GLASHANDEL NUYENS

Contactgegevens GLASHANDEL NUYENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GLASHANDEL NUYENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GLASHANDEL NUYENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOOGBOOMSTEENWEG 151; 2950; KAPELLEN, België

Telefoon (phone): 36643391 (+32-36643391) 36643391 (+32-36643391)

Fax (fax): +32 (55) 838-20-16 +32 (55) 838-20-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GLASHANDEL NUYENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GLASHANDEL NUYENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GLASHANDEL NUYENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GLASHANDEL NUYENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GLASHANDEL NUYENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GLASHANDEL NUYENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GLASHANDEL NUYENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GLASHANDEL NUYENS
Products information GLASHANDEL NUYENS

BTW identificatienummer (tax): BE08057617187
Ondernemingsnummer: 7777191162
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 741,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activit茅s: Vitriers.. Types de Mat茅riaux: Verre.

Product categorie (product category): Mat茅riaux de construction Vitrage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GLASHANDEL NUYENS
(Get full report from official database of BE for GLASHANDEL NUYENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GLASHANDEL NUYENS
Addition kinds of activities for GLASHANDEL NUYENS

229603. Koord en stof voor het versterken van brandstofcellen | Cord and fabric for reinforcing fuel cells
721901. Garment maken, wijzigen en repareren | Garment making, alteration, and repair
20960000. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
25110607. Telefoon stands: hout | Telephone stands: wood
28690316. Looizuur | Tannic acid

Werken bij GLASHANDEL NUYENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GLASHANDEL NUYENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GLASHANDEL NUYENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GLASHANDEL NUYENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • Douanedeclarant (m/v) | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal logistiek bedrijf, gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Douanedeclarant. Als douanedeclarant heb je een uitgebreid takenpakket, waaronder: De opmaak van import- en exportdocumenten. Diverse certificaten uitstellen. Opvolging en aanvraag van importvergunningen. Communicatie met diverse afdelingen binnen de firma.

  • Tijdelijke opdracht winkelbediende herenwinkel (oktober) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een deel in de stock om de kledij voor te bereiden in de winkel, daarnaast help je mee bij de verkoop van de kledij. Je geeft advies waar nodig en helpt de klanten op een vriendelijke en klantgerichte manier. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast stel je jou flexibel op naar werkuren toe.

  • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

  • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Industrialisation Engineer | link R&D/productie | multinational (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Dé link tussen R&D en productie! Je bent nauw betrokken bij de introductie van nieuwe producten op de werkvloer. Je legt de optimale condities vast, stelt de nodige workflows op, doet werkpostanalyse en maakt de nodige programma’s aan. Je zorgt ervoor dat de productiedossiers opgesteld worden en je ontwikkelt de nodige tools. Je bent er ook voortdurend op uit om de productieprocessen te verbeteren. Je stelt procesparameters op en waakt erover dat ze gerespecteerd worden. Je stelt een onderhoudsplan op en kijkt toe op de naleving ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de precalculatie bij nieuwe producten en nacalculatie bij lopende producten. Voor dit alles sta je in nauw contact met de R&D‐ingenieurs binnen deze elektronica-afdeling, met de productievestiging in het buitenland, met klanten en met de aankoopdienst en leveranciers.

  • Projectleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

  • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: O I P

    Type: Vaste Job

    OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

  • Verantwoordelijke allround medewerker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VMMC

    Type: Vaste Job

    Je leert eerst de basis (de klanten aan de kassa helpen en waar nodig in de winkel; je vult de producten juist aan in de rekken, je houdt de winkel ordelijk en proper, maakt belegde broodjes, ...) Nadien help je op een geduldige, vriendelijke en beleefde manier je collega's en klanten bij het oplossen van onenigheden. Je leert brood/koeffiekoeken/broodjes bakken, mensen opleiden, helpt mee met leveringen nakijken, bestellen, winkel openen/sluiten, ... Het is een functie met afwisselend werk en de doorgroeimogelijkheden zijn naargelang uw ambitie.

  • flexijob keuken (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Flexijob

    afwas en keuken hulp

Zoek naar antwoorden van GLASHANDEL NUYENS in sociale netwerken
Look for responds of GLASHANDEL NUYENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GLASHANDEL NUYENS. Laat een reactie achter voor GLASHANDEL NUYENS. GLASHANDEL NUYENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GLASHANDEL NUYENS. Leave a respond for GLASHANDEL NUYENS. GLASHANDEL NUYENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GLASHANDEL NUYENS op de google maps. Adres en contacten GLASHANDEL NUYENS
Location of GLASHANDEL NUYENS on the google maps. Address and contacts of GLASHANDEL NUYENS

Andere gerelateerde bedrijven als come GLASHANDEL NUYENS GLASHANDEL NUYENS: HYUNDAI Heavy Industries Europe | Van Lunter P | EDDY VAN HERCK | KARLA | WALTER VAN DEN EYNDE

Other related companies as GLASHANDEL NUYENS: HYUNDAI Heavy Industries Europe | Van Lunter P | EDDY VAN HERCK | KARLA | WALTER VAN DEN EYNDE

GLASHANDEL NUYENS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GLASHANDEL NUYENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08057617187. Het bedrijf GLASHANDEL NUYENS bevindt zich op het adres: HOOGBOOMSTEENWEG 151; 2950; KAPELLEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 741,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Mat茅riaux de construction Vitrage. Lijst met producten zijn Activit茅s: Vitriers.. Types de Mat茅riaux: Verre..
De hoofdactiviteit van GLASHANDEL NUYENS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GLASHANDEL NUYENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GLASHANDEL NUYENS, openstaande posities, locatie van GLASHANDEL NUYENS op de kaart.

GLASHANDEL NUYENS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is GLASHANDEL NUYENS, company assigned to the tax number BE08057617187. The company GLASHANDEL NUYENS is located at the address: HOOGBOOMSTEENWEG 151; 2950; KAPELLEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 741,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Mat茅riaux de construction Vitrage. List of products are Activit茅s: Vitriers.. Types de Mat茅riaux: Verre..
The main activity of GLASHANDEL NUYENS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GLASHANDEL NUYENS is not available. You also can look at reviews of GLASHANDEL NUYENS, open positions, location of GLASHANDEL NUYENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GLASHANDEL NUYENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GLASHANDEL NUYENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GLASHANDEL NUYENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GLASHANDEL NUYENS, employees, financial statistics.