Maesen F

Contactgegevens Maesen F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maesen F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maesen F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kraaiveldstraat 9C; 8980; Zonnebeke (Passendale), België

Telefoon (phone): 051 78 04 91 (+32-051 78 04 91) 051 78 04 91 (+32-051 78 04 91)

Fax (fax): +32 (2) 171-72-16 +32 (2) 171-72-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maesen F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maesen F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maesen F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maesen F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maesen F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maesen F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maesen F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maesen F
Products information Maesen F

BTW identificatienummer (tax): BE09630035400
Ondernemingsnummer: 2271118164
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 135,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Maesen F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maesen F
(Get full report from official database of BE for Maesen F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maesen F
Addition kinds of activities for Maesen F

281299. Alkalieën en chloor, nec | Alkalies and chlorine, nec
354399. Industriële patronen, nec | Industrial patterns, nec
02140100. Geiten | Goats
28650111. Kleurstoffen: azine, azo, aziëzuur | Dyes: azine, azo, azoic
51310114. Plastic stukgoed, geweven | Plastic piece goods, woven
76990901. Fietsherstel | Bicycle repair shop

Werken bij Maesen F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maesen F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maesen F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maesen F. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren plaatser (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren plaatser van luxe interieur- en winkelinrichting in zowel binnen-als buitenland.

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • INSIDE SALES MEDEWERKER (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vloeiend Duits * Analytisch sterk * Regio Duffel Voor een goede klant, marktleider in zijn domein, kijkt Hays Response Office Antwerpen-Zuid uit naar een ambitieuze inside sales medewerker. Ze zijn enorm hard aan het groeien en hierdoor kijkt men uit naar een nieuwe collega. Als inside sales medewerker zal je in tandem samen werken met de sales vertegenwoordigers. Zo zal je de accountmanagers ondersteunen in de voorbereiding betreffende de langetermijncontracten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak van analyses en forecasts inzake de productievolumes van de verschillende klanten. Je staat mee in voor de optimalisatie van de bestaande productieprocessen. Je helpt de klanten verder bij vragen, dit zowel telefonisch als via mail. Je verwerkt de orders van de klanten op een snelle, correcte en efficiënte wijze en volgt deze verder op. Je werkt bovendien nauw samen met de andere afdelingen (planning, field engineering, sales en customer service).

  • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

  • Poetshulp Beersel (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES voor WETTEREN en omgeving DEELTIJDS (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EPPEGEM – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vertaler tolk gezocht! (student) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vertalingen Nederlands-Frans Mogelijkheid om vanuit thuis te werken Interesse ? Neem asap contact met ons op 056/48.37.07

  • Technisch Tekenaar (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Weelde zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar Solidworks Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de productietekeningen in 3D in de metaalsector Het uitwerken van het volledige productiedossier gebeurt na goedkeuring van jou concepttekeningen, hierbij zal je zowel de leveranciers als de eigen productie aansturen Het uitwerken van detailtekeningen met vermelding van relevante maatgeving en toleranties

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Verpleegkundige WZC regio Landen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van Maesen F in sociale netwerken
Look for responds of Maesen F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maesen F. Laat een reactie achter voor Maesen F. Maesen F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maesen F. Leave a respond for Maesen F. Maesen F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maesen F op de google maps. Adres en contacten Maesen F
Location of Maesen F on the google maps. Address and contacts of Maesen F

Andere gerelateerde bedrijven als come Maesen F Maesen F: Laseure | IPA Romedenne | Debouche H | CHAUDOIR VERONIQUE | IVO GIELEN

Other related companies as Maesen F: Laseure | IPA Romedenne | Debouche H | CHAUDOIR VERONIQUE | IVO GIELEN

Maesen F is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maesen F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09630035400. Het bedrijf Maesen F bevindt zich op het adres: Kraaiveldstraat 9C; 8980; Zonnebeke (Passendale). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 135,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Maesen F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maesen F is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maesen F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maesen F, openstaande posities, locatie van Maesen F op de kaart.

Maesen F is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maesen F, company assigned to the tax number BE09630035400. The company Maesen F is located at the address: Kraaiveldstraat 9C; 8980; Zonnebeke (Passendale). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 135,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bookkeepers. Products created in Maesen F were not found.
The main activity of Maesen F is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Maesen F is not available. You also can look at reviews of Maesen F, open positions, location of Maesen F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maesen F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maesen F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maesen F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maesen F, employees, financial statistics.