SONIA VANDELAER

Contactgegevens SONIA VANDELAER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SONIA VANDELAER: address, phone, fax, email, website, opening hours

SONIA VANDELAER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINGELBEEKSTRAAT 139; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11235206 (+32-11235206) 11235206 (+32-11235206)

Fax (fax): +32 (86) 949-83-49 +32 (86) 949-83-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SONIA VANDELAER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SONIA VANDELAER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SONIA VANDELAER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SONIA VANDELAER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SONIA VANDELAER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SONIA VANDELAER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SONIA VANDELAER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SONIA VANDELAER
Products information SONIA VANDELAER

BTW identificatienummer (tax): BE06686248779
Ondernemingsnummer: 5745544433
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 275,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in SONIA VANDELAER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vétérinaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SONIA VANDELAER
(Get full report from official database of BE for SONIA VANDELAER)

Aanvulling soorten activiteiten voor SONIA VANDELAER
Addition kinds of activities for SONIA VANDELAER

3631. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
5995. Optische goederen winkels | Optical goods stores
01790000. Vruchten en boom noten, nec | Fruits and tree nuts, nec
09129911. Zee haring, vangen van | Sea herring, catching of
32510100. Structurele baksteen en blokken | Structural brick and blocks
36330100. Huishoudelijke wasmachines, inclusief munten | Household laundry machines, including coin-operated
38299916. Scintillatie detectoren | Scintillation detectors
51930100. Bloemistenbenodigdheden | Florists' supplies
59410702. Basketbal apparatuur | Basketball equipment
73730201. Lokaal netwerk (lan) systeem integrator | Local area network (lan) systems integrator

Werken bij SONIA VANDELAER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SONIA VANDELAER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SONIA VANDELAER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SONIA VANDELAER. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsverantwoordelijke beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke beton:  Sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit Je volgt dagelijks het productieproces op door middel van controlemetingen, betonkubussen en visuele controles op de uitvoering. Je voert ijkingen, analyses en testproeven uit volgens de juiste frequenties. Je analyseert technische opmerkingen gegeven door arbeiders en/of bedienden. Je zit de keuringsinstellingen bij op controlebezoeken en legt een ordelijke en gestructureerde administratie voor. Je onderzoekt problemen binnen het productieproces. Je verbetert en/of vernieuwt betonsamenstellingen. Je test en onderzoekt nieuwe producten en systemen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, technisch adviseurs, vertegenwoordigers, laboratoria, architecten, aannemers, bouwheren en collega-prefabrikanten en biedt technische ondersteuning en advies. Je spreekt dagelijks de mensen op de werkvloer aan en meldt tijdig fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke beton. 

  • hout bewerker (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een toffe medewerker met een passie voor hout die onze collega’s kan versterken in allerlei soorten verbouwingen en renovatiewerken (klein en groot Functieomschrijving - Bouw van woningen in houtskelet (nieuwbouw en renovatie) - Timmeren van dakconstructies en dak- of woninguitbreidingen. - Afwerking ruwbouw binnen en buiten (plaatsen gyproc, gevelbekleding, houten terrassen,…) - Laden en lossen van materialen

  • Verkoper bestelwagens regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio van Ninove zijn wij op zoek naar een verkoper voor bestelwagens. Hierbij garandeer je een klantvriendelijke ontvangst en je geeft informatie en advies aan de klant. Daarnaast ben je een goede luisteraar die de noden van de klanten vlot kan herkennen.

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten om te werken in een supermarkt. Je kan ingezet worden aan de kassa of in de winkel zelf. Je komt in contact met de klanten, en helpt ze steeds verder met een glimlach. Je hebt een verzorgd voorkomen, en leert graag bij.

  • Winkelbediende student m/v weekends (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar weekendwerk? Voor een bakkerij te Waregem zoeken we een STUDENT voor in de weekends! Bedienen van klanten Hulp in bakkerij waar nodig

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • Student with excellent knowledge of Kazakh (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Kazakh language. The job requires to do data quality checks in Kazakh You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • AUTO - EXPERT (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: EXPERTISEBUREAU ANTEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van de expertise-opdrachten die je worden toevertrouwd en zorgt voor correcte begroti,ng van de schade Je bent technisch uitstekend op de hoogte van de nieuwste technologien en je hebt een verzorgd voorkomen Je bent een teamplayer Je beschikt minstens over een graduaat/bachelor diploma auto-expertconform de voorziene voorschriften voor het uitoefenen van het beroep van auto-expert (cfr : www.iaeiea.be)

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Kinderverzorgster - kinderverzorger (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PIMPAMPONNETJE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderbegeleider gezocht voor ons kinderdagverblijf in Gent. Dit op zelfstandige basis.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

    Type: Flexijob

    Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van SONIA VANDELAER in sociale netwerken
Look for responds of SONIA VANDELAER in social networks

Lees alle opmerkingen voor SONIA VANDELAER. Laat een reactie achter voor SONIA VANDELAER. SONIA VANDELAER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SONIA VANDELAER. Leave a respond for SONIA VANDELAER. SONIA VANDELAER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SONIA VANDELAER op de google maps. Adres en contacten SONIA VANDELAER
Location of SONIA VANDELAER on the google maps. Address and contacts of SONIA VANDELAER

Andere gerelateerde bedrijven als come SONIA VANDELAER SONIA VANDELAER: SIGRID DOSSCHE | Cremers E | DEPANNAGES PASCIULLO | VERHERSTRAETEN | VANHULLE

Other related companies as SONIA VANDELAER: SIGRID DOSSCHE | Cremers E | DEPANNAGES PASCIULLO | VERHERSTRAETEN | VANHULLE

SONIA VANDELAER is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SONIA VANDELAER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06686248779. Het bedrijf SONIA VANDELAER bevindt zich op het adres: SINGELBEEKSTRAAT 139; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 275,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vétérinaires. Producten gemaakt in SONIA VANDELAER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SONIA VANDELAER is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SONIA VANDELAER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SONIA VANDELAER, openstaande posities, locatie van SONIA VANDELAER op de kaart.

SONIA VANDELAER is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is SONIA VANDELAER, company assigned to the tax number BE06686248779. The company SONIA VANDELAER is located at the address: SINGELBEEKSTRAAT 139; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 275,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vétérinaires. Products created in SONIA VANDELAER were not found.
The main activity of SONIA VANDELAER is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SONIA VANDELAER is not available. You also can look at reviews of SONIA VANDELAER, open positions, location of SONIA VANDELAER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SONIA VANDELAER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SONIA VANDELAER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SONIA VANDELAER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SONIA VANDELAER, employees, financial statistics.