B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN
Private companiesTextile Mill Products • B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN

Contactgegevens B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN: address, phone, fax, email, website, opening hours

B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PETERGENSFELD 14; 4730; RAEREN, België

Telefoon (phone): 87851911 (+32-87851911) 87851911 (+32-87851911)

Fax (fax): +32 (12) 778-13-53 +32 (12) 778-13-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN
Products information B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN

BTW identificatienummer (tax): BE06573638916
Ondernemingsnummer: 5762573242
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 267,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cosmetica and toiletartikelen; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN
(Get full report from official database of BE for B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN)

Aanvulling soorten activiteiten voor B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN
Addition kinds of activities for B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN

2385. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
371100. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies
921104. Courts, niveau van overheid | Courts, level of government
01810203. Bloemen: onder dekking gegroeid (bijvoorbeeld broeikasproductie) | Flowers: grown under cover (e.g., greenhouse production)
26730100. Kleding- en kledingkastzakken (plastic folie) | Garment and wardrobe bags, (plastic film)
34790104. Etsen, fotochemisch | Etching, photochemical
42120302. Houthandel, lokaal | Timber trucking, local
51129903. Carbon papier | Carbon paper
59991602. Kunstbloemen | Artificial flowers
73891100. Muziek en omroepdiensten | Music and broadcasting services

Werken bij B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Projectleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf zijn we op zoek naar een Commercieel Projectleider. Als projectleider bestaan je taken uit: - Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) - Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van de klantenportefeuille - Offertes opmaken - Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken - Nacalculatie van uitgevoerde werven - Communiceren met de planning en andere betrokken partijen

  • ploegbaas bouw m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de dagelijkse leiding te nemen over een werf? Je hebt de leiding over een team (4 -6 medewerkers) en de onderaannemers op de werf en je werkt dagelijks mee op de werf je bent de schakel tussen de werfleiding en het team

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • Sales Advisor Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Om goed te passen bij ons team van Sales Advisors ben je een topverkoop talent. ? Je bent een positief en vriendelijk iemand die een fantastisch gevoel voor kleur en stijl heeft. Je werkt graag met collega?s die net zo extravert en net zo geïnteresseerd zijn in mode als jij. ? Je bewaakt op elk moment van de dag het lifestyle-fashionconcept met aandacht voor onderscheidende service een top winkelbeeld en lokale verankering in je stad. ? Of het nu in de store in de pashokjes of aan de kassa is je verspreidt op elk moment de fun en de stijl van mode. ? Je zorgt er als geen ander voor dat de winkel er in een mum van tijd aantrekkelijk uitziet en de klanten geprikkeld worden door je visual merchandising talent. ? Je bent op elk moment op de hoogte van al onze campagnes en activiteiten.

  • Huishoudhulp 18u/w (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gezin in Neerpelt zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je werkt er op maandag 7u, dinsdag 7u en woensdag 4u. Het takenpakket ziet er als volgt uit: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken (4u/w) - ...

  • Jobstudenten gezocht !! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in voedingswaren zoekt Let\\\'s Work jobstudenten. Je werkt als inpakker/productiemedewerker in een koude omgeving met oog voor hygiëne en kwaliteit.

  • Communicatieverantwoordelijke - Beroepenpunt (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Het Beroepenpunt heeft als doel om een uniek aansprekingspunt te zijn voor iedereen in Brussel die vragen heeft over het beroepsleven. De verschillende organisaties gericht op studies, opleiding, werk en ondernemerschap worden hier samengebracht. De communicatieverantwoordelijke hangt direct af van de directrice van het Beroepenpunt. Werkt samen aan: Opstellen van het extern communicatieplan van het Beroepenpunt -De verwachtingen van de partners en gebruikers van het Beroepenpunt bundelen -De doelgroepen voor de externe communicatie bepalen en de geschikte kanalen selecteren -Het communicatieplan opstellen samen met de communicatiediensten van Actiris en Bruxelles Formation Werkt samen aan: Het communicatieplan in actievoorstellen vertalen -De specifieke projecten aansturen en uitvoeren (organisatie van evenementen, opstellen van flyers, documentatie en activiteitenverslagen, pers- en mediacampagnes, website, sociale netwerken) -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op de sociale netwerken verzekeren -De website bijwerken en up-to-date houden (in samenwerking met de consulenten van het Beroepenpunt) -Het beheer, de opvolging en de bijwerking van de externe communicatie dragers verzekeren (print) -Het communicatiemateriaal (print) ter beschikking stellen en de stock beheren (in samenwerking met het secretariaat van het Beroepenpunt) Realiseert: De public relations bij de partners, de overheid enz. onderhouden -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op beurzen verzekeren, in samenwerking met de consulenten -De activiteiten van het Beroepenpunt naar de pers toe promoten -De contacten met de pers in de brede zin van het woord (geschreven pers, audiovisuele pers, gratis bladen, web enz.) onderhouden -De perscommuniqués en persdossiers opstellen -De phototheek van het Beroepenpunt beheren Werkt samen aan: Over de toepassing van het grafisch charter waken bij de interne medewerkers, de externe medewerkers en de onderaannemers.

  • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

  • Hulpkoks (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TRACK 75

    Type: Vaste Job

    Je staat de chef dagelijks bij in het doorgeven van de gerechten, mise en place en denkt graag mee over nieuwe mogelijkheden/gerechten. Na een korte inlooptijd neem je echt de verantwoordelijkheid voor jouw deel van de keuken.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • Conseillère en beauté médias sociaux - revenue supplémentaire de la maison (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous aimez le maquillage? Vous êtes heureux de donner des conseils? Vous aimez travailler avec les médias sociaux? Vous aimez faire des selfies Vous aimez faire des tutoriels en direct via vidéo ou facebook Actuellement, nous voulons élargir notre public cible via les médias sociaux. Pour cela, nous recherchons des utilisateurs fluides, spontanés, dynamiques et entreprenants de Facebook et / ou Instagram.

Zoek naar antwoorden van B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN in sociale netwerken
Look for responds of B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN in social networks

Lees alle opmerkingen voor B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN. Laat een reactie achter voor B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN. B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN. Leave a respond for B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN. B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN op de google maps. Adres en contacten B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN
Location of B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN on the google maps. Address and contacts of B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN

Andere gerelateerde bedrijven als come B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN: FNAC | FRITUUR TIMINO | M STORDEUR | ETS CORNIL | JACQUES FRESON

Other related companies as B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN: FNAC | FRITUUR TIMINO | M STORDEUR | ETS CORNIL | JACQUES FRESON

B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06573638916. Het bedrijf B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN bevindt zich op het adres: PETERGENSFELD 14; 4730; RAEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 267,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cosmetica and toiletartikelen; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Producten gemaakt in B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN, openstaande posities, locatie van B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN op de kaart.

B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN, company assigned to the tax number BE06573638916. The company B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN is located at the address: PETERGENSFELD 14; 4730; RAEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 267,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cosmetica and toiletartikelen; Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Products created in B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN were not found.
The main activity of B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN is not available. You also can look at reviews of B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN, open positions, location of B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B. NEUMANN/BRIGITTE NEUMANN, employees, financial statistics.