A RANSY

Contactgegevens A RANSY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A RANSY: address, phone, fax, email, website, opening hours

A RANSY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE HEUSY 208; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87224124 (+32-87224124) 87224124 (+32-87224124)

Fax (fax): +32 (50) 759-22-50 +32 (50) 759-22-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A RANSY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A RANSY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A RANSY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A RANSY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A RANSY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A RANSY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A RANSY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A RANSY
Products information A RANSY

BTW identificatienummer (tax): BE06642578125
Ondernemingsnummer: 2108245849
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 403,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in A RANSY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A RANSY
(Get full report from official database of BE for A RANSY)

Aanvulling soorten activiteiten voor A RANSY
Addition kinds of activities for A RANSY

598300. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
17430000. Terrazzo, tegel, marmer en mossaic werk | Terrazzo, tile, marble and mossaic work
22730400. Tapijten, hand en machine gemaakt | Carpets, hand and machine made
28990405. Ontstek korrels, borium kaliumnitraat | Igniter grains, boron potassium nitrate
32550102. Kunststof vuurvaste materialen, klei | Plastic refractories, clay
32759900. Gipsproducten, n.v. | Gypsum products, nec
50210103. Kerkbanken | Church pews
59630206. Lunchwagon | Lunch wagon
59999916. Loodgieters en verwarming benodigdheden | Plumbing and heating supplies

Werken bij A RANSY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A RANSY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A RANSY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A RANSY. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker facturatie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als Medewerker facturatie krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder een praktisch overzicht: Facturen inboeken en aanmaken Betalingen en klanten opvolgen Gedurende 3 à 4 maanden meewerken op het onthaal: eerste lijnen nemen en doorverbinden orders ingeven bezoekers verwelkomen enz.

  • Industrieel Mecanicien regio Antwerpern M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als allround Onderhoudsmecanicien bij SPIE ben je verantwoordelijk voor mechanisch onderhoud en herstellingen aan apparaten, machines en installaties. In deze functie word je tewerkgesteld in een productieomgeving of een procesinstallatie bij één van onze klanten regio Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : -Monteren, demonteren en vervangen van apparaten -In- en uitbouwen van pompen -Herstellingen (mechanisch) aan pompen, kleppen, reductiekasten en andere mechanische onderdelen. -Herstellingen en vervanging van allerlei mechanische constructies

  • Declarant export m/v (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizingen en logistiek Je bent als Declarant Export verantwoordelijk voor het zorgvuldig behandelen van algemene exportformaliteiten en bijhorende administratie binnen het gestelde tijdskader. Je schat de mogelijke problemen en valkuilen juist in Je geeft feedback aan klanten bij foutieve/ontbrekende info op opdrachten Je bent verantwoordelijk voor het correct opmaken en opvolgen van de importopdrachten, volgens de AEO-procedures Je bent je bewust van de financiële verwerking van de documenten

  • Schilders (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schilders- en vloerdersbedrijf zoeken wij 2 ervaren schilders. Je voert zowel de voorbereidende werken uit als het schilderen zelf. Je werkt vooral in hotels, winkels, kantoren en af en toe ook eens voor een particuliere opdracht en dit op werven gelegen over heel België. Je vertrekt rond 6u en dit vanop een carpoolplaats die je afspreekt met je collega. Verloning volgens barema van de bouwsector. Na een interimperiode maak je kans op een vast contract.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Kortenaken (met dienstencheques) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: PUUUR TIENEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Automation engineer regio Waregem / R&D - automatisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Passie voor automatisatie en op zoek naar een multinational om de komende jaren mee te werken aan uitdagende projecten? Automation Engineer gezocht regio Waregem ter uitbreiding van het team ! Als Automation Engineer wordt je functie gekenmerkt door automatiseringsprocessen. Optimalisatie, problemsolving zijn kernwoorden in jouw job als automatisatie - specialist ! Je gaat de bestaande systemen optimaliseren door detectie en analyse van behoeften, problemen en / of defecten van de automatisatie. Je staat met je collega's in voor een continue werking binnen het bedrijf door het beheer van de automatisatiesystemen. Start ups van nieuwe systemen, uitvoeren van testen. Contact en begeleiding van externe partners bij het uitvoeren van onderhoudsopdrachten en de start up van nieuwe systemen. voorbeelden van gebruikte automatisatiesystemen: Automatisch magazijn, Servomotors, Sturingen, ... Wil je meer weten welke multinational op zoek is naar jou ? Wie wil je aan boord als Automation Engineer? Bel op 051/ 66 11 20 voor meer info.

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • CHAUFFEUR CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: GETAX

    Type: Vaste Job

    Getax zoekt een chauffeur CE voor verschillende dagopdrachten van maandag tot en met vrijdag. Startuur tussen 12u en 14u. Op te starten : zo snel mogelijk. Vertrekken vanuit Ham.

  • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: USG Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Herentals 2018 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Herentals zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • Bediening/bar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: VALLÉ CARMEN

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de verkoop van maaltijden en dranken bij de klanten op een klantvriendelijke manier.

Zoek naar antwoorden van A RANSY in sociale netwerken
Look for responds of A RANSY in social networks

Lees alle opmerkingen voor A RANSY. Laat een reactie achter voor A RANSY. A RANSY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A RANSY. Leave a respond for A RANSY. A RANSY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A RANSY op de google maps. Adres en contacten A RANSY
Location of A RANSY on the google maps. Address and contacts of A RANSY

Andere gerelateerde bedrijven als come A RANSY A RANSY: SOLARIUM ATHEA LINE | CO WARE | LAURENT LEBLANC | JACQUES DELFOSSE | T茅l茅graphe (Le)

Other related companies as A RANSY: SOLARIUM ATHEA LINE | CO WARE | LAURENT LEBLANC | JACQUES DELFOSSE | T茅l茅graphe (Le)

A RANSY is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A RANSY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06642578125. Het bedrijf A RANSY bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE HEUSY 208; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 403,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voertuigen. Producten gemaakt in A RANSY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A RANSY is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A RANSY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A RANSY, openstaande posities, locatie van A RANSY op de kaart.

A RANSY is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is A RANSY, company assigned to the tax number BE06642578125. The company A RANSY is located at the address: CHAUSS?E DE HEUSY 208; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 403,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voertuigen. Products created in A RANSY were not found.
The main activity of A RANSY is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A RANSY is not available. You also can look at reviews of A RANSY, open positions, location of A RANSY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A RANSY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A RANSY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A RANSY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A RANSY, employees, financial statistics.