BOMACO NV

Contactgegevens BOMACO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOMACO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOMACO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Z.I. Doormveld 3 1731 Zellik, België

Telefoon (phone): 32.24 66 03 05 32.24 66 03 05

Fax (fax): 32.24 66 95 58 32.24 66 95 58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOMACO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOMACO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOMACO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOMACO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOMACO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOMACO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOMACO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOMACO NV
Products information BOMACO NV

BTW identificatienummer (tax): BE04432128906
Ondernemingsnummer: 7227874755
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 162,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Panels,veneered and plywood^^Timber,unplaned

Product categorie (product category): Wood; Wood and Furniture

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOMACO NV
(Get full report from official database of BE for BOMACO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOMACO NV
Addition kinds of activities for BOMACO NV

207600. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
26210300. Speciaal of chemisch behandelde papieren | Specialty or chemically treated papers
29110204. Kerosine | Kerosene
32950203. Klei, gemalen of anderszins behandeld | Clay, ground or otherwise treated
50440401. Adressenmachines | Addressing machines

Werken bij BOMACO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOMACO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOMACO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOMACO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Insurance Officer (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan jou om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Hieronder een greep uit je takenpakket: • contacten met bestuurders, makelaars, verzekeraars, herstellers en experts • beoordeling van de aangifte en verdere opvolging van je eigen schadedossiers • verwerking en recuperatie van de facturen • monitoring van de doorlooptijd • proactieve communicatie en service verlening naar de klant/bestuurder • ...

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • MONTEURS CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek monteurs centrale verwarming.

  • Machine operator vaste nacht (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - opstarten, bedienen en ombouwen van productiemachines - opvolgen van de kwaliteit - oplossen van kleine storingen (met ondersteuning van de techniekers)

  • Lasser met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij zeer flexibel naar uren toe? Ben jij een ervaren lasser met inzicht? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant zijn wij opzoek naar een ervaren lasser die passie heeft. Jouw takenpakket bevat: Voorbereiding van de werken; Boren, knippen, zagen, ... Monteren en samenstellen; Halfautomatisch lassen; Indien gewenst mee op montage (dit is vrijblijvend).

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Katelijne-Waver M/V (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • HUISHOUDHULP REGIO Grobbendonk M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • Huishoudhulp Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week

  • ENTHOUSIASTE STUDENT: 3 ZATERDAGEN BESCHIKBAAR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!  De bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 01/12 flyers uitdeelt!   

  • Coach tik tik dactylo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in het Antwerpen, Deurne, Borgerhout....

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

Zoek naar antwoorden van BOMACO NV in sociale netwerken
Look for responds of BOMACO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOMACO NV. Laat een reactie achter voor BOMACO NV. BOMACO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOMACO NV. Leave a respond for BOMACO NV. BOMACO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOMACO NV op de google maps. Adres en contacten BOMACO NV
Location of BOMACO NV on the google maps. Address and contacts of BOMACO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BOMACO NV BOMACO NV: JEAN-PIERRE OVERSTEYNS | GILBERT LEON ET EMMANUEL | Floorlifting Uretek BVBA | KBMB | CISEAUX FAMILY'S ELEGANCE

Other related companies as BOMACO NV: JEAN-PIERRE OVERSTEYNS | GILBERT LEON ET EMMANUEL | Floorlifting Uretek BVBA | KBMB | CISEAUX FAMILY'S ELEGANCE

BOMACO NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOMACO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432128906. Het bedrijf BOMACO NV bevindt zich op het adres: Z.I. Doormveld 3 1731 Zellik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 162,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wood; Wood and Furniture. Lijst met producten zijn Panels,veneered and plywood^^Timber,unplaned.
De hoofdactiviteit van BOMACO NV is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOMACO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOMACO NV, openstaande posities, locatie van BOMACO NV op de kaart.

BOMACO NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOMACO NV, company assigned to the tax number BE04432128906. The company BOMACO NV is located at the address: Z.I. Doormveld 3 1731 Zellik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 162,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wood; Wood and Furniture. List of products are Panels,veneered and plywood^^Timber,unplaned.
The main activity of BOMACO NV is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOMACO NV is not available. You also can look at reviews of BOMACO NV, open positions, location of BOMACO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOMACO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOMACO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOMACO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOMACO NV, employees, financial statistics.