TRENDLINE HAIRSTYLERS

Contactgegevens TRENDLINE HAIRSTYLERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRENDLINE HAIRSTYLERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRENDLINE HAIRSTYLERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUINDERSWEG 61; 3630; MAASMECHELEN, België

Telefoon (phone): 89776434 (+32-89776434) 89776434 (+32-89776434)

Fax (fax): +32 (19) 642-24-23 +32 (19) 642-24-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRENDLINE HAIRSTYLERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRENDLINE HAIRSTYLERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRENDLINE HAIRSTYLERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRENDLINE HAIRSTYLERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRENDLINE HAIRSTYLERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRENDLINE HAIRSTYLERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRENDLINE HAIRSTYLERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRENDLINE HAIRSTYLERS
Products information TRENDLINE HAIRSTYLERS

BTW identificatienummer (tax): BE07204803466
Ondernemingsnummer: 6369567871
Hoofdstad (capital): 704,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 458,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in TRENDLINE HAIRSTYLERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRENDLINE HAIRSTYLERS
(Get full report from official database of BE for TRENDLINE HAIRSTYLERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRENDLINE HAIRSTYLERS
Addition kinds of activities for TRENDLINE HAIRSTYLERS

20460105. Vloeibaar stijfsel | Liquid starch
22530502. Blouses, breien | Blouses, knit
22820206. Rayon garen, gemaakt van aangekocht filament: gooien, draaien | Rayon yarn, made from purchased filament: throwing, twisting
34330101. Ketels, lage drukverwarming: stoom of warm water | Boilers, low-pressure heating: steam or hot water
79480101. Motorrijden | Motorcycle racing

Werken bij TRENDLINE HAIRSTYLERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRENDLINE HAIRSTYLERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRENDLINE HAIRSTYLERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRENDLINE HAIRSTYLERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

  • Handlanger - monteur industriebouw (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Konvert Construct Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Neerpelt is Konvert Construct op zoek naar een handlanger - monteur industriebouw. Ervaring is geen vereiste. Heb je geen hoogtevrees en schrikt hard werken je niet af? Neem dan zeker contact met ons op!

  • Magazijnier bouw (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Magazijnier bouw m/v je taken : besturen van heftruck laden en lossen van bouwmaterialen materialen inpakken paletten triëren magazijn proper houden

  • Administratief Bediende (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende \\\" verpakkingsdienst\\\" M/V; - Aanmaak en onderhoud artikelbeheer in ERP-systeem (Navision) - Ingrediëntendeclaraties opmaken volgens de Europese wetgeving en controle op volledigheid - Coördinatie tussen interne kwaliteitsdienst, leverancier, ontwerpbureau, klant en drukker bij aanmaak van nieuwe verpakkingen - Nazicht verpakkingen (PDF) met tekstdocumenten - Tekst- en productanalyses opvragen voor private labels

  • Senior Accountant (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een KMO in Asse (1730) zijn we op zoek naar een Senior Accountant om het boekhoudkundig team van 2 personen te vervolledigen. Heb jij al enkele jaren ervaring als accountant en voel je je klaar voor een nieuwe omgeving waar een betere work-life balance mogelijk is ? Lees dan zeker verder! Als Senior Accountant sta je o.a. in voor de volgende taken: Controle ingeboekte aan- en verkoopfacturen Uitvoeren van de de maand- en jaarafsluiting Debiteurenopvolging Intercompany reconciliaties Wekelijkse cash forecast voorbereiden Assisteren bij de maandelijkse reporting Assisteren bij het opmaken van budgetten en forecast Opportuniteiten opsporen voor procesverbetering

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DRINGEND STUDENT - Administratie (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf uit Kruishoutem zijn we op zoek naar een student die gedurende het 1ste semester 1 à 2 dagen per week kan werken. Je staat in voor het aanvullen van de artikelen-database in Excel, in functie van de ontwikkeling van een webshop. Omschrijvingen moeten uit het ERP-pakket worden gehaald (in Nl, Fr, En) De 5 belangrijkste hoofdkenmerken van het product moeten uit handleidingen en brochures worden gehaald (in Nl, Fr, En) Andere belangrijke kenmerken van het product moeten worden aangevuld (vb. dimensies, gewicht, kleur, etc.) Passende meta-data moet gelinkt worden aan het product zodat het makkelijk terug te vinden is in Google & de webshop Foto's moeten worden genomen van het product, indien nog niet beschikbaar.

  • Parketlegger (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kampenhout zijn we op zoek naar een student schrijnwerkerij.  Je zal tewerkgesteld worden in de schoolvakanties en occasioneel op zaterdagen.  

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FRITUUR FRANKY

    Type: Studentenjob

    Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

  • Bijlesgever Frans (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Frans aan volwassen leerlingen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Kelners gezocht voor bijverdienste hartje Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige toeristische en gekende plaats in hartje Brugge gaan we op zoek naar gemotiveerde kelners die op zoek zijn naar een bijverdienste. Hou je van klantencontact? Heb je een passie voor de horeca? Lees dan snel verder Taken van de gemotiveerde zaalmedewerker Bestellingen opnemen en ingeven in een digitale kassa Onthalen van de klanten, bedienen met een glimlach Suggesties voorstellen Bestellingen ophalen aan de bar en restaurant en doorvoeren naar de tafels Tafelfs afruimen afrekenen

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van TRENDLINE HAIRSTYLERS in sociale netwerken
Look for responds of TRENDLINE HAIRSTYLERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRENDLINE HAIRSTYLERS. Laat een reactie achter voor TRENDLINE HAIRSTYLERS. TRENDLINE HAIRSTYLERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRENDLINE HAIRSTYLERS. Leave a respond for TRENDLINE HAIRSTYLERS. TRENDLINE HAIRSTYLERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRENDLINE HAIRSTYLERS op de google maps. Adres en contacten TRENDLINE HAIRSTYLERS
Location of TRENDLINE HAIRSTYLERS on the google maps. Address and contacts of TRENDLINE HAIRSTYLERS

Andere gerelateerde bedrijven als come TRENDLINE HAIRSTYLERS TRENDLINE HAIRSTYLERS: PO WONG VZW | J. ROBERT | CONTAIRBEL | IMMO MULIER | HUGO VAN MEENEN

Other related companies as TRENDLINE HAIRSTYLERS: PO WONG VZW | J. ROBERT | CONTAIRBEL | IMMO MULIER | HUGO VAN MEENEN

TRENDLINE HAIRSTYLERS is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRENDLINE HAIRSTYLERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07204803466. Het bedrijf TRENDLINE HAIRSTYLERS bevindt zich op het adres: KRUINDERSWEG 61; 3630; MAASMECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 704,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 458,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in TRENDLINE HAIRSTYLERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRENDLINE HAIRSTYLERS is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRENDLINE HAIRSTYLERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRENDLINE HAIRSTYLERS, openstaande posities, locatie van TRENDLINE HAIRSTYLERS op de kaart.

TRENDLINE HAIRSTYLERS is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRENDLINE HAIRSTYLERS, company assigned to the tax number BE07204803466. The company TRENDLINE HAIRSTYLERS is located at the address: KRUINDERSWEG 61; 3630; MAASMECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 704,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 458,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in TRENDLINE HAIRSTYLERS were not found.
The main activity of TRENDLINE HAIRSTYLERS is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRENDLINE HAIRSTYLERS is not available. You also can look at reviews of TRENDLINE HAIRSTYLERS, open positions, location of TRENDLINE HAIRSTYLERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRENDLINE HAIRSTYLERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRENDLINE HAIRSTYLERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRENDLINE HAIRSTYLERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRENDLINE HAIRSTYLERS, employees, financial statistics.