THE YASUDA KASA? INSUR.CY

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • THE YASUDA KASA? INSUR.CY
Private companiesFood and Kindred Products • THE YASUDA KASA? INSUR.CY

Contactgegevens THE YASUDA KASA? INSUR.CY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THE YASUDA KASA? INSUR.CY: address, phone, fax, email, website, opening hours

THE YASUDA KASA? INSUR.CY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOUISE 283B10; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26449868 (+32-26449868) 26449868 (+32-26449868)

Fax (fax): +32 (13) 775-27-96 +32 (13) 775-27-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THE YASUDA KASA? INSUR.CY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THE YASUDA KASA? INSUR.CY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THE YASUDA KASA? INSUR.CY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THE YASUDA KASA? INSUR.CY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THE YASUDA KASA? INSUR.CY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THE YASUDA KASA? INSUR.CY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THE YASUDA KASA? INSUR.CY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THE YASUDA KASA? INSUR.CY
Products information THE YASUDA KASA? INSUR.CY

BTW identificatienummer (tax): BE01580902099
Ondernemingsnummer: 8449279785
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 735,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services: Assurance Habitation.. Type de Compagnie d?Assurance: Pas de Vente Directe.

Product categorie (product category): Assurances vie compagnies. Assurances habitation compagnies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THE YASUDA KASA? INSUR.CY
(Get full report from official database of BE for THE YASUDA KASA? INSUR.CY)

Aanvulling soorten activiteiten voor THE YASUDA KASA? INSUR.CY
Addition kinds of activities for THE YASUDA KASA? INSUR.CY

4231. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
769900. Reparatie diensten, nec | Repair services, nec
28191015. Zwavel, hersteld of geraffineerd, incl. | Sulfur, recovered or refined, incl. from sour natural gas
34710106. Goudplaten | Gold plating
50820300. Algemene bouwmachines en uitrusting | General construction machinery and equipment
51719900. Petroleumcentrales en -terminals, nec | Petroleum bulk stations and terminals, nec

Werken bij THE YASUDA KASA? INSUR.CY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THE YASUDA KASA? INSUR.CY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THE YASUDA KASA? INSUR.CY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THE YASUDA KASA? INSUR.CY. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende Kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Klaar voor een nieuwe administratieve uitdaging te Brussel? Missie: Binnen het departement « Kredieten », bestaat uw missie er in om een administratieve bijstand te bieden aan de kredietanalysten en de dossierbeheerders. Sleuteltaken: Polyvalente administratieve ondersteuning aan de teams die de aanvragen voor kredieten behandelen: Concreet betekent dit : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend Opvolging van verscheidene mailboxen Registratie van contracten bij de Nationale Bank Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement Archivering van documenten Telefonische contacten Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst

  • Werkvoorbereider schrijnwerkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider voor de schrijnwerkerij. Jouw taken: Uitvoeren van opmetingen Bestellen van materialen Opmaken van tekeningen, productielijsten zodat de ateliermedewerkers vlot kunnen produceren Communicatie met projectverantwoordelijke, atelier, klanten en monteurs Het betreft totaalprojecten richting interieur- en kantoorinrichting, binnenschrijnwerkerij, ...

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS NAZARETH/ EKE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Landen-Zoutleeuw (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen. Het gaat over gezinnen in de gemeentes Landen en Zoutleeuw.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • Jobstudent bakkerij (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een studentenjob in het weekend? Kan je u vrij maken op zaterdag of zondag? Lees dan snel verder! Voor een bakkerij in Sint-Martens-Leerne zijn we op zoek naar studenten die instaan voor het bedienden van de klanten. Je bedient de klant en rekent af en dit allemaal met een glimlach.

  • jobstudent gezocht voor beenhouwerij te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Studentenjob

    Voor onze beenhouwerij te Houthalen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om het team te versterken : Je staat mee in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen /afsluitingen van de verstoog Je bent klantvriendelijk , gemotiveerd en stipt

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • Verkoopmedewerker beenhouwerij 38u/week regio Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Destelbergen zoeken we een verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Aankoper (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een technologische speler regio Erpe Mere is VIO op zoek naar een ervaren Aankoper.  Als deel van een gemotiveerd aankoopteam gepassioneerd door technologie, sta je in voor de aankoop van mechanische en elektronische materialen.  Je bent verantwoordelijk voor de relatie met leveranciers en producenten.  Je staat in voor prijsonderhandelingen.  Je plaatst bestellingen voor nieuwe projecten.  Day-to-day purchasing behoort tot jouw takenpakket.  Je volgt leveringen op.  Ben jij sterk in verbale communicatie (NL/ENG) en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan zeker je cv naar [email protected]

  • Franchisenemer ActionCOACH (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    ActionCOACH, een eenvoudige naam maar een vlag die de lading perfect dekt. Via dit actiegericht coachingprogramma krijg je een complete toolbox ter beschikking om met gegarandeerd succes ondernemers te coachen (geschikt voor ondernemingen vanaf 5 FTE). Het programma bestaat uit weekprogramma’s, maandprogramma’s en ook trimestriële sessies, en biedt een waaier aan diverse verdienmogelijkheden. Er zijn wereldwijd al meer dan 1000 coaches in het netwerk actief, je krijgt dus toegang tot een expertenclub van hier tot in Tokio (letterlijk ). Bij uitstek geschikt voor gewezen ondernemers, voor middle of senior managers uit grote bedrijven of voor coaches die een bewezen methodiek (mét garantieformule) onder de arm willen nemen. Neem contact op met ons voor meer informatie.

Zoek naar antwoorden van THE YASUDA KASA? INSUR.CY in sociale netwerken
Look for responds of THE YASUDA KASA? INSUR.CY in social networks

Lees alle opmerkingen voor THE YASUDA KASA? INSUR.CY. Laat een reactie achter voor THE YASUDA KASA? INSUR.CY. THE YASUDA KASA? INSUR.CY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THE YASUDA KASA? INSUR.CY. Leave a respond for THE YASUDA KASA? INSUR.CY. THE YASUDA KASA? INSUR.CY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THE YASUDA KASA? INSUR.CY op de google maps. Adres en contacten THE YASUDA KASA? INSUR.CY
Location of THE YASUDA KASA? INSUR.CY on the google maps. Address and contacts of THE YASUDA KASA? INSUR.CY

Andere gerelateerde bedrijven als come THE YASUDA KASA? INSUR.CY THE YASUDA KASA? INSUR.CY: HAIRLOOK PHILIP | SCHANDEVYL | J.C. TOURPES SPORTS | GROUP. CLUB CYCL. LIBRES | MULTI-STOCK (BM-STOCK)

Other related companies as THE YASUDA KASA? INSUR.CY: HAIRLOOK PHILIP | SCHANDEVYL | J.C. TOURPES SPORTS | GROUP. CLUB CYCL. LIBRES | MULTI-STOCK (BM-STOCK)

THE YASUDA KASA? INSUR.CY is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THE YASUDA KASA? INSUR.CY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01580902099. Het bedrijf THE YASUDA KASA? INSUR.CY bevindt zich op het adres: AVENUE LOUISE 283B10; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 735,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Assurances vie compagnies. Assurances habitation compagnies. Lijst met producten zijn Services: Assurance Habitation.. Type de Compagnie d?Assurance: Pas de Vente Directe..
De hoofdactiviteit van THE YASUDA KASA? INSUR.CY is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THE YASUDA KASA? INSUR.CY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THE YASUDA KASA? INSUR.CY, openstaande posities, locatie van THE YASUDA KASA? INSUR.CY op de kaart.

THE YASUDA KASA? INSUR.CY is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is THE YASUDA KASA? INSUR.CY, company assigned to the tax number BE01580902099. The company THE YASUDA KASA? INSUR.CY is located at the address: AVENUE LOUISE 283B10; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 735,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Assurances vie compagnies. Assurances habitation compagnies. List of products are Services: Assurance Habitation.. Type de Compagnie d?Assurance: Pas de Vente Directe..
The main activity of THE YASUDA KASA? INSUR.CY is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of THE YASUDA KASA? INSUR.CY is not available. You also can look at reviews of THE YASUDA KASA? INSUR.CY, open positions, location of THE YASUDA KASA? INSUR.CY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THE YASUDA KASA? INSUR.CY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THE YASUDA KASA? INSUR.CY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THE YASUDA KASA? INSUR.CY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THE YASUDA KASA? INSUR.CY, employees, financial statistics.