RADIO TEQUILA

Contactgegevens RADIO TEQUILA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RADIO TEQUILA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RADIO TEQUILA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BREDESTRAAT 103; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 93867474 (+32-93867474) 93867474 (+32-93867474)

Fax (fax): +32 (81) 481-44-62 +32 (81) 481-44-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RADIO TEQUILA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RADIO TEQUILA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RADIO TEQUILA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RADIO TEQUILA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RADIO TEQUILA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RADIO TEQUILA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RADIO TEQUILA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RADIO TEQUILA
Products information RADIO TEQUILA

BTW identificatienummer (tax): BE07877166748
Ondernemingsnummer: 5653259277
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 575,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in RADIO TEQUILA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Radioproductie and uitzendingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RADIO TEQUILA
(Get full report from official database of BE for RADIO TEQUILA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RADIO TEQUILA
Addition kinds of activities for RADIO TEQUILA

5411. Kruidenierszaken | Grocery stores
731300. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
02419901. Zweepvarkensvervangende boerderij | Dairy heifer replacement farm
23949905. Tinten, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Shades, canvas: made from purchased materials
36799909. Parametrische versterkers | Parametric amplifiers
37140304. Schokdempers, motorvoertuig | Shock absorbers, motor vehicle
51310111. Linnen stukgoed, geweven | Linen piece goods, woven
61639901. Agents, boerderij of zakelijke lening | Agents, farm or business loan
80420000. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists
87110403. Verwarming en ventilatietechniek | Heating and ventilation engineering

Werken bij RADIO TEQUILA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RADIO TEQUILA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RADIO TEQUILA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RADIO TEQUILA. Looking for open vacancies in other companies

  • operator, magazijnier in de bouwsector (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT DENDERMONDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je drie collega's zorg je ervoor dat de betoncentrale blijft draaien. Na een korte opleiding ben je in de mogelijkheid om deze centrale te bedienen. Deze job biedt jou heel wat afwisseling, je werkt zowel in het magazijn als in de centrale. Dagelijks de klanten helpen en laden met de bull zijn taken die je niet afschrikken. Je werkt in dagdienst tussen 6u en 15u of van 9u tot 18u, uiteraard bieden zij flexibliteit volgens jouw voorkeuren.

  • Bakker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het ambachtelijk bereiden van brood, recepten berekenen, verwerkingsproces opstarten, gistingsproces controleren, bakcontroles uitvoeren, uitovenen, kwaliteitscontrole uitvoeren, verdelen en tellen van de gebakken producten, onderhouden en schoonmaken van de werkplaats. Je werkt van 17u tot 23u30 (weekend en feestdagen).

  • Commercieel Bediende (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij commercieel ingesteld? Spreek je meerdere talen en wil je deze graag gebruiken in je job? Let your light shine! Voor onze klant in Deurne zoeken wij een commercieel bediende. Je werkt ter ondersteuning van de accountmanagers. Wat ga je zoal doen? Je maakt offertes op. Je bereid bezoeken voor. Je volgt contracten op. Je werkt collecties (administratief) uit en volgt deze op. Je werkt aan de planning voor promoties. ... Een zeer diverse job!

  • Customer Service Export - Kallo (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Actief op zoek naar een uitdagende Customer Service functie voor de export markt? Hou je van klantencontact en ben je vlot drietalig? Dit is jouw kans! Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale grootspeler actief binnen de Voedingssector is dringend op zoek naar een Customer Service Medewerker om hun export-team te versterken. Het bedrijf is gelegen in de regio Kallo/Waaslandhaven en eenvoudig te bereiken met de wagen. De verbinding met het openbaar vervoer is minder gunstig. Omschrijving Als lid van dit dynamisch export-team ben je verantwoordelijk voor de volledige administratieve opvolging van de internationale klantendosssiers, in nauwe samenwerking met sales. Dankzij jouw commerciële flair bouw je een duurzame relatie op met de klant. je zal verantwoordelijk zijn voor jouw eigen klantenportefeuille. Je bent een centraal aanspreekpunt voor verschillende interne diensten zoals: productieplanning, boekhouding, expeditie Daarnaast sta je de klant correct te woord m.b.t. vragen over leveringen, documenten, klachten met als doel een goede klantenservice te bieden. Stipt en correct opvolgen en beheren van klantendossiers, vanaf opmaak contract tot en met facturatie (Order-to-Cash). Orders worden accuraat opgevolgd opdat een vlekkeloze levering kan gebeuren in overeenstemming met de behoeften van de klant en de organisatiedoelstellingen. Veelvuldig contact met douane-agenten m.b.t. de opmaak van uitvoerdocumenten en expediteurs om containers te boeken, afspraken te maken m.b.t. correcte opmaak Bill of Lading en aanverwante documenten. Je rapporteert aan de Customer Service Manager en maakt deel uit van een enthousiast en gemotiveerd team.

  • Keukenplaatser M/V (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zal je aan de slag gaan als keukenplaatser. In deze job zal je deze taken uitvoeren: Plaatsen van keukenmeubilair zoals keukenkastjes en keukeneilanden; Plaatsen van het keukentablet in verschillende materialen; Plaatsen van de toestellen zoals microgolfoven oven en afwasmachine; Afwerken van de keuken door bijvoorbeeld stopcontacten te plaatsen; Na afloop van alle werkzaamheden de keuken volledig operationeel en opgeruimd opleveren.

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • Medewerkers poets- en strijkdienst (dienstencheques) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: CLEAN STAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je maakt het hele interieur (vloeren, tapijten, meubels, ramen en andere voorwerpen) schoon. Je verlucht de kamers. Je wast en strijkt de kledij van de klanten. Je doet de afwas bij de klanten. Je mag ook koken, kleine naaiwerken verrichten en eventueel enkele boodschappen doen. Je mag van thuis rechtstreeks naar de klant gaan.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zepperen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Zonhoven, Houthalen en Heusden Zolder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • CHAUFFEUR AFLEVERAAR (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BROOD- EN BANKETBAKKERIJ NULENS

    Type: Studentenjob

    Je zorgt voor de bevoorrading van onze winkels in Zutendaal, Veldwezelt en Rekem

  • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

  • Werfleider infrastructuurwerken (Bouw klasse 8) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een werfleider infrastructuurwerken.


    Als werfleider infrastructuurwerken ben jij verantwoordelijk voor:
    - Coördinatie van de werven
    - Nauwe samenwerking met de bouwheer, het studiebureau, de architect, de projectleider en de onderaannemers
    - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten
    - Efficiënt, veilig en stipt uitvoeren van de projecten

Zoek naar antwoorden van RADIO TEQUILA in sociale netwerken
Look for responds of RADIO TEQUILA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RADIO TEQUILA. Laat een reactie achter voor RADIO TEQUILA. RADIO TEQUILA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RADIO TEQUILA. Leave a respond for RADIO TEQUILA. RADIO TEQUILA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RADIO TEQUILA op de google maps. Adres en contacten RADIO TEQUILA
Location of RADIO TEQUILA on the google maps. Address and contacts of RADIO TEQUILA

Andere gerelateerde bedrijven als come RADIO TEQUILA RADIO TEQUILA: HOME NOTRE DAME | Licht & Vorm Antwerpen | PIERRE LORAND | CHOCOLADE PIERRE MARCOLINI | PAUL DEDESSUSLESMOUSTIER

Other related companies as RADIO TEQUILA: HOME NOTRE DAME | Licht & Vorm Antwerpen | PIERRE LORAND | CHOCOLADE PIERRE MARCOLINI | PAUL DEDESSUSLESMOUSTIER

RADIO TEQUILA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RADIO TEQUILA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07877166748. Het bedrijf RADIO TEQUILA bevindt zich op het adres: BREDESTRAAT 103; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 575,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Radioproductie and uitzendingen. Producten gemaakt in RADIO TEQUILA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RADIO TEQUILA is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RADIO TEQUILA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RADIO TEQUILA, openstaande posities, locatie van RADIO TEQUILA op de kaart.

RADIO TEQUILA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is RADIO TEQUILA, company assigned to the tax number BE07877166748. The company RADIO TEQUILA is located at the address: BREDESTRAAT 103; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 575,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Radioproductie and uitzendingen. Products created in RADIO TEQUILA were not found.
The main activity of RADIO TEQUILA is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RADIO TEQUILA is not available. You also can look at reviews of RADIO TEQUILA, open positions, location of RADIO TEQUILA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RADIO TEQUILA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RADIO TEQUILA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RADIO TEQUILA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RADIO TEQUILA, employees, financial statistics.