TOPFLOOR NV

Contactgegevens TOPFLOOR NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOPFLOOR NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOPFLOOR NV

Regio (region): Puurs, België

Adres (address): Puursesteenweg 397 2880 Bornem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-89-38-15 32-38-89-38-15

Fax (fax): 32-38-89-58-51 32-38-89-58-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOPFLOOR NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOPFLOOR NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOPFLOOR NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOPFLOOR NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOPFLOOR NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOPFLOOR NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOPFLOOR NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOPFLOOR NV
Products information TOPFLOOR NV

BTW identificatienummer (tax): BE04092651367
Ondernemingsnummer: 6971893310
Hoofdstad (capital): 901,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 174,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in TOPFLOOR NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restoration and renovation - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOPFLOOR NV
(Get full report from official database of BE for TOPFLOOR NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOPFLOOR NV
Addition kinds of activities for TOPFLOOR NV

17419903. Betonblok metselwerk leggen | Concrete block masonry laying
17710101. Exterieur betonpleisterwerk aannemer | Exterior concrete stucco contractor
20269900. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
25420210. Showcases (niet gekoeld): behalve hout | Showcases (not refrigerated): except wood
70410101. Pension, broederschap en meid | Boarding house, fraternity and sorority

Werken bij TOPFLOOR NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOPFLOOR NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOPFLOOR NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOPFLOOR NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • 2 Klimmer met basiskennis elektriciteit (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Halen zoekt Trixxo gemotiveerde klimmers. Je zal instaan voor monteren en aansluiten van kabels op hoogte (max 12 meter). Je beschikt over een goede conditie en hebt (basis)kennis van montage en elektriciteit. Ben je bijvoorbeeld een gepassioneerd muurklimmer? Dan is dit jouw droomjob!

  • Calculator (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mijn opdrachtgever is dé specialist op het gebied van isolatie, stellingbouw en asbestverwijdering in de (petro-)chemische en voedingsindustrie, nucleaire en elektrische energiecentrales en de civiele bouw.  Ze hebben ruim 450 werknemers in dienst, op diverse projecten in de Benelux. Om onze calculatiedienst verder te kunnen uitbreiden, en de groeiende vraag van onze klanten te kunnen beantwoorden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Calculator. U bent verantwoordelijk voor het opstellen van de prijsoffertes, na uw technische studie van de prijsaanvragen. Deze studie behelst een volledige analyse van de benodigde materialen, transportkosten, werkuren etc. Dit alles in overleg met de onze Hoofdverantwoordelijke Calculatie en onze ervaren projectleiders en werfverantwoordelijken. U schrikt er niet van terug om ter plaatse op onze werven (in de Benelux) de prijsvragen in detail te bestuderen. Naast onze disciplines Isolatie en Stellingbouw word je ook betrokken in onze andere disciplines zoals tracing, schilderwerken, …. Zowel interne als externe opleidingen worden voorzien door het bedrijf.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kuringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Eigenbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EIGENBILZEN)

    Regio: EIGENBILZEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Lader/Losser (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO DELDO

    Type: Studentenjob

    Ben jij de lader losser (m/v) die wij zoeken? Deldo is zeer dringend op zoek naar lader losser, laders/lossers voor de shift van zaterdag, 07h00-12h00. Onze klant Deldo is de grootste distributeur van autobanden binnen Europa, en één van de grootste in de wereld. Wat verwachten we van jou ? Laden en Lossen van containers Sorteren van de goederen Het plaatsen van de autobanden op de juiste plaats klaarzetten en ordenen van bestellingen

  • Chauffeur/fietser Bpost Blankenberge (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Blankenberge zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag. Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op Maandag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Dinsdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 04.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets , starten om 06.45u -Op Vrijdag : Uitreiking met auto, starten om 04.45u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Blankenberge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • ONTWERPINGENIEUR (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je instaan voor: - de uitwerking van machines op maat, al dan niet vertrekkend van bestaande machineprincipes - 3D-tekeningen - materiaalvoorziening: bestellingen, opvolging leveringen, ... - nauwe samenwerking met productie - klantencontact, opmetingen - ondersteuning van de verkoop - beheer van de bibliotheek: onderdelen, ontwerpen, ...

  • Verkoopmederwerkers M/V (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: PEINEN KARINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbouw van ons Antwerpse team zijn wij opzoek naar mensen om onze producten te verkopen en promoten en anderszijds ook aan teamopbouw willen doen .

  • podoloog voor IB (m/v) te Zeveneken (regio Lokeren/Lochristi) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: COMFORT MOTION PODOLOGIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Comfort Motion Podologie is een gespecialiseerde praktijk in de biomechanica, loopanalyses en zooltherapie. Nu ben ik op zoek naar een collega om de praktijk te versterken en dit enkel voor instrumentele podologische behandelingen. U staat dus in voor alles wat de huid- en nagelaandoeningen / instrumentele behandelingen betreft.

Zoek naar antwoorden van TOPFLOOR NV in sociale netwerken
Look for responds of TOPFLOOR NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOPFLOOR NV. Laat een reactie achter voor TOPFLOOR NV. TOPFLOOR NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOPFLOOR NV. Leave a respond for TOPFLOOR NV. TOPFLOOR NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOPFLOOR NV op de google maps. Adres en contacten TOPFLOOR NV
Location of TOPFLOOR NV on the google maps. Address and contacts of TOPFLOOR NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TOPFLOOR NV TOPFLOOR NV: TAVERNE DEN ABRICOT | SHOES IN THE BOX | LBC Terminal Antwerpen NV | Brussels Stress Management Institute | RESTAURANT KOTA RADJA

Other related companies as TOPFLOOR NV: TAVERNE DEN ABRICOT | SHOES IN THE BOX | LBC Terminal Antwerpen NV | Brussels Stress Management Institute | RESTAURANT KOTA RADJA

TOPFLOOR NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Puurs, België. De volledige naam van het bedrijf is TOPFLOOR NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04092651367. Het bedrijf TOPFLOOR NV bevindt zich op het adres: Puursesteenweg 397 2880 Bornem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 901,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 174,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Restoration and renovation - contractors. Producten gemaakt in TOPFLOOR NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOPFLOOR NV is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOPFLOOR NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOPFLOOR NV, openstaande posities, locatie van TOPFLOOR NV op de kaart.

TOPFLOOR NV is a company, that was registered 2007 in Puurs region, Belgium. Full name of company is TOPFLOOR NV, company assigned to the tax number BE04092651367. The company TOPFLOOR NV is located at the address: Puursesteenweg 397 2880 Bornem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 901,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 174,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Restoration and renovation - contractors. Products created in TOPFLOOR NV were not found.
The main activity of TOPFLOOR NV is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TOPFLOOR NV is not available. You also can look at reviews of TOPFLOOR NV, open positions, location of TOPFLOOR NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOPFLOOR NV, Puurs: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOPFLOOR NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOPFLOOR NV, Puurs: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOPFLOOR NV, employees, financial statistics.