FLCHEM-LAB NV

Contactgegevens FLCHEM-LAB NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCHEM-LAB NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCHEM-LAB NV

Regio (region): Zedelgem, België

Adres (address): Arentsdreef 2 8210 Zedelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-28-83-20 32-50-28-83-20

Fax (fax): 32-50-78-26-54 32-50-78-26-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCHEM-LAB NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCHEM-LAB NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCHEM-LAB NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCHEM-LAB NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCHEM-LAB NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCHEM-LAB NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCHEM-LAB NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCHEM-LAB NV
Products information FLCHEM-LAB NV

BTW identificatienummer (tax): BE08258666992
Ondernemingsnummer: 9239471435
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 470,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in FLCHEM-LAB NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Chemicals - import-export

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCHEM-LAB NV
(Get full report from official database of BE for FLCHEM-LAB NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCHEM-LAB NV
Addition kinds of activities for FLCHEM-LAB NV

01190103. Linzenboerderij | Lentil farm
44490101. Canal barge operaties | Canal barge operations
50470304. Elektromedische apparatuur | Electro-medical equipment
50840512. ruimers | Reamers
76239900. Koeltechniek en reparatie, anders | Refrigeration service and repair, nec

Werken bij FLCHEM-LAB NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCHEM-LAB NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCHEM-LAB NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCHEM-LAB NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Automation Engineer (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Automation Engineer: - Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen die instaan voor het aandrijven, beveiligen en de datacommunicatie van bouwkranen. Taken: - Meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen - Meewerken aan het uitvoeren van allerhande automatiseringsprojecten waarbij PLC- programmatie een belangrijk aandeel is van het takenpakket - Ontwerpspecificaties omzetten naar productiespecificaties - Helpen bij het testen van de elektonische systemen op prototypes - Helpen in de proces-engineering - Continue oog hebben voor productieverbeteringen - ...

  • Verkoop speelgoedwinkel 29uur per week (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toffe, zeer goed draaiende speelgoedwinkel in Keerbergen zoeken we vanuit Actief Interim een winkelmedewerker. Momenteel, door de samenstelling van het team, gaat het over een deeltijdse opdracht van +/- 29uur / week

  • Manuele magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

  • GL Accountant met controlling taken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de haven van Antwerpen is op zoek naar een enthousiaste GL Accountant. Heb je reeds enige ervaring met boekhouding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch team? Jouw takenpakket als GL Accountant: Maandelijkse afschrijvingen Provisies Omzetspecificaties Margecontrole- en analyse Intercompany BTW Banken boeken Voorraadcontroles Forecasting Cash flow forecasting Debiteurenbeheer van enkele key accounts Controlling Bewaking van interne controleprocessen Sox compliancy Interne audits

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EDEGEM/MORTSEL/HOVE - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Halle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Verkoopsmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Jobstudent: Voor een klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een gemotiveerde student voor op zondagvoormiddag. Je staat in voor de verkoop van voedingswaren in een slagerij.

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

  • SAP sales & logistics consultant DV00534 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je werkt die projecten uit in samenspraak met de commerciële diensten en magazijnen van de verschillende business units. Je ondersteunt de gebruikers binnen alle sites van het bedrijf en zorgt voor de nodige documentatie en training. Naast het meewerken aan diverse kleine en grotere projecten ben je ook bereid om het nodige supportwerk te doen. Als SAP Sales & Logistics consultant ben je een sparringpartner voor de business en back-up voor collega SAP consultants. Je rapporteert aan de SAP Projectlead SD.

  • DOSSIERBEHEERDER/ IAB- ACCOUNTANT / TEAMLEADER - KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669723-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor dit kantoor met een moderne uitstraling en gelegen in een gemakkelijk bereikbaar gebied zijn we op zoek naar een teamleader / IAB accountant met goesting om zijn/haar eigen team te leiden. Als je op zoek bent naar een nieuw kantoor waar alle kansen aan jou zullen geboden worden om mee het beleid en de groei van dit kantoor uit te stippelen dan is het zeker belangrijk om even bij deze vacature stil te staan. Dossierbeheerder / IAB-Accountant / Teamleader: Profiel Je hebt een bachelor Accountancy- fiscaliteit of een gelijkwaardig diploma in deze richting Er staat minstens 8 jaar ervaring op je teller Je bent een leidinggevende figuur en je haalt voldoening uit het delen van je kennis. Je bent in het bezit van een IAB / BIBF Titel of bent in proces om deze te behalen.

  • Business Developer (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ANB SECURITE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AnB-Rimex is een fabrikant-distributeur van alarm- en domoticasystemen en distributeur van CCTV, toegangscontrole en branddetectie materiaal. Onze klanten zijn de elektrotechnische en de alarminstallatiebedrijven. Voor de uitbreiding van onze commerciële dienst in Vlaanderen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde business developer. Binnen jouw regio zal je verantwoordelijk zijn voor het uitbreiden van het klantenbestand en het onderhouden van de relaties met bestaande klanten. Dit alles om de gestelde doelen te bereiken. Hiervoor wordt je ondersteund door een dynamische groep collega's op zowel technisch als commercieel vlak. Ben je aangesproken door techniek. Ben je een dynamisch persoon die zelfstandig kan werken. Ben je communicatief en klantgericht. Ben je getriggerd door uitdagingen. Dan is dit een opportuniteit voor u!

Zoek naar antwoorden van FLCHEM-LAB NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCHEM-LAB NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCHEM-LAB NV. Laat een reactie achter voor FLCHEM-LAB NV. FLCHEM-LAB NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCHEM-LAB NV. Leave a respond for FLCHEM-LAB NV. FLCHEM-LAB NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCHEM-LAB NV op de google maps. Adres en contacten FLCHEM-LAB NV
Location of FLCHEM-LAB NV on the google maps. Address and contacts of FLCHEM-LAB NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCHEM-LAB NV FLCHEM-LAB NV: AUTEURS ASSOCIةS | EMIEL GODAERT | A.E.I. | COIFFURE S?DUCTIF | DE VLAAMSE REISDUIF

Other related companies as FLCHEM-LAB NV: AUTEURS ASSOCIةS | EMIEL GODAERT | A.E.I. | COIFFURE S?DUCTIF | DE VLAAMSE REISDUIF

FLCHEM-LAB NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Zedelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCHEM-LAB NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08258666992. Het bedrijf FLCHEM-LAB NV bevindt zich op het adres: Arentsdreef 2 8210 Zedelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 470,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Chemicals - import-export. Producten gemaakt in FLCHEM-LAB NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCHEM-LAB NV is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCHEM-LAB NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCHEM-LAB NV, openstaande posities, locatie van FLCHEM-LAB NV op de kaart.

FLCHEM-LAB NV is a company, that was registered 1985 in Zedelgem region, Belgium. Full name of company is FLCHEM-LAB NV, company assigned to the tax number BE08258666992. The company FLCHEM-LAB NV is located at the address: Arentsdreef 2 8210 Zedelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 470,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Chemicals - import-export. Products created in FLCHEM-LAB NV were not found.
The main activity of FLCHEM-LAB NV is Eating and Drinking Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCHEM-LAB NV is not available. You also can look at reviews of FLCHEM-LAB NV, open positions, location of FLCHEM-LAB NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCHEM-LAB NV, Zedelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCHEM-LAB NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCHEM-LAB NV, Zedelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCHEM-LAB NV, employees, financial statistics.