VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE
Private companiesDepository Institutions • VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE

Contactgegevens VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DESTELHEIDESTRAAT 66; 1653; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 23803915 (+32-23803915) 23803915 (+32-23803915)

Fax (fax): +32 (57) 805-96-29 +32 (57) 805-96-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE
Products information VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE

BTW identificatienummer (tax): BE01667694091
Ondernemingsnummer: 9621520996
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vakantiedorpen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE
(Get full report from official database of BE for VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE
Addition kinds of activities for VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE

26780202. Papierpapier en pads: gemaakt van aangekochte materialen | Newsprint tablets and pads: made from purchased materials
28799900. Landbouwchemicaliën, nec, nec | Agricultural chemicals, nec, nec
38610306. Lens tinten, camera | Lens shades, camera
39310209. Ukulelen en delen | Ukuleles and parts
50640107. Waterverwarmers, elektrisch | Water heaters, electric

Werken bij VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende boekhouding | Regio Tonger (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps zoekt een administratief bediende boekhouding - debiteurenbeheer voor een groeiend bedrijf actief in regio Tongeren. Voor een van onze klanten zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste administratief bediende boekhouding in Regio Tongeren . Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de leveranciersfacturen; Je volgt het goedkeuringsproces nauw op; Je bereid de betalingen voor in Isabel; Je staat in voor het boeken van banken; Je maant klanten telefonisch en schriftelijk aan; Je legt betalingsregelingen vast; Je staat in voor de afhandeling van de klachtenprocedures; Het opvolgen van dossiers doorgegeven aan het incassobureau; Je staat onder begeleiding in voor een boekhouding van A-Z van één van de dochtermaatschappijen; Aanvullende taken binnen administratie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Monteur glasvezel (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur glasvezel regio Hasselt zoeken we kandidaten met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je voert diverse montagewerken glasvezel uit (onder andere gevelbekabeling); een opleiding voor deze functie zal intern voorzien worden binnen het bedrijf.

  • Magazijniers automotive sector dagdienst, Tienen, fulltime (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: Laden en lossen van de vrachtwagens Klaarmaken van bestellingen Laden en lossen van vrachtwagen .... .

  • Store manager (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als store manager begint je avontuur met: de eindverantwoordelijke voor je store je staat in voor de realisatie van onze ondernemingsmissie. Je neemt hierin het voortouw en je hebt een voorbeeldfunctie Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie ( uurrooster interne communicatie...). Je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers om bij het adviseren van klanten hun gespecialiseerde kennis en ervaring op een inspirerende manier over te brengen. Je ondersteunt je medewerkers zodat ze hun competenties ( kennis vaardigheden...) optimaal ontwikkelen en versterken. Samen met je team bied je de klanten een aantrekkelijke winkelomgeving waar een persoonlijke en unieke klantenservice centraal staat. Aandacht voor rendement en efficiëntie vind je vanzelfsprekend. Je volgt dan ook nauwgezet de resultaten op en stuurt dagelijks bij waar nodig. Je rapporteert rechtstreeks aan je District manager.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bonheiden (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bonheiden en omgeving

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent verkoop (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant aan de kanten van Snaaskerke (15min fietsafstand van centrum oostende) zoeken we nog een aantal gemotiveerde jobstudenten/flexi. Je werkt in een kleine maar toffe winkel waar je chocolade producten en pralines verkoopt.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Tekenaar - min 1 dag per week - Regio Gent (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Tijdens deze studentenjob ga je aan de slag met AUTOCAD, STABICAD en eventueel REVIT. Je verricht tekenwerk (grondplannen, principeschema's, ...) en helpt jouw collega's waar nodig.

  • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: INNOTECH

    Type: Vaste Job

    Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

  • Helpdesk medewerker (nachtdienst) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DRAC

    Type: Vaste Job

    Hapbit® is een vernieuwend en dynamisch bedrijf in volle groei: in de laatste twee jaar is het aantal medewerkers (bijna) vertienvoudigd en we staan nu ook te trappelen om de internationale markt omver te blazen! Daar zullen we natuurlijk vaardige collega’s voor nodig hebben die de Hapbit® mentaliteit vol enthousiasme willen omhelzen en hun schouders kunnen zetten onder heel uitdagende – lees, nog nooit eerder uitgevoerde- projecten. We specialiseren in IT-oplossingen op maat, maar zien het ook veel groter dan dat. Door steeds op zoek te gaan naar betere, snellere, duurzamere en efficiëntere manieren om bestaande systemen te optimaliseren en nieuwe toepassingen te verzinnen voor bestaande technologieën, slagen we er al jaren in om unieke en vooruitstrevende, betrouwbare producten en diensten aan te bieden. Functieomschrijving Als helpdesk medewerker sta je in voor de first/second line support van onze klanten over heel België. Je beantwoordt vragen, luistert aandachtig naar de problemen die beschreven worden, stelt opvolgvragen, reikt oplossingen aan en escaleert problemen naar second line support en onze field service engineers, waarbij je waakt over de voortgang van gestelde prioriteiten en werkzaamheden. Zowel telefonisch als via elektronische communicatiemiddelen zal je de klanten met raad en daad bijstaan waarna je het contact in het systeem registreert met de genomen acties. Soms zijn stalen zenuwen en engelengeduld geen overbodige luxe, maar met een beetje gezond verstand, relativeringsvermogen en een gezond gevoel voor humor heb je de vrijheid om op je eigen manier onze klanten van de beste service te voorzien. Momenteel is Hapbit® op zoek naar 1 HELPDESK MEDEWERKER voor maandag tot en met vrijdag van 22.00 tot 06.00

  • Zelfstandige Kantoorhouders (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE in sociale netwerken
Look for responds of VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE. Laat een reactie achter voor VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE. VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE. Leave a respond for VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE. VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE op de google maps. Adres en contacten VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE
Location of VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE on the google maps. Address and contacts of VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE

Andere gerelateerde bedrijven als come VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE: NORMAN DE BRUYN | MICHEL VANROSSOMME | NEW OPTIC'S | JEAN CHALET | Destoomboot

Other related companies as VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE: NORMAN DE BRUYN | MICHEL VANROSSOMME | NEW OPTIC'S | JEAN CHALET | Destoomboot

VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01667694091. Het bedrijf VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE bevindt zich op het adres: DESTELHEIDESTRAAT 66; 1653; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 491,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vakantiedorpen. Producten gemaakt in VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE, openstaande posities, locatie van VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE op de kaart.

VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE, company assigned to the tax number BE01667694091. The company VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE is located at the address: DESTELHEIDESTRAAT 66; 1653; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 491,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vakantiedorpen. Products created in VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE were not found.
The main activity of VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE is not available. You also can look at reviews of VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE, open positions, location of VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VORMINGSCENTRUM DESTELHEIDE, employees, financial statistics.