FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB
Private companiesTextile Mill Products • FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB

Contactgegevens FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): R. Baron Lambert 38 1040 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-39-84-11 32-27-39-84-11

Fax (fax): 32-27-39-87-49 32-27-39-87-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB
Products information FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB

BTW identificatienummer (tax): BE07077636718
Ondernemingsnummer: 2174163818
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 760,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hospital and medical services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB
(Get full report from official database of BE for FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB
Addition kinds of activities for FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB

22410101. Geweven, geweven | Fringes, woven
22530302. Bedjassen, breien | Bedjackets, knit
33550201. Bars, gerold, aluminium | Bars, rolled, aluminum
35560210. Oilseed crushing en extractie machines | Oilseed crushing and extracting machinery
92230404. Correctionele instellingen, lokale overheid | Correctional institutions, local government

Werken bij FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het doel van de Customer Service Representative is om de klantenvredenheid te verhogen door het tegemoet komen van de noden en verwachtingen bij de klanten bij de orders en leveringen. Je bent het hoofdaanspreekpunt voor de klanten waarvoor je de nodige activiteiten coördineert tussen de verschillende afdelingen (vooral sales, contract desk, planning, transport, kwaliteit) om vervolgens het hoogst mogelijke service level te bereiken. De rol van de Customer Service Representative is om aanspreekbaar en toegankelijk te zijn voor de klanten. Jouw hoofdtaken: Je behandelt de bestellingen: - Je ontvangt en verwerkt de klantenorders, nieuwe orders en aanvullende orders. - Je bekijkt de orders (contractpositie, contractcondities) en bespreekt eventuele afwijkingen met sales en contractdesk. - Je geeft orders in in het ERP systeem. - Je bekijkt de beschikbaarheid met de planning en werkt alternatieven uit indien de leveringstijd niet kan gehaald worden. - Je verzendt orderbevestigingen naar de klanten. - Je controleert dagelijks de geblokkeerde bestellingen die niet verzonden zijn wegens betalingsproblemen en neemt de nodige acties om die bestellingen vrij te krijgen bij het financiële team. - Je volgt de status van de order van het maken tot de levering en informeert de klant zelf indien de status verandert. - Je verzekert een correcte factuur door het precieze geleverde gewicht in het ERP systeem te registreren. - Je beheert een efficiënt invulsysteem voor alle orders en levering gerelateerde documenten. - Je draagt bij tot het controleren van de maandafsluiting door te verzekeren dat alle orders in eindstatus zijn.

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Halen zijn we op zoek naar gemotiveerde schoolverlaters Elektriciteit voor verschillende projecten: Als hulpelektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen, luchthaven en metro. Takenpakket verschillend van project:  Plaatsen van elektrische toestellen in het spoor, aansluiten van seinen, aansluitingen kasten aan het spoor Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Plaatsen van kabelgoten en racks, trekken van data- en voedingsbekabeling Fouten opsporen en correcties uitvoeren, toestellen in spoor monteren  

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio berlaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp regio Pajottenland (Herne, Gooik, Kester) (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Pajottenland (Herne, Gooik, Lennik, Pepingen, Bellingen,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Wevelgem 16 uren per week (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw uitstekende hulp, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Wevelgem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een huishoudhulp die een aantal voormiddagen per week helpt in dit gastgezin.Uw taak bestaat uit het onderhoud, poets en strijk. U werkt minstens 2 voormiddagen, de rest van de planning kan besproken worden. Dit enthousiaste gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete maar kordate hulp. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Sales Engineer (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: STAHL

    Type: Vaste Job

    Vanuit ons kantoor in Dendermonde onderhoudt u contacten met onze klanten in België en Luxemburg en volgt uw dossiers op vanaf de offertefase tot en met de levering. U bent in staat aanvragen om te zetten naar oplossingen voor onze klanten, dit zowel op technisch- als rekenkundig vlak. U bent samen met uw buitendienst collega’s verantwoordelijk voor de verkoop en de dienstverlening naar onze klanten toe. Interne en externe communicatie en opvolging zijn hierbij van cruciaal belang. In deze functie rapporteert U rechtstreeks aan de commercieel directeur. Ref/ Servicepunt Bsrit

  • Werkvoorbereider Machinebouw (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Een vlotte productieflow en een goede kwaliteit... Daar zet jij je schouders onder, samen met de werkplaatsverantwoordelijke. Je staat in voor een vlotte productieflow en een goede kwaliteit in nauwe samenwerking met de werkplaatsverantwoordelijke Je zorgt voor de nodige bezetting in de verschillende afdelingen Je werkt nauw samen en in overleg met de andere afdelingen binnen de projectflow

  • Schrijnwerker Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Inhouse Consultant AGO Jobs & HR Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs&HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie en rekrutering, payrolling, testing en assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons Inhousekantoren in de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Inhouse consultant (ruime regio Brugge). Je staat voornamelijk in voor de rekrutering en selectie van geschikte medewerkers voor onze klant (je kent als geen ander het profiel en de bedrijfscultuur). Je organiseert rondleidingen, infosessies en onthaal voor de uitzendkrachten. Je staat in voor het poolmanagement en de planning. Je staat in directe communicatie met de klant wat je de mogelijkheid geeft om kort op de bal te spelen en een hechte relatie uit te bouwen. Je bent het aanspreekpunt ter plaatse voor uitzendkrachten. Je verzorgt de administratieve opvolging. Je staat in voor het opvolgen en rapporteren van KPI's.

  • Target Recruitment - Functioneel Analist Logistiek (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Bedrijf Deze West-Vlaamse KMO is uitgegroeid tot een ware wereldspeler. Het IT-departement zet zich in voor de hele groep en bevindt zich in het hoofdkantoor dat gevestigd is op de as tussen Gent en Kortrijk. Op vlak van IT zijn ze steeds bezig met innoveren om zo hun sterke positie te verstevigen. Door uitbreiding is er nood aan een functioneel business analist voor het sales domein. Door uitbreiding is er nood aan een freelance functionele analist om de ploeg te versterken op verschillende logistieke domeinen. Taken Als freelance functioneel business analist sluit je je aan bij de squad op het domein van sales en finance en ga je je toespitsen op: Het modelleren van processen gericht op het logistiek domein Het functioneel doorgronden van de achterkant van het business systeem. Het opstellen van nieuwe requirements Het uitschrijven van user stories (en communiceren met developers). Het uitvoeren van functionele tests. Het opvolgen van change requests. Documenteren. Profiel Als freelance functioneel analist: Ben je zeer communicatief ingesteld. Kan je flows uitwerken in BPMN. Beheers je vlot het Nederlands en het Engels. Hands-on: je gaat voor praktijkoplossingen. Ervaren/bekend met logistieke processen. Proactief: je hebt geen schrik om in het systeem te duiken en processen te wijzigen/innoveren! Aanbod Als freelance functioneel analist mag je je verwachten aan: Een uitdagend project van lange duur met veel verantwoordelijkheid bij een multinational. Flexibele werkuren. Een contract op lange termijn, met mogelijke verlenging. Uitbetaling door Target binnen 10 werkdagen. Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB in sociale netwerken
Look for responds of FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB. Laat een reactie achter voor FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB. FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB. Leave a respond for FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB. FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB op de google maps. Adres en contacten FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB
Location of FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB on the google maps. Address and contacts of FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB: CENTEA | Centre sportif de tir flémalois | SOMET | SCHLOUNE FRANCIS | A. WIDE

Other related companies as FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB: CENTEA | Centre sportif de tir flémalois | SOMET | SCHLOUNE FRANCIS | A. WIDE

FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07077636718. Het bedrijf FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB bevindt zich op het adres: R. Baron Lambert 38 1040 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 760,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hospital and medical services. Producten gemaakt in FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB, openstaande posities, locatie van FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB op de kaart.

FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB is a company, that was registered 1986 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB, company assigned to the tax number BE07077636718. The company FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB is located at the address: R. Baron Lambert 38 1040 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 760,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hospital and medical services. Products created in FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB were not found.
The main activity of FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB is not available. You also can look at reviews of FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB, open positions, location of FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCLINIQUE BARON LAMBERT ET. D'UTIL. PUB, employees, financial statistics.