Ateliers M茅caniques du Borinage

Contactgegevens Ateliers M茅caniques du Borinage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ateliers M茅caniques du Borinage: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ateliers M茅caniques du Borinage

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Wilson 622; 7012; Mons (Jemappes), België

Telefoon (phone): 065 82 26 81 (+32-065 82 26 81) 065 82 26 81 (+32-065 82 26 81)

Fax (fax): 065 82 47 98 (+32-065 82 47 98) 065 82 47 98 (+32-065 82 47 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ateliers M茅caniques du Borinage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ateliers M茅caniques du Borinage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ateliers M茅caniques du Borinage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ateliers M茅caniques du Borinage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ateliers M茅caniques du Borinage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ateliers M茅caniques du Borinage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ateliers M茅caniques du Borinage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ateliers M茅caniques du Borinage
Products information Ateliers M茅caniques du Borinage

BTW identificatienummer (tax): BE01583648681
Ondernemingsnummer: 2961059570
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 677,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Boiler manufacturers; Machinery builders

Product categorie (product category): Presses Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ateliers M茅caniques du Borinage
(Get full report from official database of BE for Ateliers M茅caniques du Borinage)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ateliers M茅caniques du Borinage
Addition kinds of activities for Ateliers M茅caniques du Borinage

351101. Turbines en turbine generator set units, compleet | Turbines and turbine generator set units, complete
833101. Job training services | Job training services
17529904. Keramische vloertegel installatie | Ceramic floor tile installation
20239910. Gemalen melk | Malted milk
20510208. Gebakjes, b.v. | Pastries, e.g. danish: except frozen
23539906. Hoeden: doek, stro en vilt | Hats: cloth, straw, and felt
28650311. kresolen | Cresols
30691102. Kombinaties, hard rubber | Combs, hard rubber
36690200. Transport signalerende apparaten | Transportation signaling devices
51490603. Natuurlijk en biologisch voedsel | Natural and organic foods

Werken bij Ateliers M茅caniques du Borinage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ateliers M茅caniques du Borinage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ateliers M茅caniques du Borinage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ateliers M茅caniques du Borinage. Looking for open vacancies in other companies

  • GATEBEDIENDE (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gatebediende voer je alle administratieve taken uit met betrekking tot het laden en lossen van wagens op en af vrachtwagens en onthaal je de chauffeurs (loketbediende). Import (gate-in) -Ontvangen en controleren van documenten en inbrengen in het systeem. -Plaats geven aan de chauffeurs op de parking en hen aanmelden voor schadecontrole en scanning. Export (gate-out) -Vervolledigen, controleren en klasseren van documenten (CMRs, douanedocumenten, …). -Administratie in en uit het systeem (loten aanmaken, doorduwen en administratief afhandelen). -Informatie geven aan de chauffeurs omtrent plaats van op te halen loten. Verwerking nachtleveringen (gate-in & gate-out) -Administratieve verwerking van de nachtleveringen in het systeem. -Opvolging van de nachtleveringen door tijdig schadecontrole aan te vragen. Voorbereiding ploegsamenstelling -Verzamelen en doorgeven van alle informatie voor het bestellen van de ploegen.

  • Machine Operator | Temse | 3 ploegen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Temse dat onderdelen produceert voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar ervaren productiemedewerkers en operatoren die op zoek zijn naar een langetermijnjob. Samen met je team werk je aan een product en zorg je ervoor dat het product voldoet aan elke vooropgestelde kwaliteitsnorm.Onze ideale kandidaat is een flexibele teamplayer die graag oplossingen bedenkt en goed georganiseerd is.

  • Halfautomaat lasser (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Izegem zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde lasser dit om stukwerk te lassen en te monteren in het atelier, voornamelijk halfautomaat lassen.

  • INPAKMEDEWERKER VOEDINGSSECTOR - GOEDE VERLONING ! M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in groot Waregem zijn we op zoek naar goede inpakkers (m/v) om een volledige productielijn op te volgen. Jobinhoud: inpakken van verschillende producten voor de voedingssector. Fijn en nauwkeurig werk. Affiniteit met de sector is een groot pluspunt! Kennis en/of ervaring van banket-chocolaterie-patisserie is mooi meegenomen. DAGWERK: - Januari tem juni: 34u/week (vrijdag ben je thuis) - Juli tem december: 44u/week (7-16h30, vrijdag tot 15h30)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Temse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT - Customer Service FR/NL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Talentus Brussel

    Type: Studentenjob

    Controle van de bestellingen die op de websites geplaatst worden Beantwoorden van vragen en klachten van bestaande klanten (restaurants en bestellers) via telefoon, e-mail en social media Vervolledigen van klantdossiers Je soigneert klanten door je klantvriendelijke en oplossingsgerichte aanpak Je beantwoordt vragen m.b.t. facturatie of andere aspecten van het klantendossier Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een leuke en boeiende studentenjob, welke je in alle flexibiliteit kan combineren met je studies? Zoek je een werkgever die zich flexibel kan opstellen tegenover jouw lessenrooster alsook examenrooster? Lees dan zeker onderstaande functieomschrijving en solliciteer nu! Voor het kantoor Brussel zoeken wij toffe studenten en/of werknemers om het Customer Service team te versterken. Deze afdeling is 365 dagen/jaar open van 10h tot 22h. Je kan deze functie fulltime uitvoeren, maar ook deeltijds werken is mogelijk volgens jouw eigen beschikbaarheid. Ook vlotte studenten die minstens 3 dagen per week beschikbaar zijn (16h-22h), zijn van harte welkom.

  • Verkoopsmedewerker (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker zal U: - de klanten bedienen - de toonbank schoonmaken - helpen met het bereiden van kleine gerechten

  • Jobstudent nieuwe Sbarro Pizza (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Sbarro

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Sbarro met een aanbod van ovenverse pizza geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • FLEXI KELNER (M/V) ZEEBRUGGE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi kelner. Uren & dagen zijn bespreekbaar.

  • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VISFUIK

    Type: Flexijob

    Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

Zoek naar antwoorden van Ateliers M茅caniques du Borinage in sociale netwerken
Look for responds of Ateliers M茅caniques du Borinage in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ateliers M茅caniques du Borinage. Laat een reactie achter voor Ateliers M茅caniques du Borinage. Ateliers M茅caniques du Borinage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ateliers M茅caniques du Borinage. Leave a respond for Ateliers M茅caniques du Borinage. Ateliers M茅caniques du Borinage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ateliers M茅caniques du Borinage op de google maps. Adres en contacten Ateliers M茅caniques du Borinage
Location of Ateliers M茅caniques du Borinage on the google maps. Address and contacts of Ateliers M茅caniques du Borinage

Andere gerelateerde bedrijven als come Ateliers M茅caniques du Borinage Ateliers M茅caniques du Borinage: Dubuisson Ph | MAURICE SWINNEN | THE PUB | SONJA DE POOTER | BOUWSMEDERIJ VERMAT BVBA

Other related companies as Ateliers M茅caniques du Borinage: Dubuisson Ph | MAURICE SWINNEN | THE PUB | SONJA DE POOTER | BOUWSMEDERIJ VERMAT BVBA

Ateliers M茅caniques du Borinage is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ateliers M茅caniques du Borinage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01583648681. Het bedrijf Ateliers M茅caniques du Borinage bevindt zich op het adres: Avenue Wilson 622; 7012; Mons (Jemappes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 677,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Presses Industrial. Lijst met producten zijn Boiler manufacturers; Machinery builders.
De hoofdactiviteit van Ateliers M茅caniques du Borinage is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ateliers M茅caniques du Borinage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ateliers M茅caniques du Borinage, openstaande posities, locatie van Ateliers M茅caniques du Borinage op de kaart.

Ateliers M茅caniques du Borinage is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ateliers M茅caniques du Borinage, company assigned to the tax number BE01583648681. The company Ateliers M茅caniques du Borinage is located at the address: Avenue Wilson 622; 7012; Mons (Jemappes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 677,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Presses Industrial. List of products are Boiler manufacturers; Machinery builders.
The main activity of Ateliers M茅caniques du Borinage is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ateliers M茅caniques du Borinage is not available. You also can look at reviews of Ateliers M茅caniques du Borinage, open positions, location of Ateliers M茅caniques du Borinage on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ateliers M茅caniques du Borinage, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ateliers M茅caniques du Borinage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ateliers M茅caniques du Borinage, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ateliers M茅caniques du Borinage, employees, financial statistics.