TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE

Contactgegevens TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VRIJWILLIGERSLEI 20; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36651186 (+32-36651186) 36651186 (+32-36651186)

Fax (fax): +32 (11) 789-81-32 +32 (11) 789-81-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE
Products information TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE

BTW identificatienummer (tax): BE01460052490
Ondernemingsnummer: 6930969238
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 102,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verhuisdiensten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE
(Get full report from official database of BE for TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE
Addition kinds of activities for TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE

0171. Bessengewassen | Berry crops
0919. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
2761. Manifold business formulieren | Manifold business forms
07519901. Feedlot schoonmaakdiensten | Feedlot cleaning services
28650101. Zure kleurstoffen, synthetisch | Acid dyes, synthetic

Werken bij TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator lerend naar CNC Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verspaner ben je verantwoordelijk voor de creatie van de onderdelen van onze tandwielkasten (gietwerk, tandwielen & assen). Je taken omvatten zowel de opspanning van het werkstuk, de zelfstandige bediening van een van de meest moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, als de afwerking en een eerste kwaliteitscontrole binnen bepaalde toleranties van de werkstukken. Een greep uit de verspanende technieken die je bij de firma kan terugvinden: Cel Hard (twee afdelingen: Planeetwielen - assen en wielen) - Draaien: horizontaal en verticaal draaien - Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (microniveau)

  • DRINGEND Kassier (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote multi-media winkel te Sint-Pieters-Leeuw zijn wij dringend op zoek naar extra kassamedewerkers voor de komende weken. Als kassamedewerker zal je instaan voor: - onthalen van de klant - scannen van de producten - betalingen ontvangen - ...

  • Chauffeur CE - walking floor of afzetcontainers - hoog loon! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U wordt ingezet als chauffeur van een walking floor (hydraulische achterklep) of afzetcontainers met aanhangwagen (haaksysteem). Voor de walking floor: u bent bestuurder én belader. Op een kwartier ben je gelost, maar dan ruim je nadien ook de restjes op in de oplegger. Het zijn vooral dagritten tussen de 2 sites van het bedrijf, Brussel is zowat het verste dat je moet rijden. Voor de afzetcontainers: ophalen/leveren afzetcontainers voor houtafval, gans Belgie + N-Fr.

  • Job als aflasser regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als lasser regio Bocholt werk je in een team dat verantwoordelijk is voor de productie van de containers of zelfpersers of aanhangwagens. De ploegbaas start samen met jou de productie op ondersteunt je en stuurt bij waar nodig. Je werkt op een zelfstandige manier maar werken in teamverband is nooit veraf. Je werkt op een vaste locatie in het atelier. Alle producten ( persen containers transport specials) worden volledig gemaakt in het eigen atelier containers komen bij ons binnen als stalen plaat en gaat naar buiten volledig volgens de wensen van onze klant.

  • Kwaliteitscontroleur - Textiel (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding van 3 - 4 weken in dagploeg, word je tewerkgesteld in 2 ploegen.   Je bent verantwoordelijk voor het nemen van stalen volgens de vooropgestelde procedures. Vervolgens worden deze stalen ook uitgebreid getest en opgevolgd. Alle informatie wordt ingeput in het bedrijfssysteem. Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in volle groei, zoeken wij momenteel extra mensen op lange termijn!

  • CHAUFFEUR CE nationaal (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: VERGO

    Type: Vaste Job

    LEVEREN VAN KLANTEN MET EEN TREKKER - OPLEGGER CE - ADR ATTEST IS EEN VOORDEEL -

  • Elektrisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Electrical Design Engineer! Binnen het team van R&D staat u in voor het volledige elektrische ontwerp van productiemachines. U vervaardigt zelfstandig PLC sturingen. U maakt visualisaties met WinCC of andere toepassingen. Vanuit een concept maakt u een volledig ontwerp met de nodige uitvoeringsplannen van de sturingen en kastenbouw. U documenteert en analyseert constructies en machines of schakelingen en installaties of circuits en componenten. U voert tussentijdse en eindverificaties van het eigen werk uit en registreert deze. U signaleert mogelijkheden voor continuering en uitbreiding van werkzaamheden voor opdrachtgevers. U volgt de laatste technologische ontwikkelingen op.

  • Engineering assistant (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als engineering assistant kom je terecht in een vooruitstrevende, dynamische omgeving. Je takenpakket zal bestaan uit onderstaande taken: Je staat in voor het ontwerpen en het implementeren van PLC-programma's en visualisaties. Dit doe je voor zowel noodstroomoplossingen als WKK-installaties. Je denkt mee over nieuwe concepten en technologieën binnen het vakgebied. Je staat in voor het aftesten in de werkplaats, de installatie, de ingebruiknamen en opleidingen van de operatoren bij de klant. Je werkt in een hecht team en rapporteert aan diverse project managers.

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • Kinderpsycholoog (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: TheraPLUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk TheraPLUS te Lebbeke is op zoek naar een enthousiaste kinderpsycholoog (op zelfstandige basis) voor vervanging en eventueel om het team te versterken. website: www.theraplus.be

  • fytotherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een fytotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Hasselt 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Geel zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE in sociale netwerken
Look for responds of TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE. Laat een reactie achter voor TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE. TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE. Leave a respond for TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE. TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE op de google maps. Adres en contacten TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE
Location of TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE on the google maps. Address and contacts of TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE: LIGUE FRANCOPH. DE BASE-BALL & SOFT BALL | SERVAES P. & ZN | WORMALD | CROWET PHILIPPE | BERNARD SPEAKER & ZN

Other related companies as TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE: LIGUE FRANCOPH. DE BASE-BALL & SOFT BALL | SERVAES P. & ZN | WORMALD | CROWET PHILIPPE | BERNARD SPEAKER & ZN

TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01460052490. Het bedrijf TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE bevindt zich op het adres: VRIJWILLIGERSLEI 20; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 102,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verhuisdiensten. Producten gemaakt in TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE, openstaande posities, locatie van TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE op de kaart.

TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE, company assigned to the tax number BE01460052490. The company TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE is located at the address: VRIJWILLIGERSLEI 20; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 102,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verhuisdiensten. Products created in TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE were not found.
The main activity of TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE is not available. You also can look at reviews of TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE, open positions, location of TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRANSPORT GEERS JEAN-PIERRE, employees, financial statistics.