WERK VAN DON BOSCO

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • WERK VAN DON BOSCO
Private companiesFood Stores • WERK VAN DON BOSCO

Contactgegevens WERK VAN DON BOSCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WERK VAN DON BOSCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

WERK VAN DON BOSCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSTRAAT 89; 3150; HAACHT, België

Telefoon (phone): 16609623 (+32-16609623) 16609623 (+32-16609623)

Fax (fax): +32 (61) 697-14-41 +32 (61) 697-14-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WERK VAN DON BOSCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WERK VAN DON BOSCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WERK VAN DON BOSCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WERK VAN DON BOSCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WERK VAN DON BOSCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WERK VAN DON BOSCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WERK VAN DON BOSCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WERK VAN DON BOSCO
Products information WERK VAN DON BOSCO

BTW identificatienummer (tax): BE01023345947
Ondernemingsnummer: 6557983398
Hoofdstad (capital): 235,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 580,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in WERK VAN DON BOSCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WERK VAN DON BOSCO
(Get full report from official database of BE for WERK VAN DON BOSCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor WERK VAN DON BOSCO
Addition kinds of activities for WERK VAN DON BOSCO

2675. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
204600. Nat maïs frezen | Wet corn milling
07240000. Katoen ginning | Cotton ginning
15420101. Commercieel en kantoorgebouw, nieuwbouw | Commercial and office building, new construction
38450104. Cardiographs | Cardiographs
39490406. toboggans | Toboggans
52110105. zijspoor | Siding
58130201. Cabaret | Cabaret
86610117. Inter-kerkelijke kerk | Inter-denominational church

Werken bij WERK VAN DON BOSCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WERK VAN DON BOSCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WERK VAN DON BOSCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WERK VAN DON BOSCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicking (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door middel van orderpicklijsten ga je de goederen met een elektrische sleper rond halen en stapel je deze op de juiste manier op de rolcontainers. * Klaarmaken van de bestellingen. * Leeggoed uitsorteren * Controle binnenkomende goederen * Orde en netheid magazijn

  • Customer Service Medewerker | Bouw | Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven customer Service medewerker voor een opdracht van 6 maanden met een goede kennis van het Duits! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een enthousiaste customer service medewerker met bij voorkeur een sterke interesse in de bouw. Takenpakket: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; Je beantwoordt technische vragen en brengt potentiële klanten in contact met aannemers; Je staat in voor de volledige orderverwerking; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en communicatieve opvolging van aannemers in verband met offertes, kwaliteit, etc., … Je staat dagelijks in contact met adviseurs en aannemers; Je rapporteert aan het management. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • Bordenbouwer - schoolverlaters welkom! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stelt na een intensieve interne opleidingsperiode, zelf de elektrische kracht- en stuurborden op, je bedraadt deze borden en je stuurt ze aan.

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • chauffeur CE (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur zal je volgende taken hebben: 30% rijden naar de verschillende bouwwerven met alle bouwmaterialen. 70% meehelpen in het atelier om voorbereidende werken uit te voeren of helpen op montage. Het is de bedoeling naarmate van tijd dat dit terug 100% vervoer wordt.

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Accountmanager W- en O-Vl met technische affiniteit | prachtig bedrijf (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleidings- en inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van ons klantenbestand. Je krijgt een vaste klantenportefeuille in West- en Oost-Vlaanderen, deze bestaat onder meer uit: houthandels, verandabouwers,... Je neemt de verkoop in West- en Oost-Vlaanderen in handen. Je luistert naar de behoeften van je klanten en geeft gepaste informatie en advies. Je biedt technische ondersteuning aan klanten. Je maakt hen enthousiast over de verschillende producten en toont de voordelen die deze bieden op alle vlakken. Je neemt actief deel aan commerciële vergaderingen waar de stand van zaken bekeken wordt en de doelen voor de toekomst vastgelegd worden. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio Geel-mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van WERK VAN DON BOSCO in sociale netwerken
Look for responds of WERK VAN DON BOSCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor WERK VAN DON BOSCO. Laat een reactie achter voor WERK VAN DON BOSCO. WERK VAN DON BOSCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WERK VAN DON BOSCO. Leave a respond for WERK VAN DON BOSCO. WERK VAN DON BOSCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WERK VAN DON BOSCO op de google maps. Adres en contacten WERK VAN DON BOSCO
Location of WERK VAN DON BOSCO on the google maps. Address and contacts of WERK VAN DON BOSCO

Andere gerelateerde bedrijven als come WERK VAN DON BOSCO WERK VAN DON BOSCO: PANITTI PIETRO | I.P.L. SA | Buma BVBA | PIET COYSMAN | Blue Room

Other related companies as WERK VAN DON BOSCO: PANITTI PIETRO | I.P.L. SA | Buma BVBA | PIET COYSMAN | Blue Room

WERK VAN DON BOSCO is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WERK VAN DON BOSCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01023345947. Het bedrijf WERK VAN DON BOSCO bevindt zich op het adres: STATIONSTRAAT 89; 3150; HAACHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 235,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 580,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in WERK VAN DON BOSCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WERK VAN DON BOSCO is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WERK VAN DON BOSCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WERK VAN DON BOSCO, openstaande posities, locatie van WERK VAN DON BOSCO op de kaart.

WERK VAN DON BOSCO is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is WERK VAN DON BOSCO, company assigned to the tax number BE01023345947. The company WERK VAN DON BOSCO is located at the address: STATIONSTRAAT 89; 3150; HAACHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 235,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 580,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in WERK VAN DON BOSCO were not found.
The main activity of WERK VAN DON BOSCO is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WERK VAN DON BOSCO is not available. You also can look at reviews of WERK VAN DON BOSCO, open positions, location of WERK VAN DON BOSCO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WERK VAN DON BOSCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WERK VAN DON BOSCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WERK VAN DON BOSCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WERK VAN DON BOSCO, employees, financial statistics.