HUIS PASSE PARTOUT

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • HUIS PASSE PARTOUT
Private companiesTransportation by Air • HUIS PASSE PARTOUT

Contactgegevens HUIS PASSE PARTOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS PASSE PARTOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS PASSE PARTOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOVESTRAAT 12; 2650; EDEGEM, België

Telefoon (phone): 34585792 (+32-34585792) 34585792 (+32-34585792)

Fax (fax): +32 (3) 974-43-63 +32 (3) 974-43-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS PASSE PARTOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS PASSE PARTOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS PASSE PARTOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS PASSE PARTOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS PASSE PARTOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS PASSE PARTOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS PASSE PARTOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS PASSE PARTOUT
Products information HUIS PASSE PARTOUT

BTW identificatienummer (tax): BE04477172851
Ondernemingsnummer: 3621063232
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 806,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in HUIS PASSE PARTOUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dameskledingzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS PASSE PARTOUT
(Get full report from official database of BE for HUIS PASSE PARTOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS PASSE PARTOUT
Addition kinds of activities for HUIS PASSE PARTOUT

22980000. Cordage en touw | Cordage and twine
26559903. Lintblokken, vezel: gemaakt van gekochte materialen | Ribbon blocks, fiber: made from purchased material
32720401. Schoorsteenkappen, beton | Chimney caps, concrete
32810202. Desk set bases, onyx | Desk set bases, onyx
96419900. Regulering van de landbouwmarketing, nv | Regulation of agricultural marketing, nec

Werken bij HUIS PASSE PARTOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS PASSE PARTOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS PASSE PARTOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS PASSE PARTOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent(e) verzorgende te Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Perwijshof te Westerlo op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Student JBC Korbeek-Lo (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: THINFACTORY

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

  • Web/app ontwikkelaar (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle interne bedrijfsprocessen. Je beheert en ontwikkelt (in team) een geautomatiseerde toekomst in een jong, sterk, groeiend familiebedrijf. Je ontwikkelt de bedrijfswebsite en apps. Je analyseert problemen en lost deze op a.d.h.v. nieuwe programmaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • medewerker m/v fruit en groenten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen en egaliseren van de afdeling fruit en groenten. Je komt in een tof team terecht waar het een plezier is om in te werken. We zorgen voor een goede werk/prive balans, door zaterdagen en zondagen afwisselend te komen werken.

  • Projectleider machinebouw (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TecQuality Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in machinebouw regio Roeselare, zijn we momenteel op zoek naar een projectleider. Takenpakket: - je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en coördineren van verschillende projecten - je start vanaf het eerste klantencontact waarbij je ter plaatse de vraag van de klant analyseert, opmeet en aansluitend de lay-out of machine uittekent - je volgt het project op van A tot Z en stuurt bij waar nodig

  • LOGOPEDIST(E) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK SPREKEND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige logopedist. Je behandelt volwassenen en kinderen met spraak/taal/leerstoornissen/neurologische stoornissen, volgens de huidige patienten en het eigen interesseveld. Je werkt in een praktijkruimten en op huisbezoeken in de omgeving.

  • Talenthunter (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Et surtout, vous voulez réaliser vos perspectives du futur et changer votre revenu? Nous sommes partenaire de la plus grande société de networkmarketing en Allemagne et l'une des entreprises qui a le plus de succès en vente directe en Europe dans le domaine de la santé et de beauté. Cela a été récemment confirmé par "l’award Seldia" pour la «Société de l'année 2015». Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté. Nous fournissons des produits de haute qualité, ce qui contribue à une meilleure santé et une meilleure apparence.

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

Zoek naar antwoorden van HUIS PASSE PARTOUT in sociale netwerken
Look for responds of HUIS PASSE PARTOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS PASSE PARTOUT. Laat een reactie achter voor HUIS PASSE PARTOUT. HUIS PASSE PARTOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS PASSE PARTOUT. Leave a respond for HUIS PASSE PARTOUT. HUIS PASSE PARTOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS PASSE PARTOUT op de google maps. Adres en contacten HUIS PASSE PARTOUT
Location of HUIS PASSE PARTOUT on the google maps. Address and contacts of HUIS PASSE PARTOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS PASSE PARTOUT HUIS PASSE PARTOUT: V.C. DE MOEDIGE TRAPPERS | MARTIAL PONCIN CARRELAGE | NESTLE BELGILUX NV | Pro-Gen NV | Publirama NV

Other related companies as HUIS PASSE PARTOUT: V.C. DE MOEDIGE TRAPPERS | MARTIAL PONCIN CARRELAGE | NESTLE BELGILUX NV | Pro-Gen NV | Publirama NV

HUIS PASSE PARTOUT is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS PASSE PARTOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04477172851. Het bedrijf HUIS PASSE PARTOUT bevindt zich op het adres: HOVESTRAAT 12; 2650; EDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 806,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Dameskledingzaken. Producten gemaakt in HUIS PASSE PARTOUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS PASSE PARTOUT is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS PASSE PARTOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS PASSE PARTOUT, openstaande posities, locatie van HUIS PASSE PARTOUT op de kaart.

HUIS PASSE PARTOUT is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS PASSE PARTOUT, company assigned to the tax number BE04477172851. The company HUIS PASSE PARTOUT is located at the address: HOVESTRAAT 12; 2650; EDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 806,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Dameskledingzaken. Products created in HUIS PASSE PARTOUT were not found.
The main activity of HUIS PASSE PARTOUT is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS PASSE PARTOUT is not available. You also can look at reviews of HUIS PASSE PARTOUT, open positions, location of HUIS PASSE PARTOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS PASSE PARTOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS PASSE PARTOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS PASSE PARTOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS PASSE PARTOUT, employees, financial statistics.