren, dakconstructies, luifels, stellingen enzovoort. Takenpakket: • Je staat in voor het lassen van verschillende soorten staalconstructies • Materiaal controleren en lasparameters regelen • Conformiteit van het laswerk controleren • Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen • Fouten evalueren & corrigeren indien nodig

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • collaborateur fast food (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    OKMEN, SARIAN située à Avenue Léon Mahillon 61, 1030 Schaerbeek recherche un collaborateur fast food*******Tâches: Recherche une personne motivée pour travailler 2-3 heures comme indépendant au sein d'une sandwicherie. Description de la fonction : Acceuil clientèle, préparation des sandwiches et aide au nettoyage.

Zoek naar antwoorden van FLBPH FRUIT COMPANY O O D in sociale netwerken
Look for responds of FLBPH FRUIT COMPANY O O D in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBPH FRUIT COMPANY O O D. Laat een reactie achter voor FLBPH FRUIT COMPANY O O D. FLBPH FRUIT COMPANY O O D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBPH FRUIT COMPANY O O D. Leave a respond for FLBPH FRUIT COMPANY O O D. FLBPH FRUIT COMPANY O O D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBPH FRUIT COMPANY O O D op de google maps. Adres en contacten FLBPH FRUIT COMPANY O O D
Location of FLBPH FRUIT COMPANY O O D on the google maps. Address and contacts of FLBPH FRUIT COMPANY O O D

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBPH FRUIT COMPANY O O D FLBPH FRUIT COMPANY O O D: Stouvenaker | HERWIG FONCK | BULCKE KLEDING | ALPLASTIC RECYCLING | Photo Graphisme SPRL

Other related companies as FLBPH FRUIT COMPANY O O D: Stouvenaker | HERWIG FONCK | BULCKE KLEDING | ALPLASTIC RECYCLING | Photo Graphisme SPRL

FLBPH FRUIT COMPANY O O D is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBPH FRUIT COMPANY O O D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05532684326. Het bedrijf FLBPH FRUIT COMPANY O O D bevindt zich op het adres: 2 Sveta Gora Street 1421 Sofia - BULGARIA. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 854,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 782,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLBPH FRUIT COMPANY O O D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBPH FRUIT COMPANY O O D is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBPH FRUIT COMPANY O O D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBPH FRUIT COMPANY O O D, openstaande posities, locatie van FLBPH FRUIT COMPANY O O D op de kaart.

FLBPH FRUIT COMPANY O O D is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLBPH FRUIT COMPANY O O D, company assigned to the tax number BE05532684326. The company FLBPH FRUIT COMPANY O O D is located at the address: 2 Sveta Gora Street 1421 Sofia - BULGARIA. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 854,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 782,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLBPH FRUIT COMPANY O O D were not found.
The main activity of FLBPH FRUIT COMPANY O O D is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBPH FRUIT COMPANY O O D is not available. You also can look at reviews of FLBPH FRUIT COMPANY O O D, open positions, location of FLBPH FRUIT COMPANY O O D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBPH FRUIT COMPANY O O D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBPH FRUIT COMPANY O O D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBPH FRUIT COMPANY O O D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBPH FRUIT COMPANY O O D, employees, financial statistics.