C.I.G.I. S.A.

Contactgegevens C.I.G.I. S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.I.G.I. S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.I.G.I. S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 115 Colonel Bourg Street, Brussels, -- 1140, België

Telefoon (phone): 32 / 2 / 726.70.40 32 / 2 / 726.70.40

Fax (fax): 32 / 2 / 726.74.41 32 / 2 / 726.74.41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.I.G.I. S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.I.G.I. S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.I.G.I. S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.I.G.I. S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.I.G.I. S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.I.G.I. S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.I.G.I. S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.I.G.I. S.A.
Products information C.I.G.I. S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01393585205
Ondernemingsnummer: 6545898437
Hoofdstad (capital): 918,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 715,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in C.I.G.I. S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.I.G.I. S.A.
(Get full report from official database of BE for C.I.G.I. S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.I.G.I. S.A.
Addition kinds of activities for C.I.G.I. S.A.

478903. Paard getrokken transportdiensten | Horse drawn transportation services
02719901. Chinchilla boerderij | Chinchilla farm
22210906. Parachute stoffen | Parachute fabrics
27910101. Linotype samenstelling, voor de drukkerij | Linotype composition, for the printing trade
35329901. Stampmolenmachines (mijnbouwmachines) | Stamping mill machinery (mining machinery)
36410207. Lampen, damp | Lamps, vapor
37990103. Paardentrailer, behalve type vijfde wiel | Horse trailers, except fifth-wheel type
51530200. Veldbonen | Field beans
82449902. Commerciële school | Commercial school

Werken bij C.I.G.I. S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.I.G.I. S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.I.G.I. S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.I.G.I. S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Mailroom operator te Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Mechelen zijn we DRINGEND op zoek naar een Mailroom Operator VANAF MAANDAG 08/10. Als Mailroom Operator sta je in voor de postverwerking in functie van een correcte en tijdige levering van poststukken (ontvangen, verdelen, verzamelen, ... van interne post). Ook ontvang je aangetekende zending en diverse koerierdiensten en maak je poststukken verzendklaar. Ook algemene operationele taken zoals opladen van de frankeermachine en uitvoeren van algemene administratieve taken behoren tot het takenpakket van een Mailroom Operator.

  • Planner (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je iemand die geboeid is door alles wat met planning te maken heeft en ben je organisatorisch sterk ? Hou je ervan om communicatief bezig te zijn ? Onze client is opzoek naar een persoon die gedetailleerd kan werken en graag de touwtjes in handen neemt! Spreekt deze vacature jou aan, aarzel dan niet en solliciteer snel ! Je staat in voor het invullen van de planning van verschillende personneelsleden Je volgt de aanvragen van de verschillende vestigingen op Je bent de schakel tussen de vestigingen en het personneel

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • HUISHOUDHULP VOOR ZELZATE (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zelzate.

  • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

  • STUDENT DECEMBER - Hulp opdienen tentoonstelling (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar hulp voor de catering (M/V). We zijn hiervoor op zoek naar een student die vrij is op 14/12-15/12-16/12! Functie: - Je helpt mee bij het opnemen van de bestellingen - Je zal instaan om de mensen te bedienen van een natje en een droogje

  • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Plaatser van zonnepanelen (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: DEFISAT

    Type: Vaste Job

    DEFISAT WERFT AAN MEERDERE PLAATSERS VAN ZONNEPANELEN !

  • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

  • TECHNICUS AUTOMATISATIE - MOOIE VERLONING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met je team sta je in voor het tijdig, correct en veilig uitvoeren van storingsinterventies binnen een productieproces gebaseerd op nieuwe technologieën. Je staat in voor het onderhoud van de elektro-en automatiseringsinstallaties. Bovendien zorg je voor preventief onderhoud en periodieke revisies van het machinepark en  onze procesapparatuur. Het gaat om industriële meetomvormers- en versterkers, geregelde aandrijvingen/robotten en pneumatische, hydraulische en PLC-sturingen Je bent sterk in storing analyse en de bediening van computer gesimuleerde industriële processen Dit alles doe je met als doel om de productie efficiënt en kwalitatief te laten verlopen en de levensduur van de installaties te optimaliseren Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in Limburg. Wij zijn momenteel op zoek naar gedreven mensen die actief willen meewerken aan de groei en versterking van hun positie op de markt.

  • Business Development Manager interim en werving & selectie – nieuw kantoor Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ontwikkel je je business in uitzendarbeid, werving en selectie  en projectsourcing. Je benadert bedrijven in je regio en je bouwt een stevig klantenbestand op. Je gaat ook op zoek naar nieuwe collega’s om als een enthousiast topteam elke dag te gaan voor de juiste kandidaat bij het juiste bedrijf.    1. Commerciële professional • Je kent de lokale bedrijvenmarkt door en door en bent voortdurend op zoek naar nieuwe leads. Hoe je leads omzet in nieuwe klanten, daar heb je alle vrijheid in. • Je bent een doorzetter en houdt vol tot je de opdracht krijgt toevertrouwd. • Je luistert naar je klanten en begrijpt snel waar hun uitdagingen liggen. • Je stelt de oplossing voor die het best past: interim, werving en selectie of projectsourcing. Op die manier ontwikkel je de business voor WaW. • Je zoekt de perfecte kandidaten en overtuigt jouw klanten van je selectie. Daar haal je een grote voldoening uit.   2. Talentmatcher • Je hebt een neus voor talent en weet hoe en waar je het vindt. • Je interviewt en selecteert de juiste kandidaten. • Daarna stel je ze voor aan je klant. Je geniet als je een match realiseert. • Je onderhoudt de relatie met jouw kandidaten voor, tijdens en na hun opdracht.   3. Georganiseerde planner • Je beheert je kandidaten- en bedrijvendossiers. • Je weet je prioriteiten te stellen om efficiënt je doelen te bereiken. • Een collega neemt het opmaken van een arbeidsovereenkomst en de administratieve opvolging van je over.  

  • freelance social media coordinator & marketeer (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Zelfstandige activiteit

    opvolging social media * facebook * instagram opmaken van wedstrijden en verkoopacties meewerken aan nieuwe concepten en commerciele vertaling ervan inhoud website beheren schriftelijk, visuele en audiovisuele communicatie uitwerken logistieke uitvoering van communicatie, acties plannen kwaliteit van verspreide informatie controleren sociale media-toepassingen inzetten in professionele processen

Zoek naar antwoorden van C.I.G.I. S.A. in sociale netwerken
Look for responds of C.I.G.I. S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.I.G.I. S.A.. Laat een reactie achter voor C.I.G.I. S.A.. C.I.G.I. S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.I.G.I. S.A.. Leave a respond for C.I.G.I. S.A.. C.I.G.I. S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.I.G.I. S.A. op de google maps. Adres en contacten C.I.G.I. S.A.
Location of C.I.G.I. S.A. on the google maps. Address and contacts of C.I.G.I. S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come C.I.G.I. S.A. C.I.G.I. S.A.: FA. SAKKO | FE. POLJAN | Dierick Parasols NV | Dupont Dimitri | GASTON SCHOTTE

Other related companies as C.I.G.I. S.A.: FA. SAKKO | FE. POLJAN | Dierick Parasols NV | Dupont Dimitri | GASTON SCHOTTE

C.I.G.I. S.A. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.I.G.I. S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01393585205. Het bedrijf C.I.G.I. S.A. bevindt zich op het adres: 115 Colonel Bourg Street, Brussels, -- 1140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 918,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 715,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in C.I.G.I. S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.I.G.I. S.A. is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.I.G.I. S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.I.G.I. S.A., openstaande posities, locatie van C.I.G.I. S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.I.G.I. S.A. is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.I.G.I. S.A., company assigned to the tax number BE01393585205. The company C.I.G.I. S.A. is located at the address: 115 Colonel Bourg Street, Brussels, -- 1140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 918,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 715,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in C.I.G.I. S.A. were not found.
The main activity of C.I.G.I. S.A. is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of C.I.G.I. S.A. is not available. You also can look at reviews of C.I.G.I. S.A., open positions, location of C.I.G.I. S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.I.G.I. S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.I.G.I. S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.I.G.I. S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.I.G.I. S.A., employees, financial statistics.