VRIJDERS ANNEMIE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • VRIJDERS ANNEMIE
Private companiesFood Stores • VRIJDERS ANNEMIE

Contactgegevens VRIJDERS ANNEMIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VRIJDERS ANNEMIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VRIJDERS ANNEMIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): L. VAN DER LOOYSTRAAT 25; 2890; SINT-AMANDS, België

Telefoon (phone): 52336190 (+32-52336190) 52336190 (+32-52336190)

Fax (fax): +32 (65) 562-89-97 +32 (65) 562-89-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VRIJDERS ANNEMIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VRIJDERS ANNEMIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VRIJDERS ANNEMIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VRIJDERS ANNEMIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VRIJDERS ANNEMIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VRIJDERS ANNEMIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VRIJDERS ANNEMIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VRIJDERS ANNEMIE
Products information VRIJDERS ANNEMIE

BTW identificatienummer (tax): BE06495086669
Ondernemingsnummer: 6125671386
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 336,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in VRIJDERS ANNEMIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VRIJDERS ANNEMIE
(Get full report from official database of BE for VRIJDERS ANNEMIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VRIJDERS ANNEMIE
Addition kinds of activities for VRIJDERS ANNEMIE

20350200. Ingelegde groenten en fruit | Pickled fruits and vegetables
32999901. Keramische vezel | Ceramic fiber
44999902. Kanaal operatie | Canal operation
73789902. Reparatie en onderhoud van computerapparatuur | Computer peripheral equipment repair and maintenance
73890405. Corset vertegenwoordigers, alleen geschikt | Corset representatives, fitting only

Werken bij VRIJDERS ANNEMIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VRIJDERS ANNEMIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VRIJDERS ANNEMIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VRIJDERS ANNEMIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tankcontainerhersteller (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar een tankcontainerhersteller (m/v). Je staat open voor een breed takenpakket. Fysiek werk mag je zeker niet afschrikken. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van onderhoudswerken - Herstellen van ventielen - Vervangen van dichtingen - Reinigen, ontvetten en schilderen - Snijden, slijpen, lassen en boren - Vervangen van isolatie en bekleding van tanks - Opruimen na het werken

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is om van 12 tot en met 30 november (geen weekends) ondersteuning te bieden aan een WZC in de regio van Wingene. Het WZC beschikt over een wooneenheid, een centrum voor kortverblijf voor 10 gebruikers, een dagverzorgingscentrum en 5 zorgverblijven voor koppels.

  • Receptie grondstoffen (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gamma Fine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • Transportplanner (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal productiebedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van het transport ifv de bestelde goederen. Je wijst verschillende vrachten toe aan de transporteurs Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte (customer service, magazijn, transporteurs,...) Op administratief vlak ben je verantwoordelijk voor oorsprongscertificaten, klassement, transportdocumenten,.... Voor klanten ben je de eerste contactpersoon en beantwoord je hun vragen over ladingen en leveringen Retourtransporten boek je in en volg je nauwkeurig op, zowel op communicatief als op administratief vlak. Wekelijks spring je een halve dag bij in het portiersteam voor het ontvangen en het helpen van de chauffeurs met hun vrachten, het wegwijs maken op de site, het verlaten van de site,...

  • HUISHOUDHULP deeltijds of voltijds (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DORIFRAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde medewerker voor het poetsen van privé woningen in Waregem/Anzegem/Avelgem/Vichte/Deerlijk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wortel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEL)

    Regio: WORTEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Synergie Hasselt zoekt studenten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn dringend nog op zoek naar gemotiveerde studenten voor diverse vacatures met snelle opstart! Ben jij nog student en op zoek naar een leuke studentenjob, reageer dan zeker op deze vacature!

  • JOBSTUDENT: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

  • 25 Studenten animator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: t-interim Herentals

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Allround planning officer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je maakt zelf de planningen en de verhuringen van A tot Z op. Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige en Franstalige klanten. Je behandelt bestellingen van klanten die binnenkomen. Je volgt de klachten van klanten op.

Zoek naar antwoorden van VRIJDERS ANNEMIE in sociale netwerken
Look for responds of VRIJDERS ANNEMIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VRIJDERS ANNEMIE. Laat een reactie achter voor VRIJDERS ANNEMIE. VRIJDERS ANNEMIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VRIJDERS ANNEMIE. Leave a respond for VRIJDERS ANNEMIE. VRIJDERS ANNEMIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VRIJDERS ANNEMIE op de google maps. Adres en contacten VRIJDERS ANNEMIE
Location of VRIJDERS ANNEMIE on the google maps. Address and contacts of VRIJDERS ANNEMIE

Andere gerelateerde bedrijven als come VRIJDERS ANNEMIE VRIJDERS ANNEMIE: Jozke Webdesign | PETRUS LOOS | ATELIER FEELINE NV-SA | Schollaert NV | DE BRANDT NV

Other related companies as VRIJDERS ANNEMIE: Jozke Webdesign | PETRUS LOOS | ATELIER FEELINE NV-SA | Schollaert NV | DE BRANDT NV

VRIJDERS ANNEMIE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VRIJDERS ANNEMIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06495086669. Het bedrijf VRIJDERS ANNEMIE bevindt zich op het adres: L. VAN DER LOOYSTRAAT 25; 2890; SINT-AMANDS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 336,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in VRIJDERS ANNEMIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VRIJDERS ANNEMIE is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VRIJDERS ANNEMIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VRIJDERS ANNEMIE, openstaande posities, locatie van VRIJDERS ANNEMIE op de kaart.

VRIJDERS ANNEMIE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is VRIJDERS ANNEMIE, company assigned to the tax number BE06495086669. The company VRIJDERS ANNEMIE is located at the address: L. VAN DER LOOYSTRAAT 25; 2890; SINT-AMANDS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 336,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in VRIJDERS ANNEMIE were not found.
The main activity of VRIJDERS ANNEMIE is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VRIJDERS ANNEMIE is not available. You also can look at reviews of VRIJDERS ANNEMIE, open positions, location of VRIJDERS ANNEMIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VRIJDERS ANNEMIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VRIJDERS ANNEMIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VRIJDERS ANNEMIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VRIJDERS ANNEMIE, employees, financial statistics.