AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE

Contactgegevens AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIEWEG 70; 8800; ROESELARE, België

Telefoon (phone): 51229362 (+32-51229362) 51229362 (+32-51229362)

Fax (fax): +32 (87) 724-48-56 +32 (87) 724-48-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE
Products information AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE

BTW identificatienummer (tax): BE08671752929
Ondernemingsnummer: 8211151123
Hoofdstad (capital): 934,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 494,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Produits: Mat茅riel d'Automatisation.

Product categorie (product category): Mat茅riel de contr?le des processus industriels Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE
(Get full report from official database of BE for AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE
Addition kinds of activities for AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE

17110404. Ventilatie- en buizenwerknemer | Ventilation and duct work contractor
25110603. Rokende stands: hout | Smoking stands: wood
30210202. Vloeren, rubber of rubber soldeerstof | Footholds, rubber or rubber soled fabric
35360201. Kranen, industriële installaties | Cranes, industrial plant
37110303. Verkenningswagens, assemblage van | Reconnaissance cars, assembly of
37249915. Turbines, vliegtuig type | Turbines, aircraft type
41119903. Monorails, regelmatige route: behalve amusement en schilderachtig | Monorails, regular route: except amusement and scenic
51399905. Slippers, huis | Slippers, house
79991119. Ski instructie | Ski instruction

Werken bij AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Logistiek bediende (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Logistiek Bediende sta je in voor de operationele opvolging van de werking van een aantal magazijnen en adviseer je de Magazijn verantwoordelijke met het oog op een vlotte en correcte dienstverlening naar de betrokken diensten. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van problemen om zo snel mogelijk tot oplossingen te komen, waarbij organisatie, veiligheid, orde en netheid belangrijk zijn. Je volgt de logistieke transacties op met het oog op het correct opslaan en beheren van de voorraad. Je ziet toe op het correct en veilig uitvoeren van werkzaamheden uitgevoerd in samenspraak met de betrokken partijen indien nodig. Je verwerkt orders, doet de stockopvolging en staat mee in voor de planning van de leveringen.Je werkt vanuit het magazijn in Boortmeerbeek.

  • Wegenwerkers (regio Wuustwezel/Grobbendonk en Beerse) (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit de Kempen zijn wij op zoek naar verschillende wegenwerkers uit de regio Wuustwezel, Beerse en Grobbendonk.

  • Chauffeurs CE - werken met plateau en kraan (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf de Moorslede is op zoek naar chauffeurs CE voor de besturing en bediening van een plateauvrachtwagen met kraan. Je hebt de optie om internationaal te rijden, maar dit hoeft niet. Je werkt met een autolaadkraan. Hiervoor krijg je een korte opleiding zodat je de bediening ervan onder de knie krijgt. Je doet ongeveer 2 à 3 ritten per dag. Er is een extra premie voorzien voor deze chauffeurs en je krijgt maaltijdcheques.

  • Monteur op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, gespecialiseerd in metalen schoorstenen, zijn wij op zoek naar een monteur op verplaatsing. Omschrijving: Onze monteurs (per 2) gaan op veprlaatsing en monteren de schouwen bij onze klanten Je gaat op verplaatsing en krijgt de nodige begeleiding van je collega Je laadt iedere avond de materialen voor de volgende dag Je legt elke avond de volledig bestelwagen terug netjes en vult de montagematerialen terug aan De werkregio is voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker Strijkatelier (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt ervan om je hemden, t-shirts en broeken telkens tot in detail te strijken. Je bent zelf gesteld op netheid en bedient klanten met een glimlach.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Automechanieker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: OPEL GARAGE Dhont

    Type: Vaste Job

    Het onderhoud en herstellen van wagens en bestelwagens van het merk Opel Vervangen van distributieriemen,koppelingen, remmen,schokdempers… Het uitlezen van fouten aan de hand van diagnose apparatuur Het uitvoeren van elektrische en elektronische herstellingen

  • Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de algemene leiding van de bouwprojecten, zowel qua uitvoering als budget. Je staat in voor de werkvoorbereiding, ontwikkelt de nodige procedures om de efficiëntie en de veiligheid te verhogen en geeft leiding aan werfleiders en assistent projectleiders. Je onderhandelt met de klanten en beslist over de aankopen in overleg met de Aankoopdienst. Je rapporteert aan de Technisch Directeur Hasselt en wordt waar nodig bijgestaan door de Project Manager.

  • Freelance docent 'zakelijk frans' Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE in sociale netwerken
Look for responds of AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE. Laat een reactie achter voor AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE. AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE. Leave a respond for AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE. AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE op de google maps. Adres en contacten AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE
Location of AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE on the google maps. Address and contacts of AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE

Andere gerelateerde bedrijven als come AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE: R. DERWAEL | PAPY LA FRITE | HERISSON PHILAT?L. CLUB | ICHEC- ISC ST. LOUIS-ISFSC | IMAGE STRAT?GIES

Other related companies as AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE: R. DERWAEL | PAPY LA FRITE | HERISSON PHILAT?L. CLUB | ICHEC- ISC ST. LOUIS-ISFSC | IMAGE STRAT?GIES

AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08671752929. Het bedrijf AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE bevindt zich op het adres: INDUSTRIEWEG 70; 8800; ROESELARE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 934,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 494,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mat茅riel de contr?le des processus industriels Fab. Lijst met producten zijn Produits: Mat茅riel d'Automatisation..
De hoofdactiviteit van AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE, openstaande posities, locatie van AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE op de kaart.

AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE, company assigned to the tax number BE08671752929. The company AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE is located at the address: INDUSTRIEWEG 70; 8800; ROESELARE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 934,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 494,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mat茅riel de contr?le des processus industriels Fab. List of products are Produits: Mat茅riel d'Automatisation..
The main activity of AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE is not available. You also can look at reviews of AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE, open positions, location of AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANDRIJFTECHNIEK VANNESTE, employees, financial statistics.