Dash Design Bureau

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Dash Design Bureau

Contactgegevens Dash Design Bureau: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dash Design Bureau: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dash Design Bureau

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Steenweg 408/19, Berchem, B-2600, België

Telefoon (phone): 32-3-380.06.50 32-3-380.06.50

Fax (fax): 32-3-230.28.36 32-3-230.28.36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dash Design Bureau: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dash Design Bureau"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dash Design Bureau"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dash Design Bureau, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dash Design Bureau. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dash Design Bureau, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dash Design Bureau. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dash Design Bureau
Products information Dash Design Bureau

BTW identificatienummer (tax): BE03151397705
Ondernemingsnummer: 4084960937
Hoofdstad (capital): 841,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 170,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Dash Design Bureau zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dash Design Bureau
(Get full report from official database of BE for Dash Design Bureau)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dash Design Bureau
Addition kinds of activities for Dash Design Bureau

241199. Logging, nec | Logging, nec
517199. Petroleumcentrales en -terminals, nec | Petroleum bulk stations and terminals, nec
874202. Human resource consulting diensten | Human resource consulting services
20769908. Tallow, groente | Tallow, vegetable
22730201. Badmatten en sets, textiel | Bathmats and sets, textile
79110100. Danszalen diensten | Dance hall services

Werken bij Dash Design Bureau: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dash Design Bureau: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dash Design Bureau. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dash Design Bureau. Looking for open vacancies in other companies

  • FLEXIJOB - HULP IN KEUKEN - 2 NAMIDDAGEN PER WEEK (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie gekende slagerij in de regio zijn we op zoek naar een medewerker voor het maken van dagschotels.

  • Koeltechnieker (M/V) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Brasschaat is op zoek naar een ervaren koeltechnieker voor een voltijdse betrekking. Het takenpakket bestaat uit volgende zaken: Herstellen en nakijken van warmtepompen, koelinstallaties, airco's ... Nazicht installaties bij particulieren Indien mogelijk eerstelijnsherstellingen doen Afspraak inplannen voor groot onderhoud of herstelling Betaalbonnen op correcte wijze opmaken Zelfstandig kunnen werken

  • Job als winkelmedewerker regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als winkelmedewerker regio Beringen zal je volgende taken uitvoeren: klanten verder helpen in de winkel. de kassaband op- en afladen (extra service) veel heffen en tillen. de klanten hun auto helpen inladen. bestellingen klaarzetten.

  • Calculator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong en dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar een Calculator (M/V) Verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het voorbereiden en calculeren van inkomende prijsvragen. - Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van meetstaten. - Je voert technische berekeningen en kostprijscalculaties uit. - Je onderhoudt goede contacten met onze klanten, toeleveranciers en onderaannemers. - Je zorgt voor een vlotte dossieroverdracht naar de projectleiders.

  • Huishoudhulp (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Bornem/Puurs/Sint-Amands. Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp /Poetshulp (met dienstencheques) Knesselare (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Call agent/recruiter gezocht bij Activate Brussel! (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Werken bij Activate betekent de perfecte balans tussen een leerzame studentenjob en een superleuke tijd! Je werkt in een jong en enthousiast team waarmee je het gezicht van leuke merken of goede doelen bent. Hiervoor bieden wij jou topbegeleiding en een goed loon. Functieomschrijving Je dagelijkse werkzaamheden kunnen als volgt omschreven worden: Posten van vacatures op verschillende jobboards voor de functie Werver Inkomende sollicitaties via e-mail en de verschillende jobboards beoordelen en verwerken Nabellen van potentiële kandidaten met als doel intakegesprekken in te plannen Administratieve opvolgingen

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • ADVISEUR DAKTECHNIEKEN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Construct

    Type: Vaste Job

    U bent een ervaren dakdekker en wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de specifieke daksystemen van onze klant, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo's in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten. Samen met uw collega's staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz. Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen.

  • Leerkracht Kapper (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CVKO - Centrum voor Kappersonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar de Herenkapper (M/V/X) met aantoonbare vakkennis en die de Nederlandse taal goed beheerst, zowel gesproken als geschreven. Je hoeft geen zelfstandig statuut te hebben want ook via payrolling kan je als freelance docent aan de slag gaan in één van onze leslocaties regio Antwerpen.

  • Vlogger/Blogger in 'Moestuinieren' (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de productie en verkoop van moestuinbakken- & tafels en wij zoeken een gedreven FlexiJobber met pit, passie en durf die de wereld van tweets, likes en clicks kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Jouw taak is het ontwerpen van creatieve communicatie voor onze klanten, gaande van nieuwsartikelen tot communicatie via allerlei Sociale Media. Jij wordt het nieuwe gezicht van onze afdeling en dankzij jou breng je mensen op een positieve manier aan het moestuinieren. Jou volgers zien in jou dan ook het voorbeeld hoe het anders en beter kan. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt de producten perfect aan. Je denkt mee en zoekt naar creatieve oplossingen.

Zoek naar antwoorden van Dash Design Bureau in sociale netwerken
Look for responds of Dash Design Bureau in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dash Design Bureau. Laat een reactie achter voor Dash Design Bureau. Dash Design Bureau bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dash Design Bureau. Leave a respond for Dash Design Bureau. Dash Design Bureau on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dash Design Bureau op de google maps. Adres en contacten Dash Design Bureau
Location of Dash Design Bureau on the google maps. Address and contacts of Dash Design Bureau

Andere gerelateerde bedrijven als come Dash Design Bureau Dash Design Bureau: FLI.C.M.A. INTERNATIONAL SA | Caroline | ESTHةTIQUE SYLVIE | DIRK EYSKENS | JACQUES LODEWYCKX

Other related companies as Dash Design Bureau: FLI.C.M.A. INTERNATIONAL SA | Caroline | ESTHةTIQUE SYLVIE | DIRK EYSKENS | JACQUES LODEWYCKX

Dash Design Bureau is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dash Design Bureau, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03151397705. Het bedrijf Dash Design Bureau bevindt zich op het adres: Grote Steenweg 408/19, Berchem, B-2600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 841,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 170,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Dash Design Bureau zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dash Design Bureau is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dash Design Bureau is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dash Design Bureau, openstaande posities, locatie van Dash Design Bureau op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dash Design Bureau is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dash Design Bureau, company assigned to the tax number BE03151397705. The company Dash Design Bureau is located at the address: Grote Steenweg 408/19, Berchem, B-2600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 841,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 170,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Dash Design Bureau were not found.
The main activity of Dash Design Bureau is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dash Design Bureau is not available. You also can look at reviews of Dash Design Bureau, open positions, location of Dash Design Bureau on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dash Design Bureau, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dash Design Bureau, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dash Design Bureau, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dash Design Bureau, employees, financial statistics.