EL GALEON

Contactgegevens EL GALEON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EL GALEON: address, phone, fax, email, website, opening hours

EL GALEON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIOLETSTRAAT 26; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25120665 (+32-25120665) 25120665 (+32-25120665)

Fax (fax): +32 (84) 123-48-71 +32 (84) 123-48-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EL GALEON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EL GALEON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EL GALEON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EL GALEON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EL GALEON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EL GALEON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EL GALEON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EL GALEON
Products information EL GALEON

BTW identificatienummer (tax): BE01293334960
Ondernemingsnummer: 4365936279
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 444,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in EL GALEON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EL GALEON
(Get full report from official database of BE for EL GALEON)

Aanvulling soorten activiteiten voor EL GALEON
Addition kinds of activities for EL GALEON

1541. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
329200. Asbestproducten | Asbestos products
24990804. Masten, hout | Masts, wood
34710200. Reinigen, polijsten en afwerken | Cleaning, polishing, and finishing
36999901. Reinigingsapparatuur, ultrasone, behalve medische en tandheelkundige | Cleaning equipment, ultrasonic, except medical and dental
39140100. Zilverwerk | Silverware
50910503. Bubbelbaden | Hot tubs

Werken bij EL GALEON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EL GALEON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EL GALEON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EL GALEON. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

  • procesoperator met passie voor chocolade 2 ploegen, Brugge (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gefascineerd door productiemachines en -processen maar heb je ook een passie voor chocolade? Dan zoeken wij jou! Voor een chocoladefabriek te Brugge zoeken wij een gemotiveerde operator met verantwoordelijkheidsgevoel. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: - Opvolgen van het productieproces van a tot z - Controle van de uitgevoerde werken - Controle van de machines, vb temperatuur, viscositeit,... - Wissels voorbereiden - Afgewerkte paletten naar het magazijn brengen - Documenten invullen m.b.t. productieproces - Reinigen van de machines - Nieuwe medewerkers begeleiden op hun eerste werkdag - Inspringen bij de productiemedewerkers indien nodig - ... Kortom, veel afwisseling in 1 job!

  • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studentenjob : productiearbeider voedingsbedrijf (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Heb jij nog nood aan extra zakgeld? Aan het sparen voor een auto of nieuwe laptop? Voor Plukon in Maasmechelen zijn we op zoek naar studenten voor een vaste opdracht doorheen het schooljaar. Ben je regelmatig op vrijdag beschikbaar om met de ochtend- of middagpost bij Plukon te komen werken. Je beschikbaarheden kan je doorgeven via onze online applicatie, zo blijf jij de baas over je eigen agenda. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding.

  • Jobstudent Kassamedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Media Markt Oostende zijn wij dringend op zoek naar een jobstudent om op woensdagnamiddag en tijdens het weekend (zaterdag of zondag) te werken. Je zal vooral instaan als kassamedewerker.

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Enthousiaste vrachtwagenchauffeur C - Ginstberg - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur bij Ginstbronnen sta je dagelijks in voor het correct leveren van de bestellingen van onze Ginstberg waters en frisdranken bij onze klanten, drankenhandelaars en zorgcentra. Hierbij is ook het correct invullen van de leverbon van belang. De bestellingen worden door jezelf klaargemaakt, gestapeld vanuit het magazijn en geladen op de vrachtwagen met behulp van een heftruck. Je helpt onze klanten om de goederen netjes in hun magazijn te plaatsen. Daarnaast werken we samen in team. Andere taken zoals het stapelen en sorteren van leeggoed, ordenen van de goederen,reinigen van het rollend materiaal worden ook door de chauffeur uitgevoerd. Fysieke arbeid schrikt je niet af. Ons bedrijf valt onder paritair comité 118 van de voedingsnijverheid. Je start elke dag om 6 uur vanuit Oosterzele.

  • Beautyconsulent(e)-Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • FISCAAL JURIST (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676313-inline.html?cid=Partner_VDAB Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. * Ervaring in fiscaal recht * Freelance opdracht van onbepaalde duur * Mogelijkheid tot toetreding als vennoot Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes. De ideale kandidaat heeft ongeveer 7 à 10 jaar ervaring als fiscaal jurist. Je bent gedreven en staat open voor een boeiende en afwisselende uitdaging. Daarbij kan je je flexibel opstellen en ben je enthousiast. De ideale kandidaat kan ook op zelfstandige basis werken. Je komt terecht in een dynamische en gedigitaliseerde werkomgeving, waar je de mogelijkheid hebt om op termijn vennoot te worden van de vennootschap. Onze klant biedt een vast contract gecombineerd met een mooie verloning en extralegale voordelen. Ben jij de fiscaal jurist die we zoeken? Contacteer dan snel Thomas Vos van Hays Antwerpen. Indien dit niet de vacature is waar jij naar op zoek bent, voeg Thomas Vos dan toe op Linkedin en blijf zo op de hoogte van andere vacatures.

  • Stagair motion designer video animatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FILMFIRMA

    Type: Leercontract

    Put things in motion, with Flan Caramel! Flan Caramel heeft reeds meerdere jaren ervaring in video animatie. De voorbije jaren werkten we voornamelijk samen met overheden, maar sinds kort mikken we ook op de privé markt. Zo hebben we al enkele mooie referenties opgebouwd bij bedrijven zoals Arcelor Mittal, Vivaldis, Unilever, NMBS,... Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan bij onze animatie producties. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende video animaties. Je zet de scenario’s die de Art Director uitschrijft om in leuke, originele animaties. Hierbij zorg je in overleg met de klant voor een leuke look en feel, dat past bij de huisstijl en zorg je voor de verdere uitwerking van de video. Dit houdt onder meer in dat je mee de grafische voorbereiding bepaalt, de motion design en de afwerking. (audio design, ondertitels, correcties,...) Meer info vind je op onze website: http://www.flancaramel.be

Zoek naar antwoorden van EL GALEON in sociale netwerken
Look for responds of EL GALEON in social networks

Lees alle opmerkingen voor EL GALEON. Laat een reactie achter voor EL GALEON. EL GALEON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EL GALEON. Leave a respond for EL GALEON. EL GALEON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EL GALEON op de google maps. Adres en contacten EL GALEON
Location of EL GALEON on the google maps. Address and contacts of EL GALEON

Andere gerelateerde bedrijven als come EL GALEON EL GALEON: S.N.C.I. | DARTEVELDE-IMPASSE IMMO | Deprez Jacques NV | Vanhoudt H | VADECOM

Other related companies as EL GALEON: S.N.C.I. | DARTEVELDE-IMPASSE IMMO | Deprez Jacques NV | Vanhoudt H | VADECOM

EL GALEON is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EL GALEON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01293334960. Het bedrijf EL GALEON bevindt zich op het adres: VIOLETSTRAAT 26; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 444,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Restaurants. Producten gemaakt in EL GALEON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EL GALEON is Algemene Merchandise Stores, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EL GALEON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EL GALEON, openstaande posities, locatie van EL GALEON op de kaart.

EL GALEON is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is EL GALEON, company assigned to the tax number BE01293334960. The company EL GALEON is located at the address: VIOLETSTRAAT 26; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 444,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Restaurants. Products created in EL GALEON were not found.
The main activity of EL GALEON is General Merchandise Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EL GALEON is not available. You also can look at reviews of EL GALEON, open positions, location of EL GALEON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EL GALEON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EL GALEON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EL GALEON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EL GALEON, employees, financial statistics.