MALYSSE HEULE

Contactgegevens MALYSSE HEULE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MALYSSE HEULE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MALYSSE HEULE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BISSEGEMSESTRAAT 74; 8501; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56361111 (+32-56361111) 56361111 (+32-56361111)

Fax (fax): +32 (87) 885-73-30 +32 (87) 885-73-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MALYSSE HEULE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MALYSSE HEULE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MALYSSE HEULE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MALYSSE HEULE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MALYSSE HEULE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MALYSSE HEULE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MALYSSE HEULE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MALYSSE HEULE
Products information MALYSSE HEULE

BTW identificatienummer (tax): BE06184173583
Ondernemingsnummer: 8192199707
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 541,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Activités: Blanchisserie Industrielle, Nettoyage à Sec Industriel.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MALYSSE HEULE
(Get full report from official database of BE for MALYSSE HEULE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MALYSSE HEULE
Addition kinds of activities for MALYSSE HEULE

174201. Gips- en gipswerk | Plaster and drywall work
961199. Administratie van algemene economische programma's, nv | Administration of general economic programs, nec
24990902. Vleesplaten, hout | Meat boards, wood
24991500. Stoppers en stekkers, hout | Stoppers and plugs, wood
28650309. chloorfenol | Chlorophenol
34690000. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
37140301. Bumpers en bumperettes, motorvoertuig | Bumpers and bumperettes, motor vehicle
38279917. polarisatoren | Polarizers
73891408. Time-sharing condominium uitwisseling | Time-share condominium exchange
80110501. allergoloog | Allergist

Werken bij MALYSSE HEULE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MALYSSE HEULE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MALYSSE HEULE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MALYSSE HEULE. Looking for open vacancies in other companies

  • operator houtbewerkingmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: LEFEVERE GROEP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Na een opleidingsperiode het bedienen, instellen en optimaal in orde houden van ondermeer CNC-gestuurde freesmachines, opdeelzagen en andere houtbewerkingmachines

  • elektro mekanieker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van elektrisch en mechanisch, preventief en curatief onderhoud aan machines en installaties - Uitvoeren van werkbons volgens planning - Naleven van de veiligheidsregels bij het herstellen van machine(onderdelen) - Bespreken van technische problemen met operators, collega techniekers en leidinggevende - Invullen en afsluiten van werkbonnen. - Voorbereiden van en meehelpen aan groot periodiek onderhoud - Instaan voor orde en netheid en zorg dragen voor het eigen gereedschap

  • Controller Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Controller ben je verantwoordelijk voor het generen van de financieel-economische input voor de besluitvormingsprocessen binnen de Cabinefabriek. Jouw verantwoordelijkheden: participeren in feasibility en maak-/koopstudies opstellen en beoordelen van investeringsaanvragen en kostprijzen zorgdragen voor een adequate management accounting betrokken bij het bepalen van de lange termijn doelstellingen van de fabriek, het opstellen van de jaarbegroting en de maandelijkse resultaatsprognoses in samenwerking met het management Als Controller ben je lid van het managementteam van de Cabinefabriek, gelegen op de DAF-locatie in Westerlo. De Cabinefabriek is volop in beweging. Investeren en ontwikkelen, van zowel mens als product, staat hier centraal. De mensen die hier werken zijn gebeten door techniek en bereid te investeren in de eigen ontwikkeling om niet alleen zichzelf, maar ook DAF als organisatie te laten groeien.

  • Heftruckchauffeur (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een lader/losser met heftruckattest. Bij deze functie zal je vrachtwagens helpen laden en lossen met behulp van een heftruck0. Terwijl je dit doet blijf je natuurlijk waken over de kwaliteit van de goederen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Beringen/Heusden-Zolder/Houthalen-Helchteren (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder dringend! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ASC-SERVICE

    Type: Vaste Job

    ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

  • projectmedewerker steunpunt toetsontwikkeling en peilingen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    De projectmanager ondersteunt de teamleider bij het algemene beheer van het steunpunt. Deze projectmanager is verantwoordelijk voor alle financiële kwesties en regelt de personeelsadministratie. Zijn/haar takenpakket omvat:- Financiële taken, zoals meerjaren- en jaarbegrotingen opstellen en opvolgen ervan doorheen het jaar; monitoren van de budgetten per project en hieromtrent duidelijk communiceren met alle betrokken collega’s; opvolging externe en interne aankopen, vergoedingen aan externen, en lopende contracten; beantwoorden van alle vragen van collega’s omtrent financiën; interne en externe communicatie omtrent elk financieel dossier. - Personeelstaken, zoals:  alle contractaanvragen en -verlengingen; interne en externe communicatie omtrent personeelsdossiers en beantwoorden van personeelsgerelateerde vragen.- Rapportage en communicatie, zoals: het jaarplan en de ontwerpbegroting; het jaarverslag en financieel verslag; interne rapportage.- Andere taken, zoals: samen met de medewerker valorisatie de twee studie- en ontmoetingsdagen praktisch voorbereiden; opvolging (wetgeving rond) privacy en ethiek; andere aankopen en kleine administratieve taken. Bedrijfsprofiel: Het Steunpunt Toetsontwikkeling en Peilingen ontwikkelt in opdracht van het Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming peilings- en paralleltoetsen voor het evalueren van de eindtermen in het Vlaamse basisonderwijs en secundair onderwijs. Er werken een twintigtal medewerkers bij het Steunpunt, dat bestaat uit een afdeling toetsontwikkeling, een afdeling schoolfeedback en paralleltoetsen, een afdeling data-analyse, een afdeling organisatie, de projectmanager, de valorisatiemedewerker, de ICT-medewerker, doctoraatsstudenten, de teamleider en de promotor-coördinator.

  • Kok (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: 5th AVENUE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kok voor onze pas volledig vernieuwde zaak gelegen langs de Kinepolis te Hasselt.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

Zoek naar antwoorden van MALYSSE HEULE in sociale netwerken
Look for responds of MALYSSE HEULE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MALYSSE HEULE. Laat een reactie achter voor MALYSSE HEULE. MALYSSE HEULE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MALYSSE HEULE. Leave a respond for MALYSSE HEULE. MALYSSE HEULE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MALYSSE HEULE op de google maps. Adres en contacten MALYSSE HEULE
Location of MALYSSE HEULE on the google maps. Address and contacts of MALYSSE HEULE

Andere gerelateerde bedrijven als come MALYSSE HEULE MALYSSE HEULE: RUYTERS BART | IMPRIMERIE CREART & CO | LES ENTREPRISES LOMBET SA | Vanstraelen M | dipu BVBA

Other related companies as MALYSSE HEULE: RUYTERS BART | IMPRIMERIE CREART & CO | LES ENTREPRISES LOMBET SA | Vanstraelen M | dipu BVBA

MALYSSE HEULE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MALYSSE HEULE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06184173583. Het bedrijf MALYSSE HEULE bevindt zich op het adres: BISSEGEMSESTRAAT 74; 8501; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 541,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Blanchisserie Industrielle, Nettoyage à Sec Industriel..
De hoofdactiviteit van MALYSSE HEULE is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MALYSSE HEULE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MALYSSE HEULE, openstaande posities, locatie van MALYSSE HEULE op de kaart.

MALYSSE HEULE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is MALYSSE HEULE, company assigned to the tax number BE06184173583. The company MALYSSE HEULE is located at the address: BISSEGEMSESTRAAT 74; 8501; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 541,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Blanchisserie Industrielle, Nettoyage à Sec Industriel..
The main activity of MALYSSE HEULE is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MALYSSE HEULE is not available. You also can look at reviews of MALYSSE HEULE, open positions, location of MALYSSE HEULE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MALYSSE HEULE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MALYSSE HEULE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MALYSSE HEULE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MALYSSE HEULE, employees, financial statistics.