AU JARDIN EXTRAORDINAIRE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • AU JARDIN EXTRAORDINAIRE
Private companiesRailroad Transportation • AU JARDIN EXTRAORDINAIRE

Contactgegevens AU JARDIN EXTRAORDINAIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU JARDIN EXTRAORDINAIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU JARDIN EXTRAORDINAIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TOMBERG 199B 201; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT, België

Telefoon (phone): 27715249 (+32-27715249) 27715249 (+32-27715249)

Fax (fax): +32 (82) 980-39-42 +32 (82) 980-39-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU JARDIN EXTRAORDINAIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU JARDIN EXTRAORDINAIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU JARDIN EXTRAORDINAIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU JARDIN EXTRAORDINAIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU JARDIN EXTRAORDINAIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU JARDIN EXTRAORDINAIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU JARDIN EXTRAORDINAIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU JARDIN EXTRAORDINAIRE
Products information AU JARDIN EXTRAORDINAIRE

BTW identificatienummer (tax): BE06244049072
Ondernemingsnummer: 7348999023
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 870,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in AU JARDIN EXTRAORDINAIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU JARDIN EXTRAORDINAIRE
(Get full report from official database of BE for AU JARDIN EXTRAORDINAIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU JARDIN EXTRAORDINAIRE
Addition kinds of activities for AU JARDIN EXTRAORDINAIRE

1752. Vloeren leggen en vloeren | Floor laying and floor work, nec
17419901. metselen | Bricklaying
20990101. Ahornsiroop | Maple syrup
39990306. Veren, renovatie | Feathers, renovating
78190403. Studio verhuur, film | Studio property rental, motion picture

Werken bij AU JARDIN EXTRAORDINAIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU JARDIN EXTRAORDINAIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU JARDIN EXTRAORDINAIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU JARDIN EXTRAORDINAIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Greenyard Belgium - voltijds (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving.

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in de regio Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Zij werken zowel voor particulier klanten als voor professionele klanten zoals bouwondernemingne, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars,enz. Met een eigen tekenatelier en plaatsingsdienst hebben zij alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant. De monteur voor de buitendienst moet: Zelfstandig kunnen werken Goed kunnen planlezen Nauwkeurig en verzorgd kunnen werken Kunnen werken met meetgereedschap zoals lasers De Nederlandse taal machtig zijn voor het contact met de klanten Noodzakelijk is rijbewijs B Pluspunt zou zijn rijbewijs B E (voor aanhangwagen)

  • parkwachter (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Parkwachter zal je: het gevraagde materiaal klaarzetten om meen aar de werf te nemen de staat en keuringen van in- en uitgaande materialen controleren werkzaamheden uitvoeren aan allerhande soorten slangen de interne hallen en het terrein buiten onderhouden. met heftruck rijden in 2 ploegen werken: 5u45 ? 13u45 10u30 ? 18u30

  • Winkelmedewerker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker sta je voornamelijk in voor: - het uitpakken van goederen - het helpen bij het inladen van de auto's van klanten - bestellingen klaarzetten - klanten helpen waar nodig

  • Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

  • Operator vaste nacht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator voor de snijzaal zorg jij ervoordat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. Je takenpakket als operator finishing bestaat uit: · Inleggen van weefselrollen · Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine · Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijd onderhoud · Inscheren van de voorloper + doorhalen koord · Werken met bepaalde transacties in SAP · Invullen van kwaliteitsdocumenten · Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen · Noteren van alle productiefouten · Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... · Orde en netheid machinepark in stand houden

  • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

  • Spelhost dinerspellen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Senior Process Engineer (HAZOP) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    De senior process Engineer is verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van alle process engineering activiteiten tijdens uitvoeringh van de projecten. Tijdens concept: Evalueren van bestaande processen uitwerken van verschillende opties voor bestaande en nieuwe processen selecteren finale optie Tijdens basis ontwerp: opstellen van massa - en energiebalansen opzetten process flow diagrammen selecteren van de correcte materialen en leidingspecificaties dimensioneren van apparaten en instrumenten opstellen process datasheets uivoeren van hydraullische drukvalbeveiligingen en dimensioneren van de leidingen berekenen van overdrukbeveiligignen Verder neem je ook deel aan de veiligheidsevaluaties tijdens de verschillende stappen van het project. Je coördineert, doet de uitvoering en documentatie van de proces veiligheidstudies.

  • Monteur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KBS SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar werkzekerheid, toffe collega’s en een uitdagende job… lees dan zeker verder. Bij KBS systems zijn we gespecialiseerd in passieve brandbeveiliging (brandwerende deuren, rookschermen, brandwerende afdichtingen,… ) voor diverse grote projecten. Omwille van het continu toenemende werk zijn we momenteel op zoek naar gemotiveerde mensen die graag de handen uit de mouwen steken.

  • Technisch administratief bediende (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • kinesitherapeut(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRAINM

    Type: Zelfstandige activiteit

    TRAINM is een innoverend neurorevalidatiecentrum dat zich met behulp van innovatieve technologieën zoals robotica, neuromodulatie en brain computer interface, … richt op meetbaar herstel. Wij behandelen voornamelijk patiënten met CP, NAH, dwarslaesie, MS, Parkinson en andere neurologische aandoeningen. Ter expansie van onze activiteiten zijn we op zoek naar kinesitherapeuten, gespecialiseerd in neurologische revalidatie die gedreven en gemotiveerd zijn om binnen een enthousiast team het beste van henzelf te geven om de beste revalidatie voor de patiënten te bieden. Onze ideale kandidaat is erg gemotiveerd om enerzijds te blijven leren en zijn eigen vaardigheden en kennis te blijven verbeteren en anderzijds om de patiënten te motiveren om het beste uit zichzelf te halen en grenzen te verleggen. Er wordt een intensieve training voor de robotica en andere technieken voorzien. Wij bieden een deeltijds contract aan op zelfstandige basis (niet geconventioneerd). De marketing, administratie, rekrutering en plannen van patiënten wordt voor jou georganiseerd. De posities zijn onmiddellijk beschikbaar. Ben jij een geschikte kandidaat en wil je in een zeer innoverende omgeving binnen de neurorevalidatie aan de slag, stuur dan ons je motivatie en CV naar [email protected]. Heb je nog vragen of nood aan verdere inlichtingen, kan je steeds onze operationeel directeur, Kris Goos ( [email protected] +32479629945) contacteren.

Zoek naar antwoorden van AU JARDIN EXTRAORDINAIRE in sociale netwerken
Look for responds of AU JARDIN EXTRAORDINAIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU JARDIN EXTRAORDINAIRE. Laat een reactie achter voor AU JARDIN EXTRAORDINAIRE. AU JARDIN EXTRAORDINAIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU JARDIN EXTRAORDINAIRE. Leave a respond for AU JARDIN EXTRAORDINAIRE. AU JARDIN EXTRAORDINAIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU JARDIN EXTRAORDINAIRE op de google maps. Adres en contacten AU JARDIN EXTRAORDINAIRE
Location of AU JARDIN EXTRAORDINAIRE on the google maps. Address and contacts of AU JARDIN EXTRAORDINAIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come AU JARDIN EXTRAORDINAIRE AU JARDIN EXTRAORDINAIRE: FLAUDREY SPRL | HUIS JULIE & JULIEN | HEIDI CARDINAELS | Van Den Berghen & C. Accountants BVBA | ROGER MERGAERTS

Other related companies as AU JARDIN EXTRAORDINAIRE: FLAUDREY SPRL | HUIS JULIE & JULIEN | HEIDI CARDINAELS | Van Den Berghen & C. Accountants BVBA | ROGER MERGAERTS

AU JARDIN EXTRAORDINAIRE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AU JARDIN EXTRAORDINAIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06244049072. Het bedrijf AU JARDIN EXTRAORDINAIRE bevindt zich op het adres: TOMBERG 199B 201; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 870,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bloemen and planten. Producten gemaakt in AU JARDIN EXTRAORDINAIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AU JARDIN EXTRAORDINAIRE is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU JARDIN EXTRAORDINAIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU JARDIN EXTRAORDINAIRE, openstaande posities, locatie van AU JARDIN EXTRAORDINAIRE op de kaart.

AU JARDIN EXTRAORDINAIRE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is AU JARDIN EXTRAORDINAIRE, company assigned to the tax number BE06244049072. The company AU JARDIN EXTRAORDINAIRE is located at the address: TOMBERG 199B 201; 1200; SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE/WOLUWE-SAINT-LAMBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 870,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bloemen and planten. Products created in AU JARDIN EXTRAORDINAIRE were not found.
The main activity of AU JARDIN EXTRAORDINAIRE is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AU JARDIN EXTRAORDINAIRE is not available. You also can look at reviews of AU JARDIN EXTRAORDINAIRE, open positions, location of AU JARDIN EXTRAORDINAIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU JARDIN EXTRAORDINAIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU JARDIN EXTRAORDINAIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU JARDIN EXTRAORDINAIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU JARDIN EXTRAORDINAIRE, employees, financial statistics.