LEMAIRE J. & XODO M.L.

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • LEMAIRE J. & XODO M.L.
Private companiesApparel and Accessory Stores • LEMAIRE J. & XODO M.L.

Contactgegevens LEMAIRE J. & XODO M.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEMAIRE J. & XODO M.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEMAIRE J. & XODO M.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LABOULLE 36; 4130; ESNEUX, België

Telefoon (phone): 43883652 (+32-43883652) 43883652 (+32-43883652)

Fax (fax): +32 (53) 517-58-75 +32 (53) 517-58-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEMAIRE J. & XODO M.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEMAIRE J. & XODO M.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEMAIRE J. & XODO M.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEMAIRE J. & XODO M.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEMAIRE J. & XODO M.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEMAIRE J. & XODO M.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEMAIRE J. & XODO M.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEMAIRE J. & XODO M.L.
Products information LEMAIRE J. & XODO M.L.

BTW identificatienummer (tax): BE09907165527
Ondernemingsnummer: 7409698486
Hoofdstad (capital): 482,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 648,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in LEMAIRE J. & XODO M.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEMAIRE J. & XODO M.L.
(Get full report from official database of BE for LEMAIRE J. & XODO M.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEMAIRE J. & XODO M.L.
Addition kinds of activities for LEMAIRE J. & XODO M.L.

632400. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
17990604. Demountable partitie installatie | Demountable partition installation
24991004. Marktmanden, hout | Market baskets, wood
33390300. Silicon en chroom | Silicon and chromium
50880100. Marine ambachten en benodigdheden | Marine crafts and supplies
51690900. Voedingsadditieven en conserveermiddelen | Food additives and preservatives
82990000. Scholen en educatieve diensten, nec | Schools and educational services, nec
97110000. nationale veiligheid | National security

Werken bij LEMAIRE J. & XODO M.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEMAIRE J. & XODO M.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEMAIRE J. & XODO M.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEMAIRE J. & XODO M.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plooiwerk van allerhande veren. Je start 12 september 2018 tot 26 september 2018. Er is een grote kans op verlening.

  • Adjunct van de directie – Strategische cel IVA Mobiliteitsbedrijf Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het Mobiliteitsbedrijf kom je terecht op de afdeling Beleid. Deze bestaat uit vier cellen: strategisch beleid, ruimtelijke projecten en vervoerplannen, operationeel beleid en fietscel. U zal werken in de cel strategisch beleid die de strategische lijnen que mobiliteitsbeleid in Gent uitzet in overleg met de betrokken partners. De kerntaak van de cel strategisch beleid is de strategische lijnen qua mobiliteitsbeleid in Gent uit te zetten in overleg met de betrokken partners. Deze uiten zich voornamelijk in de onderstaande 4 aspecten. U werkt strategische mobiliteitsplannen en -visies uit in functie van het stimuleren van meer duurzame mobiliteit/verplaatsingen en in samenwerking met alle betrokken actoren. Naast het uitwerken en opvolgen van eigen plannen, worden ook planprocessen opgevolgd in relatie tot mobiliteit die door andere actoren worden opgestart. U voert hierover onderhandelingen waar nodig. U zal in dit kader de nodige studies lanceren bij externe bureaus en opvolgen, gesteund door uw eigen expertise. U kunt ook ingezet worden in het trekken en opvolgen van overlegmomenten met strategische partners binnen het mobiliteitsbeleid, zowel extern als intern binnen de stad.

  • Onderhoudstechnieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je lost technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel en efficiënt op . Zowel in de werkplaats als op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • Technisch toonzaal verkoper verwarming en technieken (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een technisch toonzaal verkoper. Tot jouw takenpakket behoort: Als commercieel technisch adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor alles met betrekking tot centrale verwarming en woningtechnieken. Met een handig computer programma (berekeningsprogramma, warmteverliezen en vloerverwarming) maak je een gepaste offerte die je op commerciële wijze afrondt tot een order. Je begeleidt de klanten en installateurs doorheen heel het verkoopproces met technische kennis en esthetisch advies. Ook volg je op regelmatige basis opleidingen om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

  • Jobstudent met technische kennis (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalfirma in de regio van Tessenderlo zoeken wij een gemotiveerde student. Je helpt mee in de productieomgeving en staat in voor het uitvoeren van verschillende taken. De firma zoekt iemand met technische achtergrond. We zoeken een student één dag of meerdere dagen door de week vrij is. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Student slagerij (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • Meestergast / metselaar (regio Ninove) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zoeken wij op heden een meetsergast, metselaar regio Ninove. Je staat in voor: het meewerken op de werf opvolgen van de werkzaamheden op de werf opleiden van nieuw personeel op de werf

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • ICT Helpdesk / Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: US CONNECT

    Type: Vaste Job

    Als externe ICT partner voor KMO’s zijn wij op zoek naar een Support Engineer die kan instaan voor het veelzijdige takenpakket van ICT Support aan onze klanten. In de job als ICT Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze Business klanten. Onderhoudsinterventies op gebruikersinfrastructuur van op afstand en soms ook ter plaatse, afhankelijk van de complexiteit van het probleem Ticketing systeem: allerlei vragen beantwoorden i.v.m. storingen, incidenten en corrigerende maatregelen Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, netwerkbeheer, virtualisatie en VoIP. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, HyperV, Sonicwall, Acronis, 3CX en HP. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen.

Zoek naar antwoorden van LEMAIRE J. & XODO M.L. in sociale netwerken
Look for responds of LEMAIRE J. & XODO M.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEMAIRE J. & XODO M.L.. Laat een reactie achter voor LEMAIRE J. & XODO M.L.. LEMAIRE J. & XODO M.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEMAIRE J. & XODO M.L.. Leave a respond for LEMAIRE J. & XODO M.L.. LEMAIRE J. & XODO M.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEMAIRE J. & XODO M.L. op de google maps. Adres en contacten LEMAIRE J. & XODO M.L.
Location of LEMAIRE J. & XODO M.L. on the google maps. Address and contacts of LEMAIRE J. & XODO M.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come LEMAIRE J. & XODO M.L. LEMAIRE J. & XODO M.L.: LA DONNA | LAMBRECHTS & ZONEN | COIFFURE CHRIS | WIM ROOTHOOFT | John Klaassen

Other related companies as LEMAIRE J. & XODO M.L.: LA DONNA | LAMBRECHTS & ZONEN | COIFFURE CHRIS | WIM ROOTHOOFT | John Klaassen

LEMAIRE J. & XODO M.L. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEMAIRE J. & XODO M.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09907165527. Het bedrijf LEMAIRE J. & XODO M.L. bevindt zich op het adres: AVENUE LABOULLE 36; 4130; ESNEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 482,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 648,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in LEMAIRE J. & XODO M.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEMAIRE J. & XODO M.L. is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEMAIRE J. & XODO M.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEMAIRE J. & XODO M.L., openstaande posities, locatie van LEMAIRE J. & XODO M.L. op de kaart.

LEMAIRE J. & XODO M.L. is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEMAIRE J. & XODO M.L., company assigned to the tax number BE09907165527. The company LEMAIRE J. & XODO M.L. is located at the address: AVENUE LABOULLE 36; 4130; ESNEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 482,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 648,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in LEMAIRE J. & XODO M.L. were not found.
The main activity of LEMAIRE J. & XODO M.L. is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEMAIRE J. & XODO M.L. is not available. You also can look at reviews of LEMAIRE J. & XODO M.L., open positions, location of LEMAIRE J. & XODO M.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEMAIRE J. & XODO M.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEMAIRE J. & XODO M.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEMAIRE J. & XODO M.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEMAIRE J. & XODO M.L., employees, financial statistics.